Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
30
Favori
76.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bu laptop u almayı düşündüm çok oyun oynamam fifa 18 pes 18 gta 5 pubg oynarım bi bunu mu alayım sorunlu galiba bu baya çok olumlu yorum görmedim.Yoksa 1050li daha güzel bir bilgisayar mı alayım yoksa 500tl daha koyarak Dell İnspiron 7577 1050ti li modeli mi alayım değer mi 500tl farka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unlimited_Man

Witcher 2 de nasıl 70 fps alabildiniz ben ultra da 30-38 arası alıyorum.

Witcher 2'de 70 alır rahat. Siz Witcher 3 oynuyorsunuz sanırım. 3'te High'da oynarsanız veya Ultra'da ancak bazı ayarları optimize ederseniz daha akıcı oynayabilirsiniz.
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Witcher 2 hocam merak etmeyin oyun konusunda oldukça bilgiliyimdir.İlginç olan Medium - high-ultra da 30-38 fps arası alıyorum.Witcher 3 te high ta ortalama 40 fps alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa6397 kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz kullananlar zaten yazmıyor genelde hatta başlığa uğradığını bile sanmıyorum 2 satıcı kısa sürede 80 küsür tane sattı bunların çoğu forumdaki kişiler tarafından alınmıştır sıcak fırsatlarda kaldı üstlerde. Sorun yaşayanlar yazıyor genelde ki 1-2 kişi haricinde ciddi bir şikayeti olan yok.
    Dell 7577 modeli ise bazı yönlerden güzel olsa da bence fiyat farkına değerdi belki ancak başlığına bakarsanız onun da sorunları var performansı düşürüyor soğuk kalacağım diye.
    1050 ise önermem 1050ti altına düşmeyin.
  • 2-3 karıştırdınız sandım witcher 3'de verdiği performansı bildiğim için. Oyunlardan çok anlamam ancak çok enteresan 2'de çok daha fazla fps alması gerekir eski oyun sonuçta, optimizasyon özürü vb bir durumu olabilir oyunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 26 Ocak 2018; 0:14:36 >
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum üstad.Yazan arkadaş bir ekran görüntüsü atsa iyi olurdu.Laptobum tertemiz çıktı, hiçbir sorunu yok ama o arkadaş nasıl 70 fps aldım diyor orasını merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Böyle deyince siz de kararsız kaldım şimdi. Sağolsun benim n53 hiç yolda bırakmadı. Hatta şehirler arası yolculuk yaparken otobüsün üst rafından dikine düşürmüştüm. Hiçbir şey olmadı. Ama maalesef miadı doldu.

Ekran kartı gtx970 yada 770 870 670 vs olsaydı intel i7 2. Nesil ramıda 16 yapıp kullanırdım.

1300 e sattım. O kasa kalitesi bu cihazda yok. Hatta vatan ve tekonosaya gidin orda rog serisi 4 bin 5 bin lik cihazlar var. Tuş ve kasasına bakın. Hepsi aynı kasa sadece içindeki donanım farklı.

Bana tekonosa daki görevli tavsiye etmem tuşlar hemen atıyor demişti. Hatta denizlide olan varsa forum çamlıktaki teknosadaki asus rog a baksın mouse pad çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrid2017 -- 26 Ocak 2018; 0:56:8 >
  • quote:

Açıkçası benim gibi düşünen var mı bilmiyorum ama, ben bu laptobu basamak olarak aldım.Hani ilk arabanı ucuz alırsın sonra model yükseltirsin hesabı.2000 serisine hazırlık hemde güçten taviz vermeyen fiyatının ederi değil kesinlikle fiyatının üstünde bir performans sunan bir laptop.Al 6 ay kullan 200-300 ucuza sat yeni 2000 serisi ekran kartlı muhakkak IPS bir laptop al. Olay bu bence.Tabi ana oyun platformum PC değil Xbox One X onunda etkisi var bu şekilde düşünüp planlama yapmamda.

Hocam herkes aynı maddi imkana sahip değil. Çoğu arkadaş uzun ömürlü kullanmak için elindeki parayla bu cihazı aldı.

Sizin gibi çok kişi yapamaz. Bende dahil.

Daha önce asus n53 serisi kullanıpta bu cihazı alanlar kasa kalitesini görünce şaşırıp kalabilirler.

Misal ben..

• www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-fx550-core-i5-7300hq-2-5ghz-8gb-1tb-hdd-15-6-gtx1050-4gb-w10-notebook.html

Vatanda gece indirimi var 750 tl indirim olmuş alınabilir inceleyin bence 6 da son buluyor indirim

• Burada inceleme videosu paylaşan var mı?
  • Asus takip sistemine ürün kodu Notebook] FX502VE

Olarak kayıt oldu.

İlk mesajda da yazdığı gibi yanlış ürün kodu ile satılıyor herhalde

• RoadMonster R kullanıcısına yanıt
    Buradaki sorun yaşayan arkadaşların yaşadığı hiçbir problemi yaşamadım.Diğer oyunlarda da aynısının olması gerekmez mi? Witcher 3 te high ayarlarda 40-45 arası nasıl alabiliyorum o zaman? Bende işin içinden çıkamadım hocam.

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Çok ahım şahım kaliteli değil kasası ama kötü de değil.Zaten bu laptobu alan kişi içindeki 1050Ti için almıştır. En ucuz 1050 Ti olan model bu.Kimse TN panel kullanmak istemez ama el mahkum 1050Ti hayrına bu fiyata tolere edilebilir.

• quote:

Çok ahım şahım kaliteli değil kasası ama kötü de değil.Zaten bu laptobu alan kişi içindeki 1050Ti için almıştır. En ucuz 1050 Ti olan model bu.Kimse TN panel kullanmak istemez ama el mahkum 1050Ti hayrına bu fiyata tolere edilebilir.

Benim n53sv de Tn paneldi. Bu biraz daha kalitesiz panel. Ekran soluk gibi

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Diyorum ya içindeki 1050Ti hatrına aldım zaten bu kadar ucuz ve performanslı bir laptop yok.Ekrandan feragat ettim.Zaten One X te 49 inç Curved 4K HDR ile oynuyorum multiplatform oyunları.Hem evdeki pc ihtiyacını da gidersin diye aldım.Yoksa ana oyun platformum pc olsa kesinlikle IPS ekranlı bir model alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButcherofBlaviken -- 26 Ocak 2018; 13:50:1 >
  • GeForce Experience den optimize et diyince 75 FPS alabildim.Önceden Tüm ayarları elimle en yükseğe ayarlamıştım ultranın da üstüne demekki bir ayar var her pc de bu sorunu yaşatıyor.Araştırdım Crysis deki gibi bir ayar pc yi kastırıyormuş.

Not: Şimdi test ettim "über örnekleme" yapıyormuş bu sorunu.Şuan o kapalı diğer herşey ultranın üstünde 69-76 FPS arası alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButcherofBlaviken -- 26 Ocak 2018; 14:12:53 >

• Ben de bu bilgisayari indirimden alanlardanim (3324tl). Bir sorunum yok ve gayet memnunum bilgisayardan. Ekrani cok iyi degil cok kotu de degil ortalama bir ekrana sahip. Kasa kalitesi bence iyi ama kesinlikle ust duzey degil ortalama bir kalitede. Ama ust duzey olan seyi fiyatina gore ozellikleri 3300tl ye 7300hq 1050ti 256gb ssd cok iyi, zaten alanlarin cogu da bu ozelliklerinden dolayi aldi. Kasa kalitesi yuksek sayilabilecek, ips ekran bu ozelliklerdeki bilgisayarlar 4000tl bandinin uzerinde. Fiyatina gore cok iyi bir bilgisayar kesinlikle. Sirf kasa kalitesi yuksek ekrani da ips olsun diye u serisi islemci ve 940mx ekran kartina sahip bir bilgisayara ayni paralari vermek bana sacma geldigi icin bu bilgisayari tercih ettim iyiki de almisim. Almayi dusunen arkadaslar bu pc den 5000tl lik pc ekran ve kasa kalitesi bekliyorsa hayal kirikligina ugrar, öncesinde de bahsettigim gibi, bu fiyata daha iyi ozelliklerde bir laptop yok.

• Ürünü nereden almıştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Ürünü nereden almıştınız?

Gittigidiyor İncehesap satıcısından.

• Ürünü alalı 20 gün oldu. Bende şuana kadar çok büyük bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
    Ses problemi herkes de olduğu gibi bende de var fakat rahatsız etmiyor ki sırf bunun için iade/değişim ile uğraşmam zaten.
    Onun haricinde ekran biraz kötü dediğiniz gibi ama o kadar büyütülecek kadar değil, alışıyorsunuz bir süre sonra.
    1050Ti ekran kartı olması benim için önemliydi. Ram 8 gb şimdilik iyi zaten. İlerde yine eklersiniz.
    Sonuç olarak memnunum ben. Tavsiye ederim almayı düşünen arkadaşlara..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.