Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
30
Favori
76.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Witcher 2 de nasıl 70 fps alabildiniz ben ultra da 30-38 arası alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    ben de bu cihazdan almıştım..Ama ürünün ekranında sorun vardı,arada sırada ekran tamamen kararıyordu kafasına göre.
    Kasa ile ekran arasında açıklık vs vardı sanki daha önce tamir görmüş gibiydi.

Menteşeler her kapak açıp kapatmamda kıtır kıtır ses çıkarıyordu falan
    gönderdim ve değişim/iade onayı çıktı.
    para iadesi alacağım firmadan.

Onun yerine DELL İ7 7700hq + 128ssd + 1tb hdd + ips ekran cihazı aldım 500tl farkla (1050ti bu da)

açık konuşayım

malzeme kalitesi
    soğutması
    vs asus un bu modelinden çok daha üstün bir cihaz.ekranı söylemiyorum bile

herkese iyi forumlar
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    link atta görelim şu 3900 tl lik dell i
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

valla ben 3500 küsüre almıştım asus u
    bu da 4049 a aldım

• Ben ürünü aldığım günden beri ekranı açıp kapatırken çıt çıt diye ses geliyor ve klavyenin altından da coil whine sesi geliyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz alalı 15 gün oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn003 -- 25 Ocak 2018; 3:45:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn003

Ben ürünü aldığım günden beri ekranı açıp kapatırken çıt çıt diye ses geliyor ve klavyenin altından da coil whine sesi geliyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz alalı 15 gün oluyor.

Servise gönder.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

valla ben 3500 küsüre almıştım asus u
    bu da 4049 a aldım

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-inspiron-7577-fb70d128f81c-i7-7700hq-8gb-1tb-128gb-ssd-P225227168?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI6vXNlOHx2AIVUpSyCh3RJQ9FEAQYBSABEgJFb_D_BwE&gclsrc=aw.ds

Biraz bekleyip. Bunu alsak olurmuş.

• İşte 3300 TL'ye boşuna mı ben ve bu konuda dahi olmayan başka laptop konularından da gelip onlarca kişi aldık bu laptobu. 4000 TL baremine çıktığın zaman Msi 1050Ti lı veya 1060'lı Helios 300 alınabiliyor o fiyatlara.En az 700 TL'lik bir fark söz konusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButcherofBlaviken -- 25 Ocak 2018; 13:36:29 >
  • Hangi servise göndermeliyim teleservice mi, sms infocom mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hangi servise göndermeliyim teleservice mi, sms infocom mu ?

Asus sitesinden kayıt açın ups gelip evinizden alıyor

• Aynen oyle hocam. Fiyat kiyaslanmasi yapilarak iyi veya kotu denilmeli. 3299 TL’ye almistim Asus’u. Simdi bana bu fiyata ayni ozelliklerde urun gosterin desem yok. Hatta 3499 TL fiyatina bile yok.

Dediginiz gibi 4-5-6 bine cikinca, zaten secenek ve ozellik cogaliyor. Amac fiyat performans. Gozum kapali aldim

• Ekran kalitesi n53 serisiyle karşılaştırırsak nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Ekran kalitesi n53 serisiyle karşılaştırırsak nasıldır?

N53sv kullandım 6 yıl. Kasa kalitesi olsun sağlamlık olsun. Bir kez bile arıza çıkarmadı.

Bunun kasası ile onun arasında uçurum var.

Çok kalitesiz kasa.

Tuşlar ayrık ayrık. Asus belgesi çıkmasa. Dersin merdiven altı biri kasa toplamış

• quote:

Orijinalden alıntı: madrid2017

quote:

Teşekkür ederim hocam yardımınız için söylediğiniz gibi yaptım.

• quote:

quote:

quote:

Yarın takip numarası mailinize düşer. Laptopu güzelce strafor ile sarıp bantlayın.

• dell 1050ti modelinde de 130W adaptör kaynaklı prizdeyken batarya şarjının azalması sorunu varmış.. 1060 ekran kartlı modeli 180W adaptörle geldiği için sorun yokmuş.ne garip işler yaa.aslında bu laptoplar yurtdışında yaşayana göre 800TL lik binTL lik laptoplar.yani bize pahalı geldiği için şaşırıyoruz.

düşünsene başka ülkede yaşayan bi mühendis var.en temel işlevlerde bile sorunu olan cihazlar çıkarılmasına vesile oluyor.ama o hala binlerce dolar maaş alıyor.bizim hayır dualarımızı alıyor.(hayır nasıl böyle bir hata olur diye).alıyorda alıyor.

hani bu polarisler pascallar az elektrik tüketecekti.buz gibi ekstra güç istemeyen ekran kartları.incecik laptoplar olacaktı.90 dereceye senelerce işlemci dayanabilir belki ama işlemcilerin altındaki lehim topları kaç sene dayanır bilemicem.

dell in menteşe-havalandırma sistemi daha mantıklı.asus taki gibi menteşeler havalandırmayı kapatmıyor.250TL ye ekstra adaptör almak zorunda kalmışlar.ama merkez yüksek güçlü adaptör kullanmanızı tavsiye etmiyoruz demiş.işler karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redalert2 -- 25 Ocak 2018; 22:32:56 >

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:56:57 >
  • Açıkçası benim gibi düşünen var mı bilmiyorum ama, ben bu laptobu basamak olarak aldım.Hani ilk arabanı ucuz alırsın sonra model yükseltirsin hesabı.2000 serisine hazırlık hemde güçten taviz vermeyen fiyatının ederi değil kesinlikle fiyatının üstünde bir performans sunan bir laptop.Al 6 ay kullan 200-300 ucuza sat yeni 2000 serisi ekran kartlı muhakkak IPS bir laptop al. Olay bu bence.Tabi ana oyun platformum PC değil Xbox One X onunda etkisi var bu şekilde düşünüp planlama yapmamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButcherofBlaviken -- 25 Ocak 2018; 22:16:48 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yarın takip numarası mailinize düşer. Laptopu güzelce strafor ile sarıp bantlayın.

Bugünden geldi mail, kargo ile görüştüm yarın almaya gelecekler hocam.

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Böyle deyince siz de kararsız kaldım şimdi. Sağolsun benim n53 hiç yolda bırakmadı. Hatta şehirler arası yolculuk yaparken otobüsün üst rafından dikine düşürmüştüm. Hiçbir şey olmadı. Ama maalesef miadı doldu.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.