Son sezonu hariç Adidas logosu ortada yer aldığı için barsa bayrağı, bayrak yoksa logoyu sola koyuyorduk hocam. Sanırım sponsorlar formayı önceden hazırlayıp bayrağı kupa kazanılırsa eklemeye başladı. Formalar finalden önce yapıldığı için Puma logosu ortada olsa bayrak ve amblemin yeri değişeceğinden üretilen tüm seri iptal olacaktı. Şimdi sadece ortaya bayrak ekleyecekler. |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (14. sayfa)
-
-
Bu biraz da inanmak meselesi de olabilir hocam. Şimdi kontrol ettim, Aziz Yıldırım döneminde mesela 2011-2015 arasında dört sezon Türk bayraklı forma gördük son sezon hariç bayrak hep soldaydı. 2014-15te niye sağdaymış onu bilmiyorum hatırlamıyorum. Tabii belki o dönem formalar daha da geç hazırlanmış da olabilir ama son sezonunki garip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aykut ne zamandan beri çare oldu. biri aykutun biri ersunun takımı bunlarla mı şampiyon olacaksınız bırakın şunları artık...
-
Kupa Canavarı Ali Koç sağ olsun, formayı kollara da sponsor getirmiş. Göğüste de başka sponsor. KAP'a ne kadarlık bir sözleşme bildirilecek acep. Avis anlaşması 5milyon€ civarıydı ilk dönemler ama parayı kullanmasını bilmedikten sonra bu miktarın pek anlamı kalmıyor.
bu istatistikler nedir
-
Aykut - Ersun yazanlara basın engeli kafanız rahat olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aykut ersun avcı pls no
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ali koç simdi gider bir sürü transfer yapar başlarına da avcıyı koyar sonra 10. Haftada havlu atarız. Teknik direktör mü bitti allah aşkına trabzonla nasıl şampiyon olduğunu biliyoruz ekstra kattığı hiçbir şey yok tamamen siyasi güç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sergen yalçın der cıkarım!
Yeni TD mi alayım
Sergen avcı montella falan bize çözüm olmaz.
ismail kartal gelir
-
Şahsi görüşüm jesus 'u göndermekle hata ettiğinizi düşünüyorum 80 puanla ligi İkinci tamamlayıp Türkiye kupasını alan adam başarısız değildir. Derbi performansı evet kötüydü lakin bir iki takviye ile düzeltilirdi.
Sizi yakan içerdeki Beşiktaş maçı , İstanbul ve Giresun maçları. Bunları neredeyse hepsi bireysel hatalardan kaynaklanıyor.
Yine dünya piyasasında forvet kıtlığı varken elinde 29 gol atan forveti göndermekte doğru değil .Ha Avrupa için yetersiz görüp forvet alabilirsin lakin en kötü hamle oyuncusu olarak kulübede kalmalıydı.
Ciddi söylüyorum bence her sene sil baştan yaparak yanlış yapıyorsunuz,tabi siz bilirsiniz .
Montella ile kulübü üç yıllık yeni sözleşme için anlaşmaya vardı bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 12 Haziran 2023; 8:20:14 >
BIZIM IYILIGIMIZI DUSUNEN GSLI ARKADAS. YETERI KADAR DINLEDIK SENI. ŞİMDİ KENDI KONUNA GIDERMISIN ?
BIZIM KAFAMIZI ŞİŞİRME
GİT ŞAMPİYONLUGUNU KUTLA NE İŞİN VAR BURDA
-
Eskiden transferler kampa yetişsin derdik şimdi hoca bekliyoruz
-
Ali Koç fb için tüm maddi olanakları zorluyor. Şu an 3 büyük takım içinde borcu en az olan takım. Ama fb taraftarı onu istifaya davet ederek büyük yanlış yapıyor.
Galatasaray muazzam kadro kurmasa adam net şampiyon yapıyordu fenerbahçeyi. Kupayı almış Avrupa'da grubu lider tamamlamış. Gerçekten enteresan bir kulüpsünüz. En büyük rakibinizin muhteşem transferleri sebebiyle şampiyon olamadınız. Bu aşamada sorgulanması gereken hoca değil yönetim. Ama gel gör ki 80 puanı aşmış hoca günah keçisi oldu. Bizlik bir problem yok. Bir Galatasaray veya Beşiktaş taraftarına sorsanız hepsinin ortak fikri Ali koçun kalması Jesusun gitmesi olurdu, nitekim öyle oldu. Ekmeğe bal sürüyorsunuz resmen ne diyelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar hocanın transferleri değil. Hoca ne bilsin Emre Mor‘ u, Samet’ i nerden bilecekte onay verecek. King’ i neden istesin ya, bizimkilerin işleri bunlar.
Aldırdığı hata ettiği adam Bruma.
Adam gibi stoper almadılar, pahalı dediler, kiralık gustavo alındı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X