Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
30
Favori
76.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekstra olarak harddisk takan arkadaşlar hangi hdd'yi tercih ettiniz? bu konularda pek bilgim olmadığı için yazma gereği duydum yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pire05

ekstra olarak harddisk takan arkadaşlar hangi hdd'yi tercih ettiniz? bu konularda pek bilgim olmadığı için yazma gereği duydum yardımcı olursanız sevinirim.

Seagate Firecuda SSHD 2 TB taktım hocam çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için herkese çok teşekkür ederim. Bu sabah aldım gg ebrar bilgisayardan. Umarım cızırtı problemi de olmaz. Elime geçince tekrar bilgi veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great Ghoul -- 23 Ocak 2018; 12:35:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Great Ghoul G kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bende oradan aldım. Şükür cızırtı problemi çıkmadı. Firma kargoya erken veriyor ama ups kargosu yüzünden 5 gün sonra teslim alabildim. araçla gezdirdiler, bir türlü teslim etmediler. Gidip aracı bulup kendim aldım sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unlimited_Man

quote:

ekstra olarak harddisk takan arkadaşlar hangi hdd'yi tercih ettiniz? bu konularda pek bilgim olmadığı için yazma gereği duydum yardımcı olursanız sevinirim.

cevap için teşekkür ederim. 1 tb hdd işimi görür gibi. hdd olarak hangisini tercih ediyorlar?
  • Laptop alanlar garanti belgesini direk imza kaşa bastırtsın. Servise işiniz düşerse iade ve değişimde gerekli olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: madrid2017

quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Harddisk aldım 1TB. Takanlar harddiski kendi mi taktı acaba? Yoksa servisine götüreyim de onlar mı taksın karar veremedim.

Bu hafif cızırtı sesi benden de geliyor, bana anakart veya işlemci değil de sanki fanlar bir yere sürtüyor gibi. Eğer işlemci veya anakarttan geliyorsa zaten garantiye yollasanız da düzelmez. O yüzden ben yollamaya gerek duymuyorum. Zaten ancak sessiz ortamlarda kafamı yakınlaştırdığımda duyuyorum.

Ekran kartı bobininden. Bir kişiye değişim kararı çıktı.

Ben tamir istedim.

Çünkü garanti belgesi imzalı ve kaşeli olması lazım mış.

Garantiyi istanbula gönderip gelene kadar 14 gün dolar.

Yarın ups gelip alacak.

Servisten gelince garanti belgesini satıcıya gönderip imza ve kaşe bastıracağım. İlerde büyük bir sorunda değişim yads para iadesi istemek için gerekliymiş.

Asus servisi söyledi.

İade çıkan kişi İstanbul da olduğu için elden asusa teslim etmiş. Garanti belgesinide ebrara götürüp imzalatmış

Tamir edilebilir birsey mi gercekten? Intelin dahili ekran kartindan kaynaklaniyo diye biliyorum.

• lebmilebi L kullanıcısına yanıt
    anakart değişir tamir yerine aldıgın yerde var ise aynısı değişim her zaman makbuldür
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebmilebi

quote:

Orijinalden alıntı: madrid2017

quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Harddisk aldım 1TB. Takanlar harddiski kendi mi taktı acaba? Yoksa servisine götüreyim de onlar mı taksın karar veremedim.

Bu hafif cızırtı sesi benden de geliyor, bana anakart veya işlemci değil de sanki fanlar bir yere sürtüyor gibi. Eğer işlemci veya anakarttan geliyorsa zaten garantiye yollasanız da düzelmez. O yüzden ben yollamaya gerek duymuyorum. Zaten ancak sessiz ortamlarda kafamı yakınlaştırdığımda duyuyorum.

Ekran kartı bobininden. Bir kişiye değişim kararı çıktı.

Ben tamir istedim.

Çünkü garanti belgesi imzalı ve kaşeli olması lazım mış.

Garantiyi istanbula gönderip gelene kadar 14 gün dolar.

Yarın ups gelip alacak.

Servisten gelince garanti belgesini satıcıya gönderip imza ve kaşe bastıracağım. İlerde büyük bir sorunda değişim yads para iadesi istemek için gerekliymiş.

Asus servisi söyledi.

İade çıkan kişi İstanbul da olduğu için elden asusa teslim etmiş. Garanti belgesinide ebrara götürüp imzalatmış

Tamir edilebilir birsey mi gercekten? Intelin dahili ekran kartindan kaynaklaniyo diye biliyorum.

İlk gün göndersem değişim isterdim. Şimdi garanti belgesi imzasız ve kaşesiz 14 gün olacak yarın.

Bugun ups götürdü.

Cızırtı her geçen gün artıyor.

En kötü tamir olmazsa iade/değişim çıkar. Garanti belgesini geri gönderirler bende onaylatıp onlara gönderirim.

• bende bu aralar almayı düşünüyorum. takipteyim
  • Demek istediğim, bu bilgisayarda a markasının b model bobini kullanıldıysa servis anakartı/ekran kartını değiştirdiğinde de a markasının b model bobinlisini takacak yerine. O yüzden düzelecek bir problem değil diyorum ben. Harddisk sesinden daha az bir ses geliyor şimdilik, artarsa ben de gönderirim tabi.

Taktığım harddisk WD Blue 1TB notebook modeli (230tl). 2 seagate harddiskim 5 yıl dolmadan arıza verdi. WD 7 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım o yüzden onu tercih ettim ama tabi teknoloji şans işi.

• animetrk kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru gibi gelebilir mantıken ancak "coil whine" denilen bobin sesi burada çok geçerli değil. Aynı marka aynı model bobin bile olsa birinden az birinden çok ses gelebiliyor. Fabrikadaki seri üretimden hepsinin %100 aynı standartta çıkmamasından tutun parçaların bir araya getirilmesi ve diğer aşamalardaki bazı küçük farklardan, çevresel bazı faktörlerden ve biraz da elektronikteki şans faktöründen dolayı bu böyle garip bir durum, biraz piyango...

Çoğu ekran kartında ve laptopta bu durum var ne yazık ki ses fazla değilse garantiye bile girmiyor esasında bir problem yaratmadığı için. Doğal karşılanıyor genelde üreticiler tarafından, nasıl ki fan dönüyor ses geliyor, bobinden elektrik geçiyor ses gelir diyorlar ancak bu çok da haklı bir durum değil. Ancak ses gerçekten fazlaysa değişim yapıyorlar az ise keyiflerine, vicdanlarına kalıyorsunuz biraz da. nvidia gtx 970 kartındaydı sanırım çok yaygın ve fazla miktardaydı bu sorun, değişim alamayanlar vardı çok kişi kafasını duvara vuruyordu özellikle geceleri aynı odada uyuyup bilgisayarı açık bırakanlar için. Gerçi laptopta bu ses oldukça az kasaya yakın durmamıza rağmen. Bilgisayar başına oturup işlem yapmadıkça duyulmaz derecede zaten. Geceleri download yaparken sıkıntı yok yani. Ama bilgisayar başına geçip web'de gezerken çok az da olsa duyulabiliyor. Forumda yazılana kadar benim dikkatimi bile çekmemişti. Tabi bazı arkadaşların kulağı daha hassas olabilir veya şansa biraz fazla ses çıkaran bobin denk gelmiştir, umarım değişim alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 23 Ocak 2018; 23:55:55 >

• AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    withcer 2 oynadım ultrada 70 fps sıkıntısız rahat oynuyorum.
  • coil whine sesi bende de var. güç tasarrufuna alınca/kabloyu çıkarınca azalıyor. sadece sesini chromede duydum zaten gta oynarken fanlar bastırıyor sesini. garanti kartımda kaşe/imza var. sizce değişim/onarım talebi almalı mıyım?

cihaz 15 günlük. istanbuldayım, servise götürebilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unlimited_Man

quote:

cevap için teşekkür ederim. 1 tb hdd işimi görür gibi. hdd olarak hangisini tercih ediyorlar?

Seagate Barracuda 1 TB alabilirsiniz.

• canoner17 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. O zaman almak farz oldu benim için
  • Önceki mesajlarda takılacak hdd nin 7mm olması gerekiyor yazıyordu hdd takan arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur herhangi bir 2.5 inc hdd takamıyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

Önceki mesajlarda takılacak hdd nin 7mm olması gerekiyor yazıyordu hdd takan arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur herhangi bir 2.5 inc hdd takamıyor muyuz?

Evet 7mm okuduğunuz doğru.
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olur umarım sıkıntısız arızasız kullanmak nasip olur şahsnen witcher 2 den aşırı memnun kaldım darısı başınıza
  • Isınma sorunu nasıl hala 90 dereceler'de mi ? ekrana doğru ısınıyordu bir zararı yok demi
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.