Sergenden daha kötü değil Sergen neden istiyorsunuz? Bjk ile şampiyon olmuş avcı da TS ile oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (11. sayfa)
-
-
Jorge Jesus sonrası Joachim Löw en doğru tercih olur. Benim tercihim Löw'den yana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an yabancı hoca intihar olur hocam hatta yeni yerli bile hata artık tek çare cidden kocaman kulübü bilen otoritesi olan bi hoca ben de sevmiyorum adamı iyi oynatmadı ama en iyi futbolu oynatmasa da kanser eden futbol oynatsa da sonuç alıyordu kalsaydı ilk senesinde koçun daha farklı olurdu yapılanmayla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 12 Haziran 2023; 1:29:16 >
İkisi de kötü sergen de hunter da para için gelecek aidiyet sıfır adamlarda ikisi de bir yıllık yapmaz sergen keyfine göre takılıp eğlenecek iyi hoca ama ya bjk ya da milli takıma geçmeli sergen başka kulüpte ciddiyeti olmayacak hunter zaten nasıl kovulurumun yolunu arayacak çare kocaman ya getirin kocamanı
eğer sağlık olarak büyük sorunları yoksa bu ismi geçenler arasında Lucescu dışında birisini tartışmak komik geliyor bana. Adam yılların Lucescu'su yani. kendini defalarca ispatlamış winner bir hoca ve takımları hiçbir zaman savruk, kopuk görüntü vermez kolay kolay. Ama tek soru işareti yaşı işte. Mesela bana Sergen mi Lucescu mu diye bir soru gelse elimde olmadan gülerim. Lucescu Aykut Kocaman'ın 3-5 level atlayıp dünya çapında bir isim olmuş hali, Onunda üstü Mouriho falan. Yani kulübün artık nasıl bir futbol oynamalıyız diye düşünecek mecali kalmadığı için şampiyon yapacak ismi bulması gerekiyor. Yok defans yapmayız yok hücum pres yaparız geçiniz bu işleri. Kolay gol yemeyeceksin ve geldimi atacaksın, olay bu kadar basit aslında. Biz bu sene hem çok fazla kolay gol yedik hemde feci derecede kritik gol kaçırdık
-
Doru
osayi'yi sat, attila'yı sat, altay'ı sat, portekizli brezilyalı çöpleri sat, önce livakovic'i al, sonra kadronun kalanını bırak da yeni hoca kursun.
-
Ali Koç'un ortası yok. Bu sene de bu sefer isimli diye pili bitmiş isimli adamları getirir yine bence.
-
İsmi geçenlerin içinde en iyi Lucescu
77 yaşında
-
Nedense hiç düşünmediğiniz bir husus var yalnız. Kötü oyuncular alınmasında teknik direktörlerin sorumluluğu %80 falan. Arao'lar, Gustavo'lar, Osterwalde'ler, Samet'ler, King'ler hepsini aldıran ya da alınmasına onay veren Jesus. Sonra bu çöp oyuncular sahanın ortasına bırakınca hocanın ne suçu var kadro kötü oluyor.
Fatih Terim fanboyları yapar bunu bizim tarafta. Fatih Terim çerçöp ne kadar oyuncu varsa milyon euro'lar bayılırdı sonra bu adamlar çapını gösterince hoca ne yapsın yeni oyuncu lazım derlerdi.
-
eyvah eyvah bi bunak gidecek öbür bunak gelecek anlaşılan. öbür bunak gelmese apo gelecek.
ya şu ali koç'u nasıl def edeceğiz kulüpten arkadaş yok mu bir örgütlenme, eylem vs yahu. pp'nin etkisiyle bunak gitti, bakarsınız ali koç da gider.
-
Hocam ben avcıyı söyledim ama sergenede sıcak değilim yani şöyle diyeyim avcı yüzde yüz kötü olcaksa sergende yüzde seksen kötü olur gözümde
Ben İsmail Kartalın türk oyunculara iyi geldiğini gözlemledim ama yabancı oyuncuları yönetebildiğini düşünemiyorum mesela bu ikisini yapacak birisi gelmesi lazım
Guardiolaya bakın evet çok iyi bir taktisyen klopp da keza öyle ama bu iki adam taktisyenliklerinin yanı sıra çok iyi bir abi dost baba gibi bu kanıya nerden varıyorsun dersen röportajlardan vs anlaşılıyor yani bende bu teknik direktörlük işinde yüzde 51 psikoloji yüzde 49 taktik tahtadır
söylediğin kriterlere göre tek çare kocaman olmuyor ama. ismail kartal'da sonuç alıyordu, kulübüde tanıyordu üstelik. kurumsal hafıza olarak kocaman'dan bile fazlası var bu kulüpte herşeyi yaşadı adam. 3 temmuzuda yaşadı kurşunlamayıda yaşadı, altın çağıda yaşadı. yani neden tek çare kocaman oluyor anlayamadım ?
-
Gelecek sene sonunun tartışma konuları :
"Zaten geçmişinde önemli bir kulüp başarısı yoktu."
"Çalıştırdığı en büyük kulüp Fenerbahçe idi."
"O Alman Milli Takımını çocuk bile şampiyon yapardı."
-
herif 7 myln euro yu sakız gibi cigneyerek gidiyor
Yaşı olmasa zaten diğer isimler ile yan yana anılması Lucescuya hakaret olur. Jj u ilk karşılamada daha kötü kadro ile eledi unutmayın. Sağlık sorunu yoksa Sergen avcı vs hikaye.
Ali Koç'un ayıbı harcadığı parayı başta verse istediği oyuncuları alsa şampiyon yapardı herşeye rağmen.
avcı gelirse motive olamıyorum der yine. koç da tesislere gider bi pasta kestirir, sirk gibi olur yine takım.
-
Sergen Yalçın + yardımcı hoca Volkan Demirel
hayırlı olsun derbilerde yenilmezsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X