Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.333
Cevap
30
Favori
76.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa6397

Anlaşıldığı üzere garanti servisi çöp bu yüzden 400 tl fark verip Dell 7577 alacağım bu kadar soruna 3.5k veremem

Para iadesi alabilirsem bende dell yada monster bakacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi, klavye farki, yerine gore mekanik, renkli aydinlatmali klavye, tasarim farki. Rog cizgileri ve logosu, isikli logo, monitor ekran olarak secenek fazlaligi vs.

FX ise sozde kompaklik, sik tasarim ve performans ayni cati altinda.

Buyuk ihtimal ankart malzemesi, ram hizi falan farklari da vardir. Bu modelde ram’ler anakarta gomulu. Tabi harici ram takma sansiniz var ekstra olarak.

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Benim hakem heyetiyle falan görüşmeme gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Benim hakem heyetiyle falan görüşmeme gerek var mı?

15 gün içinde direk iade var.

Benim 15 günü geçtiği için, serviste baştan savma iş yapıyor

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, yanıtlarınız için teşekkürler. İşin garip yanı, laptoptan herkes memnun olmuş sadece biz mi şanssızız yoksa millet para verdiği mala laf mı edemiyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Tamamdır, yanıtlarınız için teşekkürler. İşin garip yanı, laptoptan herkes memnun olmuş sadece biz mi şanssızız yoksa millet para verdiği mala laf mı edemiyor anlamadım

Bazı arkadaşlarda cızırtı sorunu yok.

Bende olmasa bende dert etmezdim.

Daha önce n53sv serisi laptop kullananlar, kasanın kalitesizliğinin farkında.

Birde asus rog modelini vatan ve tekonosa da gördüm.

Bu cihazla alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoadMonster

Dün aldım elime, kurdum, yarın elden iade ediyorum. Coil whine sinir bozucu. Yazı yazarken cızt cızt, forumda scroll yaparken cıızz cııızz, internetten bişey indirirken cız cırt cız cırt. Sessizlik arayan insanım ben. Tek başıma kalıyorum, odamda saate dair iz yok tik tak duymamak için.

Cızırtı olmasa güzel makine, klaveyede yazı yazma hissi güzel, sesi ortalama, hoparlörlerin kasanın altında olmaması güzel, direkt olarak kulağımıza doğru veriyor. Ekran biraz ortalama.

Özetlenmişsiniz. Sesten bende haz etmem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madrid2017

quote:

Dün aldım elime, kurdum, yarın elden iade ediyorum. Coil whine sinir bozucu. Yazı yazarken cızt cızt, forumda scroll yaparken cıızz cııızz, internetten bişey indirirken cız cırt cız cırt. Sessizlik arayan insanım ben. Tek başıma kalıyorum, odamda saate dair iz yok tik tak duymamak için.

Cızırtı olmasa güzel makine, klaveyede yazı yazma hissi güzel, sesi ortalama, hoparlörlerin kasanın altında olmaması güzel, direkt olarak kulağımıza doğru veriyor. Ekran biraz ortalama.

Acaba, ssd kalıtesiz onun yüzünden mi yapıyor diye düşünmedim değil. SSD çıkarıp Hdd ile bootup yapsa birisi öğrenirdik.

hocam bu dengesiz servis çalışanları klavyenin altından cızırtı coil whine sesi geliyor arızası belirtmeme;
    KLAVYEDE DONANIMSAL HATAYA RASTLANMADI
    olarak işlem yapıyorlar :)
    Dikkat etmek lazım arızalı cihazı olanlar hemen kurtulsunlar.
    Notebookta güvendiğim marka asus hataymış..

• gkhn003 kullanıcısına yanıt
    bana da teknisyen telefon ettiğinde cızırtının kaynağının fan olduğunu söyledi itirazda etmedim işimin kısa sürmesi sonuçlanması için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgunnorkan

bana da teknisyen telefon ettiğinde cızırtının kaynağının fan olduğunu söyledi itirazda etmedim işimin kısa sürmesi sonuçlanması için :)

ben mailde ve kutu içine bıraktığım notta tamir değil değişim istiyorum cihaz daha 1 aylık değil yazdım.
    beni arama zahmetinde bulunmamışlar :) tamir yapılmış gelsin garanti belgesini doldurtup iade başlatacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn003 -- 31 Ocak 2018; 17:29:35 >
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    Yok hocam laf etmeme durumu yok Bu cizirti cikanlar genelde yaziyor. Sorunsuz cikanlar kullanip devam ediyorlar.

Cihaz fiyat olarak hala iyi. Ama daha oncede yazmistim. Alacak kisilerin cizirti cikma ihtimalini ve dis kasa malzeme kalitesizligini goz onunde bulundurarak almasi gerekli.

Oyle metal, sahane, al benisi yuksek olan bir cihaz degil. Ama bu fiyatada boyle ozellikli baska cihaz yok simdilik :)

• Hocam merhaba. Size bir şey sormak istiyorum ben gaming laptopları çok seviyorum.

Çok hoşuma gidiyor masaüstü sınıfında performans veriyorlar yaklaşık. Ve pc de oyun oynamayı çok severim en sevdiğim oyunda cs go dur 2-3 saat oynarım.

Şuan 22 inç masaüstü kullanıyorum. Ve toplama yerine gaming notebook alsam oyun oynanır mı? Herkes laptopla oyun oynanmaz diyor hepsi masaüstü diyor sizce oynanır mı keyif veriyor mu ?

15.6 inç ile oyun oynanır mı ? Keyif verir mi? 22 inçten sonra oyunlarda noobluk yaşarmıyım? Mesela şuan cs go da çok iyiyim 15.6 inçe geçince biraz çaylaklık yaşarmıyım oynayamama gibi. Ve pubg gibi far cry gibi oyunlar yarış oyunları f1 2014 keyif verir mi?

Ve 2 saat far cry primal oynadıktan sonra bir ss atmışsınız sistem ısısını gösteren falan o programın adını öğrenebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NicoRosberg -- 31 Ocak 2018; 17:34:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn003

quote:

quote:

quote:

Acaba, ssd kalıtesiz onun yüzünden mi yapıyor diye düşünmedim değil. SSD çıkarıp Hdd ile bootup yapsa birisi öğrenirdik.

hocam bu dengesiz servis çalışanları klavyenin altından cızırtı coil whine sesi geliyor arızası belirtmeme;
    KLAVYEDE DONANIMSAL HATAYA RASTLANMADI
    olarak işlem yapıyorlar :)
    Dikkat etmek lazım arızalı cihazı olanlar hemen kurtulsunlar.
    Notebookta güvendiğim marka asus hataymış..

Servis çalışanının biri olmaz diyor. Diğeri olur diyor. Kısmi tamire. Tam amatör. Asusta eski asus değil

• quote:

quote:

quote:

Ssd değil

Coil Whine

Ekran kartı bobin sorunu

• quote:

Oyun oynarken net farkediliyor ekran kartindan gelen cayırtı. Az yukarida idle browser kullanimdan ses attim duyuluyor. İnsan yinede acaba diye dusunmeden edemiyor.

Oyuna bile gerek yok pc yi aç bırak. Dinle😂

Şimdi kontrol ettim. Ürün onarımda görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrid2017 -- 31 Ocak 2018; 19:9:31 >
  • sayfalardır bahsi geçen cızırtı sesini kulağımı klavyeye dayayınca net bir şekilde duymaya başlamıştım.dün itibariyle ilk defa net bi şekilde duymaya başladım ancak oyuna girince nvidia ekran kartını kullanmasından dolayı sanırım kesiliyor
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar, ben cihazı incehesap.com üzerinden 3.420,23 TL ye 28 ocak ta aldım. Ürün yarın teslim edilecek büyük ihtimalle fakat ben ürünü iade etmek istiyorum hiç açmadan. Bunu nasıl yapabilirim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_punisher52

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar, ben cihazı incehesap.com üzerinden 3.420,23 TL ye 28 ocak ta aldım. Ürün yarın teslim edilecek büyük ihtimalle fakat ben ürünü iade etmek istiyorum hiç açmadan. Bunu nasıl yapabilirim acaba?

site üzerinden iade talebi oluşturun yada müşteri hizmetlerini arayın onlar sizi yönlendirir.
    15 gün içinde direk iade hakkınız var hocam.
  • RoadMonster R kullanıcısına yanıt
    buda benim cihazımdaki cızırtıydı (cep telefonu ile kayıt edildi)

• cızırtı bende de var kafamı koyup dinledim fakat ben rahatsız değilim böyle şeyleri kafama pek takmam cızırtıyı duyabilmek için klavyeye kafanızı yaslamanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.