Bildirim
ANA KONU : GEARS OF WAR 4 - THE COALITION STUDIOS - XBOX ONE (13. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
abooov ps3 grafikleri -
Şu oyun içi görüntüler beni üzdü. Üzerine hiçbir şey konmamış gibi geldi. Umarım çıkana kadar bir kaplama ayarı çekilir en azından. -
Dk. 18:00 -
-
Grafikler hayal kırıklığı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grafikler oldgen gözükse de oynanışda özünü korumuşlar oynanışı beğendim, acayip özlemişim, bakalım umarım mapler iyidir. -
Oyunla ilgili birkaç bilgi paylaşayım:
DLC Sistemi: Oyunun çıkışında 10 harita olacak, bunların 9 tanesi yeni 1 tanesi Remake. O remakede Gridlock Oyunun DLC sistemi ise biraz farklı olacak. 10 ay boyunca her ay yeni bir harita ücretsiz olarak sunulacak ve rotasyona girecek , o ay sonunda rotasyondan çıkacak. Daha sonra o haritada oynamak isteyenler 1 ayın sonunda para vererek o haritaya sahip olabilecekler.
Yeni modlar: Oyunun tamamen e-sports için geliştirilen yeni bir modu olacak.
Yeni tanıtılan Dodgeball modu ise execution'un daha değişik versiyonu. Normalde execution'da ölen kişi round sonuna kadar bekliyor.Dodgeball'da ise eğer kalan kişiler adam öldürdükçe ölen takım arkadaşları tekrar spawn hakkı kazanıyor. Bu mod baya ilginç olacak gibi.
Oyunun beta kodları 18'inden itibaren UE oynama tarihinize göre kademeli olarak yollanabilecek. Ayrıca 15'inde Coalition'ın yapacağı Beta livestreamde Beta kodları kazanma şansınız var ve bu kodlar 15'inde aktif olacak yani bugün bile beta'ya girebileceksiniz.
-
Çok iyi ya sonunda geowa kavusacaz
Yarın büyük gün. Gece 00'dan sonra indirmeye başlasak da sabah oynayabilsek çok iyi olurdu. -
Grafikler çok old gen durmuyormu? Yoksa banamı öyle geldi -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Best Twisted Fate
Grafikler çok old gen durmuyormu? Yoksa banamı öyle geldi
Sana öyle gelmiyor. Oldgenin ta kendisi.
Hype train
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Grafikler oldgen gözükse de oynanışda özünü korumuşlar oynanışı beğendim, acayip özlemişim, bakalım umarım mapler iyidir.
Kısaca oyun old gen
quote:
Orijinalden alıntı: KalemKolik
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Grafikler oldgen gözükse de oynanışda özünü korumuşlar oynanışı beğendim, acayip özlemişim, bakalım umarım mapler iyidir.
Kısaca oyun old gen
Old moldgen idare edecez artık.
Kod bekliyoruz.
Dün akşam kod geldi indirmeye bile tenezzül etmedim o grafiklerle konsolu kirletemem.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunla ilgili detaylı bir yazı daha sonra yazacağım ancak ilk izlenim olarak oyunu çok beğendim. Gears 3'e çok benzesede farklılıkları da var ve kendine has bir oyun olmuş , çok da güzel olmuş. Yeni mod şimdiden favori modum oldu bile. Execution ile TDM karışımı çok zevkli bir mod olmuş. Şunu da şuraya bırakayım
-
Kodlar nereye geliyor gençler?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X