Hem Türkiye ligini bilen hem de yabancı olarak en mantıklı aday Montella bu senenin fiyat performans olarak en başarılı hocası kesinlikle roma efsanesi transferlerde de işe yarayabilir esnek bir yapısı var ve pragmatist sabit fikirli değil malzeme ne ise ona göre en iyisini oynatmaya çalışıyor oynattığı oyun kesinlikle dengeli bir oyun ama zevksiz değil... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 12 Haziran 2023; 1:41:15 > |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (12. sayfa)
-
-
Bende benzer düşünüyorum ama isimler tam tersi avcı bir tık daha iyidir gözümde. İkisini de istemem o ayrı mesele. Avcı Sergen Lucescu arasında Lucescu en mantıklısı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Defanstan çıkarken kaptırılan toplar ile ligin ilk 6 haftasında 11. Sıradayken kovulur.
Kartalı ben de severim hem saygılı hem de kulübe aşık birisi. Sorun şu hocam kartalın ağırlığı yok kulüpte ne yapsa olmuyor geçen sene kocaman o başarıyı gelip vitordan sonra kimse yollayamazdı ama kartalı yolladılar kocaman bu yüzden şart artık bilen ağırlığı olan hoca lazım aykut hoca futbolcuları da taraftarı da yönetimi de kaldıracak bi isim tecrübesiz yönetime bi akıl lazım taşın altına koyacak ağırlığı olan ve bu sadece kocaman oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 12 Haziran 2023; 1:45:32 >
Yine başladı bizim t.d. nöbeti mesaisi
-
Bu forumun bir klasiği oldu artık, Ağustos'a kadar teknik direktör tartışırız artık yine.
-
hocam maalesef öyle bir ağırlık yok ya. adam birdefa taraftarın %80'niyle küs gibi birşey. son seneyi hatırla taraftar maça gitmiyordu şampiyonluk yarışındayken..
-
En olmayacak adam Löw.
Avcı bile daha başarılı olur maalesef.
-
Koç yine bunu yaşatırsa hiç birşey beklememek lazım
Bi tur da Yılmaz Hocam binsin.
Adettendir:
-
z kuşağı futbolcular diyoruz lucescu diyorsunuz
çocuk bu futbolcular, eski nesil aynı yaştaki futbolculara göre
77 yaşındaki birisiyle olacak iş değil artık
ayrıca GS efsanesi olmuş adamı neden takımımda göreyim
ne avcı ne de sergeni bu takımda görmek istemiyorum
bu kulübün has adamı ismail kartal gelsin o zaman
ben aidiyet duygusunu hissedeceğim adamı görmek istiyorum bu takımda
-
Yaşatacak gibi duruyor hocam. Daha Avcı'yla falan yeni görüşülecekmiş. Jesus'un gideceği belli değil miydi neredesiniz abi siz?
-
Taraftarımız tecrübeli. Lütfen! Akşam pazarına kadar transfer mransfer yok.
-
gitmemesinin sebebi kötü futboldu hocam jj iyi futbol mu oynattı artık taraftar olarak kimse iyi futbol istemiyor başarı istiyor kanser eden futbola bile razıyız bence kazandıktan sonra 1-0 olup ve dediğim gibi cidden kulüp hafızası olan yönetebilecek birisi lazım sadece maçları değil kulübü de
Löw rma nın başına geçer carlo brezilyaya gider bizde burda dövünürüz
-
lig dördüncüsü, ligde iç sahada tek namağlup takım, ligin en çok gol atan dördüncü; en az gol yiyen üçüncü takımı.
şimdi bunları yaptığı bir kadroya bakın bir zahmet
kadro kalitesi gerçekten çok düşük
-
Adaylara bak, insan hic mi ders almaz arkadas.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar işin aslı 3 4 ay foruma girmemek en mantıklısı Ali Koç ile kanser olmaya gerek yok.
Tek çare montella
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X