Şimdi Ara

ANA KART ve CPU ısı değerleri yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Sizden soğutma konusunda fikir almak istiyorum. gts 450 ekran kartımı temizlerken fanını bozdum ( çok ısınıyordu). Yeni ekran kartı alacaktım ama psu 400 watt olduğu için kaldırmayacağı için 80plus 600 watt değerinde psu aldım taktım. Sorun şu ki ekran kartına bir fan uydurdum en iyisinden termal macun sürdüm , ısısı bayağı bir düştü , ya macundan dolayı yada psu dan dolayı. Şu anda resimde eklemiş olduğum değerler boşta çalışırken olan değerler. ama cpu ve anakartımın değeri oyun açtığımda 80 leri buluyor. kasa yan kapakta 1 fan arka tarafta 1 fan ve psu içi fan var ayrıca ekran kartı üstünde fan var. RESİMDE gerekli özellik ve ısı değerleri mevcut acaba cpu söküp macun koysam anakart ve cpu ısı değeri düşer mi ? Yardımlarınızı bekliyorum.

psu modeli RS-600 G 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI ( idare eder mi. ekran kartı olarak HD7850 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı alacağım bu kasaya.

ANA KART ve CPU ısı değerleri yardım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cello211 -- 21 Mart 2014; 12:00:40 >

• Güç kaynağın ekran kartına fazlasıyla yeter.
  • yukarda belirtmiş olduğum ekran kartını mı almalıyım yoksa bunu mu GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı. Açıkçası gtx650 kafamı kurcalamadı diil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.