Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
30
Favori
76.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kolay gelsin. Şu ana kadar laptoptan memnunum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Pil yüzdesini ilk başta ayarlamıştım fakat şu an yerini bulamıyorum. Yani %60'da sabit olarak kaldı. Onu iptal edip tam dolmasını istiyorum. Yardımcı olan olursa sevinirim. Kolay gelsin.
  • bir iki gün kullandım, işlerim dolayısıyla biraz ara verdim. birkaç gündür bilgisayarı kullanıyorum. bu cpu whine olayı artık rahatsız edici boyuta ulaştı.

o cızırtı sesi dosya aktarımı, browser gezintisi sırasında daha da artıyor ve sinir bozuyor. servise gönderip göndermemekte kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avpolat

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin. Şu ana kadar laptoptan memnunum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Pil yüzdesini ilk başta ayarlamıştım fakat şu an yerini bulamıyorum. Yani %60'da sabit olarak kaldı. Onu iptal edip tam dolmasını istiyorum. Yardımcı olan olursa sevinirim. Kolay gelsin.

Battery health dı heralde programın adı hocam sağ altta simgelerde bulursunuz batarya simgesinin üzerinde kalp işareti olan program ordan ayarlarsınız..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhn003 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam. Araştıracak vaktim de yoktu, pratik oldu hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vastech

bir iki gün kullandım, işlerim dolayısıyla biraz ara verdim. birkaç gündür bilgisayarı kullanıyorum. bu cpu whine olayı artık rahatsız edici boyuta ulaştı.

o cızırtı sesi dosya aktarımı, browser gezintisi sırasında daha da artıyor ve sinir bozuyor. servise gönderip göndermemekte kararsızım.

Hemen gönder. Bende az diye göndermedim. Dün kayıt açtım. Ups evden alacak.

Gün geçtikçe artıyor.

Değişim iade istiyorsan önce garanti belgesini aldığın yere imzalat ve kaşelet. Sonra asusa gönder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler paneli değiştirmek bize kaça patlar?

• Harddisk aldım 1TB. Takanlar harddiski kendi mi taktı acaba? Yoksa servisine götüreyim de onlar mı taksın karar veremedim.

Bu hafif cızırtı sesi benden de geliyor, bana anakart veya işlemci değil de sanki fanlar bir yere sürtüyor gibi. Eğer işlemci veya anakarttan geliyorsa zaten garantiye yollasanız da düzelmez. O yüzden ben yollamaya gerek duymuyorum. Zaten ancak sessiz ortamlarda kafamı yakınlaştırdığımda duyuyorum.
  • animetrk kullanıcısına yanıt
    Ben taktım kendim herhangi bir garanti kontrol bantı bulunmadığı için bir sıkıntı yok. Asus yetkilileride sorun olmayacağını söylemiş.
  • Tamam hocam ben de öyle yapayım o zaman

• güç seceneklerini tasarruf moduna al ses kesiliyor ise servise gönder degişim iste
  • Ben pubg oynarken işlemci ve ekran kartı 90 dereceleri görüyor arkadaşlar neden böyle anlamadım sizde ne kadar?

• Ram almayı (8gb 2400 mhz) düşünenler şurada uygun fiyata denk geldim 315 tl.
    Çoğu yerde 400 civarı.

https://www.technosistem.com/8-GB-DDR4-2400-MHZ-HI-LEVEL-KUTULU-HLV-PC19200D4-8G-SAMSUNG-CHIP-Bu-Urunde-11-Havale-EFT-Indirimi,PR-2039.html

akakce.com
    Hi-Level 8 GB 2400Mhz DDR4 SODIMM HLV-SOPC19200D4/8G Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/bellek/en-ucuz-hi-level-8-gb-2400mhz-ddr4-hlv-sopc19200d4-8g-fiyati,7442566.html

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Ram almayı (8gb 2400 mhz) düşünenler şurada uygun fiyata denk geldim 315 tl.
    Çoğu yerde 400 civarı.

https://www.technosistem.com/8-GB-DDR4-2400-MHZ-HI-LEVEL-KUTULU-HLV-PC19200D4-8G-SAMSUNG-CHIP-Bu-Urunde-11-Havale-EFT-Indirimi,PR-2039.html

https://www.akakce.com/bellek/en-ucuz-hi-level-8-gb-2400mhz-ddr4-hlv-sopc19200d4-8g-fiyati,7442566.html

Hocam alacağım şimdi ama takma işini yaptıktan sonra garanti durumu ne olacak net olarak tam bi bilgi var mı?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Harddisk aldım 1TB. Takanlar harddiski kendi mi taktı acaba? Yoksa servisine götüreyim de onlar mı taksın karar veremedim.

Bu hafif cızırtı sesi benden de geliyor, bana anakart veya işlemci değil de sanki fanlar bir yere sürtüyor gibi. Eğer işlemci veya anakarttan geliyorsa zaten garantiye yollasanız da düzelmez. O yüzden ben yollamaya gerek duymuyorum. Zaten ancak sessiz ortamlarda kafamı yakınlaştırdığımda duyuyorum.

Ekran kartı bobininden. Bir kişiye değişim kararı çıktı.

Ben tamir istedim.

Çünkü garanti belgesi imzalı ve kaşeli olması lazım mış.

Garantiyi istanbula gönderip gelene kadar 14 gün dolar.

Yarın ups gelip alacak.

Servisten gelince garanti belgesini satıcıya gönderip imza ve kaşe bastıracağım. İlerde büyük bir sorunda değişim yads para iadesi istemek için gerekliymiş.

Asus servisi söyledi.

İade çıkan kişi İstanbul da olduğu için elden asusa teslim etmiş. Garanti belgesinide ebrara götürüp imzalatmış

• Steam'den indirdiğim 3D Mark Time Spy 1.0 sonuçları;

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb)

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb)

• Merhaba arkadaşlar. Askerden yeni döndüm. Hem iş hem de oyun amaçlı bu modeli düşünüyorum. Son 3-4 senedir bilgisayar dünyasından uzak kaldım. Affınıza sığınarak birkaç soru soracağım.

1- İş derken Solidwork, Catia, Ansys gibi programlarda deneyen oldu mu acaba? Tahminleriniz nelerdir?
    2- Kronik bir sorunu var mı? Önceki sayfalarda cızırtıdan bahsedilmiş, pek kronik gibi gelmedi bana.
    3- Benim için önemli olan soğutma kısmı. Önceki sayfalarda 80-85-90 derecelerden bahsedilmiş ama bu dereceler normal değil mi?
    4- Oyun derken Battlefield 1, Dragon Age serisi, Witcher gibi oyunlarda yorumlarınız nasıl olur?
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    dikkat ettim fis prize bagli degilken oluyor bu problem. bir sure daha kullanip deneyecegim. vsync ile fps'i sabitleyince problemim kalktigini soyleyenler var ama denemedim henuz

• fps yada vsync ile alakalı degıl . Devrede kullanılan devre elemanları kalitesiz cıkabılıyor. elektirik bınınce sızlama yapar. Bir nevi elektirik trafosundan gelen ses gibi. Dengeli yada tararruf moduna al ses gider. Ses olayını kusur sayar mı bılemem

Bios güncellemesi mevcut ise güncelleme yapın birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Merhaba arkadaşlar. Askerden yeni döndüm. Hem iş hem de oyun amaçlı bu modeli düşünüyorum. Son 3-4 senedir bilgisayar dünyasından uzak kaldım. Affınıza sığınarak birkaç soru soracağım.

1- İş derken Solidwork, Catia, Ansys gibi programlarda deneyen oldu mu acaba? Tahminleriniz nelerdir?
    2- Kronik bir sorunu var mı? Önceki sayfalarda cızırtıdan bahsedilmiş, pek kronik gibi gelmedi bana.
    3- Benim için önemli olan soğutma kısmı. Önceki sayfalarda 80-85-90 derecelerden bahsedilmiş ama bu dereceler normal değil mi?
    4- Oyun derken Battlefield 1, Dragon Age serisi, Witcher gibi oyunlarda yorumlarınız nasıl olur?

1- Ben de solid ve ansys kullanıyorum hocam. Gayet performanslı hiçbir sorunu yok. Eski bilgisayarımda 15dk süren renderlar (özellikle denedim) 4dk gibi bir sürede halloldu. Ansys'de zaten işlemci ağırlıklı olduğu için denemedim ama sorun yaşatmaz.
    2- Ses dışında bir şey yazan olmadı sanırım. Ses bende de var ama ben bu haliyle kullanacağım çok rahatsız etmiyor. Düzelebilecek bir şey de değil bence.
    3- Genelde başına oturunca 1-2 saat aralıksız oyun oynuyorum. Altında ucuz bir soğutma standıyla birlikte gördüğüm maksimum sıcaklık 78 derece. (Farcry Primal, Battlefield 1, CS:GO)
    4- Şuana kadar yazdıklarınızdan sadece Battlefield 1 denedim. NVidia'nın önerdiği ayarlara dokunmadan hep 50+ fps'de oynanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Merhaba arkadaşlar. Askerden yeni döndüm. Hem iş hem de oyun amaçlı bu modeli düşünüyorum. Son 3-4 senedir bilgisayar dünyasından uzak kaldım. Affınıza sığınarak birkaç soru soracağım.

1- Ben de solid ve ansys kullanıyorum hocam. Gayet performanslı hiçbir sorunu yok. Eski bilgisayarımda 15dk süren renderlar (özellikle denedim) 4dk gibi bir sürede halloldu. Ansys'de zaten işlemci ağırlıklı olduğu için denemedim ama sorun yaşatmaz.
    2- Ses dışında bir şey yazan olmadı sanırım. Ses bende de var ama ben bu haliyle kullanacağım çok rahatsız etmiyor. Düzelebilecek bir şey de değil bence.
    3- Genelde başına oturunca 1-2 saat aralıksız oyun oynuyorum. Altında ucuz bir soğutma standıyla birlikte gördüğüm maksimum sıcaklık 78 derece. (Farcry Primal, Battlefield 1, CS:GO)
    4- Şuana kadar yazdıklarınızdan sadece Battlefield 1 denedim. NVidia'nın önerdiği ayarlara dokunmadan hep 50+ fps'de oynanıyor.

Ekran kartı bobini neden oluyor.

Değişim gerekiyor.

İlk gün bende böyle kullanırım diyordum

13.01.18 pc nin geldiği gün.

20.01.18 de ses artarak çoğaldı.

Rahatsız etmeye başladı.

Bugün kargo teslim alacak

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.