Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.334
Cevap
30
Favori
76.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cızırtı benim için önemli değil de arkadaş bir ürün üretiyorsunuz dönün bakın biz ne yaptık nasıl bir ürün ortaya çıkardık diye.

Hiç deneyen eden yok mu üretimden sonra bir süre.

Sırf bu yüzden laptop alamadım 6 aydır. Nereye elimi atsam hepsinde bir sorun. Tüm başlıklarda aynısı. 400 500 fazla vereyim dell alayım diyorum ama onda da tonla problem var. Hayır cidden ses problem değil ama daha 1 ay kullanmadan ses başlıyorsa 1 sene sonra ne çıkar merak ediyorum, kestiremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

Cızırtı benim için önemli değil de arkadaş bir ürün üretiyorsunuz dönün bakın biz ne yaptık nasıl bir ürün ortaya çıkardık diye.

Hiç deneyen eden yok mu üretimden sonra bir süre.

Sırf bu yüzden laptop alamadım 6 aydır. Nereye elimi atsam hepsinde bir sorun. Tüm başlıklarda aynısı. 400 500 fazla vereyim dell alayım diyorum ama onda da tonla problem var. Hayır cidden ses problem değil ama daha 1 ay kullanmadan ses başlıyorsa 1 sene sonra ne çıkar merak ediyorum, kestiremiyorum.

Cızırtı, ekran kartı bobinlerinin tellerinin gevşek sarılması nedeniyle oluşuyor.

İlerisini sen hesapla

• bu ses sanırım Coil Whine dedikleri ses. forumlarda başka ekran kartlarında da benzer sorunlar olduğunu ama performansa bir etkisi olmadığını söylüyor. yani yukarıda ki arkadaşlar gibi saat takıntınız yoksa gözardı edilebilecek bir problem gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 1 Şubat 2018; 0:44:56 >
  • Ses problemi bende de var, fakat soğutucumun sesi bunun sesini biraz bastırıyo ve bu şekilde bilgisayarın sesini duymuyorum. Bilgisayarın sesi yani cızırtılı ses ince (tiz) olduğu için insan kötü hissediyor doğal olarak. Alışkanlık oldu bir de soğutucu kullanmak, bu yüzden problem yaşamıyorum. Bence siz de kulağı çok rahatsız etmeyecek bir sese alışın..
  • Benim laptop sorgulama ekranında onarımdan, bekleme durumuna düşmüş.

Müşteri hizmetlerini aradım. Herhangi bilgisi yok.

İstanbul da yaşayanlar

Teknik servis çalışanlarından birinin numarasını alsın.

Tahminim aynı laptopu paketleyip göndercekler

Pc gelsin yapılsa dahi iade isteyeceğim.
    Rog serisi kasası ile satılan pc ilanına bakın
    Kasa resimdeki gibi mi?
    Fiyat düşmüş 175 tl

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Eş değerdeki gerçek ROG linkteki cihaz,

https://www.asus.com/tr/ROG-Republic-Of-Gamers/ROG-GL553VE/overview/

ROG diye satılan konudaki bilgisayar FX502VE;

https://www.asus.com/Laptops/FX502VE/

dış görüşünüz ve tasarıma önem verenler bunu göz önünde bulundursun mutlaka.

• gerçek ROG tanımına nasıl ulaştınız ki? belki gerçek ROG budur da sizin ilk linkte verdiğiniz gerçek olmayan ROG'tur :)

bu tamamen farklı bir model. kasa tasarımı bir nebze benzese de (ki bu benzeme oranı da gayet normal zira aynı markanın laptopları)kart giriş yerleri, usb portları, kulaklık girişi tamamen farklı yerlerde, üstelik bunda dvd rom var. anlaşılan asusun iki modeli hakkında da malumatınız yok.

sınıfına göre, düşük fiyat ve çok iyi özellikteki bu laptoptan beklentiniz çok yüksek. hem fiyatı düşük olan hem de özellikleri iyi olan bir laptop varsa söyleyin de onu alalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitya karamazov -- 1 Şubat 2018; 13:17:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madrid2017

Benim laptop sorgulama ekranında onarımdan, bekleme durumuna düşmüş.

Müşteri hizmetlerini aradım. Herhangi bilgisi yok.

İstanbul da yaşayanlar

Teknik servis çalışanlarından birinin numarasını alsın.

Tahminim aynı laptopu paketleyip göndercekler

Pc gelsin yapılsa dahi iade isteyeceğim.
    Rog serisi kasası ile satılan pc ilanına bakın
    Kasa resimdeki gibi mi?
    Fiyat düşmüş 175 tl

Benim cihaz da kargoya verilmiş hocam.

Yarın elimde olur ama iade için mi uğraşsam yada değişim mi istesem karar veremedim.

Bu arada %5 indirim var gittigidiyorda o yüzden o fiyata indi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayara ilk w10 yüklememde oyunlarda fps droplar yaşamıştım ancak yazılımsal bir sorun olsa gerek tekrar yükleyince düzeldi. Çok fazla iade lafı gördüm yeni alıcak birileri belki göz önünde bulundurur diye ben de yazmak istedim.

Bu fiyata performans olarak çok iyi.( Yukarıda çoğu kişinin de dediği gibi)

Bütçemiz dahilinde ailemin bana alabildiği en optimum bilgisayat olduğunu düşünüyorum zira ben mühendislik programlarında da kullanacağım.

Oyunlarda gayet akıcı ve görsel olarak keyifli bir deneyim yaşıyorum ki önceki bilgisayarımın oyun ike yakın uzak alakası yoktu günlük kullanım için olan bir bilgisayardı yani çok uç bir şey beklemiyordum beklentimi de çok güzel karşıladı.

Coil whine( cızırtı sorunu) kulağımı tuşa basıcak seviyede yaklaştırınca anca duydum sonra araştırdım performansa bi etkisi yokmui ses de neredeyse duyulmuyo o sebeple hiç bir rahatsızlığım yok.

Evet fanlar kapağın altına üflüyor ama sıcaklık burdan daha da yukarı çıkmıyor ve oynlarda şuan 80C ye bile çıkmıyor.

Kasa kalitesine bir yorum yapamayacağım ama görünüşü hoşuma gidiyor gayet şık ve bileşenine göre ince bir bilgisayar.

Ben malına çok değer veren kıyamayan biriyim o sebeple dikkatli kullanırım kasa kalitesi o sebeple bende çok büyük etken değil ve hor kullanılan bir mal ne kadar kaliteli olsa da illa ki zarar görecektir.

Netice de bileşenleei oldukça iyi bir bilgisayar Asus sitesinden diğer parçalarını inceleyince bu açıkça orta da kasa ekran bana farketmediği için oldukça memnunum.

• canoner17 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarı alalı ne kadar oldu? Ben de bugün ebrar'dan sipariş verdim, onaylanmasını bekliyorum. Bu kadar fazla şikayet olunca iptal edip dell 7577'nin gtx1050 modelini mi alsam diye düşünüyorum? Benim için açıkçası 1050 veya 1050ti olması çok önemli değil. Hani stabil çalışan bir bigisayar olması daha önemli. O yüzden ne kadar süredir kullandığınızı soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vastech

gerçek ROG tanımına nasıl ulaştınız ki? belki gerçek ROG budur da sizin ilk linkte verdiğiniz gerçek olmayan ROG'tur :)

bu tamamen farklı bir model. kasa tasarımı bir nebze benzese de (ki bu benzeme oranı da gayet normal zira aynı markanın laptopları)kart giriş yerleri, usb portları, kulaklık girişi tamamen farklı yerlerde, üstelik bunda dvd rom var. anlaşılan asusun iki modeli hakkında da malumatınız yok.

sınıfına göre, düşük fiyat ve çok iyi özellikteki bu laptoptan beklentiniz çok yüksek. hem fiyatı düşük olan hem de özellikleri iyi olan bir laptop varsa söyleyin de onu alalım :)

"gerçek ROG tanımına nasıl ulaştınız ki? belki gerçek ROG budur da sizin ilk linkte verdiğiniz gerçek olmayan ROG'tur :)" Şunu nasıl yazabildiniz? Dalga geçtiğinizi düşünüyorum. ROG serisi cihazlar ve FX serisi cihazlar farklı modeller, gönderilen ürünlerin model numaraları ortada. Söyleyecek söz yok.

Birde ucuz ve kaliteli cihaz isteyen yok. Daha önce yazdıklarıma bakarsanız, ürünün fiyat ve performansının şahane olduğunu yazdığımı görürsünüz. Ben severek kullanıyorum.

Ama ortada bir dolandırıcılık var. Cihazların satılan model numarası ile cihazlar aynı değil.

• Bu cızırtı sesi daha önceki x550vx bilgisayarımdada vardı. Güç yönetiminden en yüksek işlemci kullanımını %80 yapınca düzeliyordu

• şu kasada'ki ips ekran çok çok kaliteli fiyat zaten donanıma göre çok pahalı,3.000 tl civarında olsa alırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: RoadMonster

Kutunun icinden cikan kullanim kitapcginin ustunde bile gl502vml yaziyor. O bile farkli. Yurtdisinda fx502ve, bizde gl502ve, kitapcikta gl502vml. İsler iyice sarpa sarmaya basladi, bugun gidip cayma hakkiyla iade ettim. Zaten gg sisteminden onay zamani gecmeden iade istegi yapmistim. Pazartesiye kadar geri odeme alirim.

O sinir bozucu cizirtyla ugrasmak yerine, sorunsuz bir marka model arayisi devam.

Cihaz gelsin kitapçığı kontrol edeceğim.

• RoadMonster R kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bu arada hata yapmışım cihaz FX502VE değil FX502V , E'si yok yani

Yazınca bazı arkadaşlar bozuluyor. Cihazı kötülüyoruz sanıyorlar ama ben cihazı severek kullanıyorum. Sorun ortada dolandırıcılık olması. Satılan ve gösterilen model numarası ile gelen ürün aynı değil. Sonradan düzelttiler, ilandaki bazı ibareleri kaldırdılar :)

Cihazı sorunlu gelenler genelde yazıyorlar. Sorunsuz olanlar alıp kullanıma devam ediyor. Ama hala ürünün fiyat olarak alternatifsiz olduğunu düşünüyorum.
  • beyler ürünü teslim aldım endless os yüklü.Chromeda biraz gezinip kulağımı dayadım çok hafif cızırtı var ses kaydetmeye girdim hiç almıyor bile sesi o yüzden mutlu oldum.

Sizden bir yardım talep ediyorum birisi pm atıp bilgilendirirse çok sevinirim çünkü yıllardır pc kullanmıyorum.Windows 10 pro kurmak istiyorum nereden ne indirmeliyim sonra neler yapmalıyım ?..

• quote:

Cizirti olmasa okey, f/p olabilecek potansiyeli hayli fazla tasiyor. Cihazin koduyla kimse ilgilenmez saglam olsa, cunku makine tikirinda calisiyor olacak.

Ama yeni bi urunmus gibi sunup, yurtdisindaki defolu urunleri buraya, farkli bir kodla vermedikleri ne malum ? Tabi bu alis gucu durumlarinda insan verdigi 3.500 lira civari paranin hakkini ister, istemek zorunda. Hakliyiz cunku sorunsuz bir urun kullanmayi diliyoruz.

Bak bu çakallığı yapabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Double King Chicken

beyler ürünü teslim aldım endless os yüklü.Chromeda biraz gezinip kulağımı dayadım çok hafif cızırtı var ses kaydetmeye girdim hiç almıyor bile sesi o yüzden mutlu oldum.

Sizden bir yardım talep ediyorum birisi pm atıp bilgilendirirse çok sevinirim çünkü yıllardır pc kullanmıyorum.Windows 10 pro kurmak istiyorum nereden ne indirmeliyim sonra neler yapmalıyım ?..

windows 10 için buradaki download aracını kullanın hocam. Resmi indirme programı.

Sonrasında USB bellek kurulumu yapacaksınız. Bunun için bu programı indirebilirsiniz. Windows 10 lisansını amazon'dan ucuza alabilirsiniz.

• RoadMonster R kullanıcısına yanıt
    Kod olayı garantide sorun çıkarabilir. Bana bir fatura gönderdiler. Üzerinde ne yazıyor, cihaz ne, hangi model anlamadım. Uzun vadede servise düşünce ne olacak belli değil.

Ama dediğinizi de yapmış olabilirler, hiç belli olmaz.
  • quote:

Bi anda aklima dustu, dedigim gibi 3 tane kod var elimizde suan.
    Satan firmalardada suc yok, asus Turkiyenin halt etmesi bu.

@pritz21 hocam urun elinizdeyse kullanim kitapcigini cikarip foto atarmisiniz buraya

Tabi hocam

Kutu uzerindeki

Kullanma kilavuzu

Kilavuza gore ozellikleri

Altindaki kodlar

Örnek gittigidiyor satış kodu;

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.