Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
30
Favori
76.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tn panel ekranı Lg uretimi olan LP156WF4(SP)(B1) Modeli ile degistirdim. Muthis derecede farketti:). Renkler görüntü felan cok canlı.Türkiyede tn pan ile ips panel degisimi yapan cok az hatta hic yok.Bu konuda öncu olacagima inanıyorum. Cok arastirdim artik panel kodundan tn mi ips mi kac pinli soketi nedir ne degildir anlayacak seviyeye geldim. Her sorunuzu cevaplarim. Ayrica elimde bir adet ips ekran daha mevcut. İsteyen olursa satabilirim.

Elimde LP156WF4(SP)(B1) İps ekran mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronades R kullanıcısına yanıt
    Ben paneli değiştirdim 250 tl ye mal oldu. elimde bir tane daha ips panel var. 300 nit yuzde 85 gorus acili olan. Satabilirim istiyosan takmanada yardimci olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: mekansiz52

Tn panel ekranı Lg uretimi olan LP156WF4(SP)(B1) Modeli ile degistirdim. Muthis derecede farketti:). Renkler görüntü felan cok canlı.Türkiyede tn pan ile ips panel degisimi yapan cok az hatta hic yok.Bu konuda öncu olacagima inanıyorum. Cok arastirdim artik panel kodundan tn mi ips mi kac pinli soketi nedir ne degildir anlayacak seviyeye geldim. Her sorunuzu cevaplarim. Ayrica elimde bir adet ips ekran daha mevcut. İsteyen olursa satabilirim.

Elimde LP156WF4(SP)(B1) İps ekran mevcut.

Hocam iyi cesaret yapmışsınız hayırlı olsun. Aynı paneli takipteyim nereden aldınız? Değiştirdikten sonra vidalarda veya çerçevede öncekine göre fark var mı yani garantide anlaşılır mı sizce? bir de yeni taktığınız panel mat mı parlak mı?
  • hahahahuhuhu kullanıcısına yanıt
    İkinci el aldim ben bir arkadaşımdan. Anakarti yanan laptobundan kalan parcaydi. Elimdeki panel mat ips ekran. İnce işçilikle anlasilacaginj sanmiyorum. Plastik tamir seti ile yaptım .

Bu panelden daha uretilmiyor. Yeni uretilenler 250 nit parlakliginda oda beni tatmin etmez diye ikinci el aldim. Sifiri başka model olan amazonda yaklaşık 70 dolar civarinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekansiz52 -- 27 Ocak 2018; 16:21:38 >
  • Ürünü monitör ile kullanan var mı yada bunla uyumlu 500tl ye kadar limitim olan monitör önerebilir misiniz? Ürünü monitör le kullanirsam bı sıkıntı yaşar mıyım online oyunlarda gecikme filan oluyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paarthurnax dov

Ürünü monitör ile kullanan var mı yada bunla uyumlu 500tl ye kadar limitim olan monitör önerebilir misiniz? Ürünü monitör le kullanirsam bı sıkıntı yaşar mıyım online oyunlarda gecikme filan oluyor mu ?

HDMI veya mini Display port çıkışından monitörü bağlayabilirsin, herhangi bir gecikme olmaz bağlantıdan ötürü. Paneli hızlı bir monitör alın bütçenize ve ihtiyacınıza göre IPS veya TN panel, onu da forumda Donanım monitör bölümünde sorabilirsiniz. İkinci el alırsanız daha iyi bir şey alabilirsiniz o paraya sıfır iyi bir monitör zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paarthurnax dov

Ürünü monitör ile kullanan var mı yada bunla uyumlu 500tl ye kadar limitim olan monitör önerebilir misiniz? Ürünü monitör le kullanirsam bı sıkıntı yaşar mıyım online oyunlarda gecikme filan oluyor mu ?

Ben işyerinde ki lenovo marka bir monitöre hdmi ile bağladım pubg oynadım herhangi bir gecikme yaşamadım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroture -- 28 Ocak 2018; 14:22:11 >
  • Kafam çok karıştı ekran tasarımı,çerçevesi,ips olmaması ve ısınmadan kaynaklı fps düşmesi beni düşündürüyor bir de type c desteği yok.400-500 tl fark verip bunu almak daha mı mantıklı?

• mustafa6397 kullanıcısına yanıt
    Laptop tavsiye bölümüne döndü burası.. Isınma ile ilgili ciddi bir sorun yok nereden çıkardınız hız düşürdüğünü? hız düşürme sorunu linkini verdiğiniz dell'de var. Evet ısınmıyor o model daha 70 dereceleri gördüğü anda hız düşürdüğü için. Forumda başlığı var girin bakın herkes şikayetçi. 80-90 derece tehlike arzetmez normal şartlarda. IPS ekran olması çok önemliyse tercih sebebi olabilir.
    (Kaldı ki çok kaliteli bir IPS değil vasat bir IPS, TN panelden iyidir yine de tabiki ama gecikme süreleri biraz daha kötü olur IPS de.)
  • Merhaba arkadaşlar, bu model ile DELL INSPIRON 7577-FB30F81C I5-7300HQ 8GB 1TB 4GB GTX1050 arasında kaldım. Benim için daha çok garanti servisi, çünkü yurt dışındayım. Laptop malzeme kalitesi, soğutma gibi uzun kullanılabilirliği sağlayacak etmenler önemli. Objektif olarak öneriniz hangisidir?
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    DELL INSPIRON 7577 serisi ile ilgili düşünceler paylaşıldı daha önce. Kendi başlığı da var Dell konusunda okuyabilirsiniz. Bu model 1050ti değil 1050 bir kere ciddi performans farkı var karşılaştırmak doğru olmaz. Ekran kartı dışında diğer konularda ise konuştuk zaten. Gerisi size kalmış.
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    Dell’in malzeme kalitesini incelemedim tam yorum yapamam hakkinda. Ama ben 1050 model monster alacaktim. Forumdan “madrid2017” bu notebook’u onerince, ozelliklerine baktim ve gozum kapali aldim.

Cunku bu ozelliklerde bu fiyata cihaz yoktu.

Cihaza gelecek olursak. Cihaz “ROG” degil. Neden ROG diye satiliyor anlamadim. Daha cok Çin piyasasinda bulunan FX serisinin versiyonu. Youtube’a FX502VE yazinca genelde uzakdogudan videolar geliyor. Cihaz buhttps://www.asus.com/Laptops/FX502VE/

ROG cizgileri ve isiklari yok. Malzeme kalitesi plastik. Cok bir sey beklemeyin. Ekrani acikca hava kanallarini kapatiyor ve sicak havanin monitor altinda birikmesine neden oluyor. Bu yuzden klavyenin ust tarafindaki bosluk cok sicak oluyor.

Klavye tuslarinin kasa ile arasinda bosluk var. Hepsi super sekilde oturtulmus degil.

Ama yine ozellik olarak parasini hak ediyor. Gittigidiyor uzerinden, kuponda chip para ile 3290 TL gibi bir rakam geldi bana. Bu fiyata baska bir cihaz bulamazdim.

Benim icin cihazin sekli ve kasa kalitesi cok onemli degildi. Iyi bir kasa tasarimi ve uzun omurlu olmasini istersem tercihim apple cihazlari olurdu.

Zaten kaliteli kasa cihazlarda fiyatlar oraya cikiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Laptop tavsiye bölümüne döndü burası.. Isınma ile ilgili ciddi bir sorun yok nereden çıkardınız hız düşürdüğünü? hız düşürme sorunu linkini verdiğiniz dell'de var. Evet ısınmıyor o model daha 70 dereceleri gördüğü anda hız düşürdüğü için. Forumda başlığı var girin bakın herkes şikayetçi. 80-90 derece tehlike arzetmez normal şartlarda. IPS ekran olması çok önemliyse tercih sebebi olabilir.
    (Kaldı ki çok kaliteli bir IPS değil vasat bir IPS, TN panelden iyidir yine de tabiki ama gecikme süreleri biraz daha kötü olur IPS de.)

Aynen asusta ısınma yok. Cızırtı çıkmasa güzel güzel kullanıyoduk

• Siparişi verdik bakalım. Gelince detaylı resimler atarım.
  • Teşekkürler yorumlar için.
  • coil whine bende kesildi. nasil oldu bilmiyorum. 3 gundur yogun kullaniyorum, zaten oyun esnasinda duymak mumkun degil. daha onceden dosya kopyalama ve browser kullaniminda ortaya cikiyordu. farkli guc plani seceneklerinde denedim, cizirti sesi gelmiyor. garip bir durum.

• 3450 tl ye gittigidiyor ebrar'dan aldım 100 tl maxipuan verdi 3350 ye denk geldi.2 gün içerisinde gelir diye tahmin ediyorum fakat bana w10 lazım alan arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
  • Arkadaşlar laptop kaç gündür serviste beklemede.

Ne zaman işlem başlar?

• bu bilgisayara 6 gündür sahibim, sıcaklık ve cızırtı sesleri gibi sorunları ile karşılaşmadım ancak şöyle bi sorunum var (sorun yazılımsal ise konu dışına çıkmış olabilirim kusura bakmayın); oynadığım oyunlarda bütün ayarlarda sabit 60 fps alıyordum bunu düzeltmek için oynadığım oyunların .exe'lerine sağ tıklayıp özellikler/uyumluluk/tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak'a tik attım düzeldi. şarjda oynadığım sürece sıkıntısız 60 fps üstünü gördüm ancak şarjı prizden çıkarınca arada bir siyah ekran gelmeye başladı nasıl anlatacağımı bilmiyorum örneğin oyuna girerken anlık bi donma ardından siyah ekran,masaüstünü görmem ve tekrar oyuna dönmesi şeklindeydi ancak arkada discord açık ve arkadaşlarımın sesini sorunsuz bir şekilde duyabiliyordum. ben de tekrar uyumluluk ayarını eski haline döndürdüm 60 fpste sorunsuz bi şekilde oynamaya devam ediyorum. fps değeri aslında benim için yeterli sıkıntı yok fakat sorunun kaynağını merak ediyorum,acaba neden böyle bi sorunla karşılaştım ve çözümü var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.akarsu -- 29 Ocak 2018; 14:22:7 >

• y.akarsu kullanıcısına yanıt
    windows olay görüntüleyicisini kullan sistemde hangi hataları almıssın ona bak.

counter strikeyoutube
    Windows Olay Görüntüleyicisi ile Kullanıcı kayıtları ve Olay sayıları inceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=H9DddbgxPYA
    bu video nasıl kullanman konusunda yardımcı olacaktır

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.