Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144.214
Cevap
305
Favori
3.876.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnondraX kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐

• Kupa sonrası taraftar mutlu oldu, ali koç durur mu abdullah avcı görüşmesiyle taraftarın enerjisini emdi.

Avcı denilen çöpü bu takımda istemiyoruz. Teknik ekibinde orhan ak olan biri kulüpten içeri girmemeli. Buna izin veren yönetime de kongreye de engel olamayan taraftara da yazıklar olsun.

• Lucescu ve ucube yere yatıp kanser etme futbolu

Avcı ve yan pas geri pas futbolu

Başkanın adaylara bak kapıdan dahi içeri girmemesi gereken adamlar bunlar.

• önder özen hayatında mou ile kaç kere konuşmuş?

Adamın yazılarını pep okuyor. Ona bakarsan da

Avcı gelmesin nolur yoğurt yiyişine başlıyım senin gibi başkanın ben. Avcı yerine AYkut kocaman neden olmasın dyorsunuz değil mi? Sebebi belli Aykut Kocaman bu Alinin yüzüne bakmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68B1DC32C -- 12 Haziran 2023; 2:6:18 >
  • İzmir de özellikle bucada ben arabada fenerbahçe marşını çalarken bucasporlular dik dik baktılar sonuçta kupa finali var alt ligler bile olsa bu maçları kontrol edip ona göre bir güne koymaları gerekmiyor mu?

• mourinho kankasıymış 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 

• dulcet kullanıcısına yanıt

Hocam, Zajc'ın bir üstün hali Modric, Xabi Alonso, Kovacic, Kante falan biliyorsunuzdur herhalde. Bu adamları getirecek bütçe, takım planlaması, transfer aklı bizde var mı? Yok. Ben şahsen Zajc'ın oynadığı maçlarda yedek olmaktan daha çok performans gösterdiğini düşünüyorum tabi birbirimizin düşünceleri uyuşmayabilir. Sizin düşünceniz size benimki bana.

• Aziz başkanın devreye girip artık koç ile kocaman arasında acil bir görüşme ayarlaması gerek

• Sergen Yalçın’ a nedense bir sempatim var

• Rafa Benitez'in adı çıkmıştı. Baktım şimdi 4231 oynatıyormuş, nasıl oynatıyor bilmiyorum sistemi ne bilmiyorum. Tek bildiğim şey sene başında biz birinci iken, lig ortasında birileri yine çıkıp ligi bitirtmeyiz diyip işi koparacak sene sonunda yine şampiyon olamayacaz. Bunu biliyorum. İyi geceler herkese, bu kupayı aldığımıza bakmayın, bizden bu sene şampiyonluğu çaldılar bu kupayı da sus payı olarak verdiler. Bu ligi izlemeyin, forma almayın, bein sports almayın, maçlara gitmeyin.

• f@ithline kullanıcısına yanıt

TS öyle 100 yılda bir şampiyon olur. 40 metreden şut, frikik, korner, penaltı bir şekilde sıfır pozisyonla gol atıp kazanıyorlardı. Şampiyonluk yaklaşınca yine panik oldular. 29. haftada 20 puan önümüzdelerdi. 6 puan alsalar şampiyon olacaklarken, 35. haftada 9 puan önümüzde anca ilan ettiler şampiyonluğu. 6 haftada 7 puan toplamışlar, 11 puanlık fark erimiş. Kadıköy'de TS'yi yenseydik o panikle 6 puan daha kaybederler ve şampiyon olurduk, adım gibi eminim.

• Abdullah Avcı hayırlı olsun muhtemelen yeni hocanız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hunter gelecekse tüm takım satılsın arda dahil ucuz oyuncular alınıp borç kapatılsın bari biraz kulübün borcu düşsün seneye iyice değersiz olacak komple satalım kim varsa

• Dunya uzerinde jorge jesustan daha kotu transfer yapacak tek adam abdullah avci olabilir, elhamdulillah ali bunu da bos gecmeden basimiza getirecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

Sergenli bjk de rakiplerin en kötü olduğu sene oldu

• O değil de Lucescu kariyerinde toplam 37 tane kupa kazanmış Tabii büyük çoğunluğu Ukrayna ligi ve Shakhtar Donetsk ile kazandığı kupalar.

• Bu arada konuşan kimse görmedim ama eskiden formayı sol tarafa koyardık. Sağda logo, ortada sponsor. Neyse en azından yıllar sonra formada Türk bayrağı var.

• Yeni konu hayırlı olsun inşallah , bu sene umutlanmayacam rahat birşekilde takip edeceğim. Umutlaninca fena darbe yiyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.