İsmail kapasitenin en iyisini yaptı 99 gol, 99 puan, 0 deplasman yenilgisi Yani bu adamdan daha fazlası ne istenir ben bilmiyorum. 2-3 maçtaki hataları şampiyonluğun gitmesine sebep oldu tabi ki ama yapacak bir şey yok illaki yol kazaları oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 26 Mayıs 2024; 21:25:52 > |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (7188. sayfa)
-
-
Sorunun cevabı forum kurallarına aykırı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şampiyonluk formülü veriyorum. Tffde 6 tane yönetici koyuyoruz iş bitiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarafımız belli olsun. 6/0 yapan başkanın bu kulüpte işi yok!
-
Bejeke 50 puan 1 kupa
Febe 99 puan 0 kupa
Bu büyüklük çok komik 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya destan yazacaktı ve parayı kıracaktı ya da balon olacaktı.
Patladı ablamız
-
Ali Koç ve İsmail Kartal kulüpte kalırsa seneye digitürk falan almam. Maç da izlemem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hak yemek mi? Abi, dalga mi geçiyorsunuz? Geçen sezon da aynilarini söylediniz tek Sivas maçindaki ofsaytimsi dediğiniz pozisyonla, kaldi ki, Gsnin ayni maçta verilmeyen bir penaltisi vardi, ek olarak Gsye sezonun ilk yarisinda sağlam operasyon çekildi, Lale Orta da Fbyi arkadan iyi itekledi.
Gsye kart çikmiyormuş? Gs öyle agresif ve sert oynayan bir takim değil ki. Kaldi ki, Tadiçe çikmayan kartlar yeter.
x (formerly twitter)Arşiv Unutmaz Galatasaray 🍍 (@ArsivUnutmzGS) on Xhttps://x.com/ArsivUnutmzGS/status/1788192137043140860?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaberBurada Fbnin hakemlerle kazandiği 22 puan ayrintili şekilde anlatilmiş. Son derbideki 3 puan dahil değil. Onu da eklersek, 25 puan oluyor.
Ek olarak, Nihat Özdemiri gönderip, Büyükekşiyi getiren, TFF yönetimine 3 Fbliyi sokan Ali Koç değil mi? (Agah Ruşen Çetin, Volkan Can ve Ali Düşmez) Gözlemciler derneği başkani da Fbli. Tahkim başkani da Fbli. MHKyi arka plandan yöneten Oğuz Sarvan da Fbli.
ilk yaridaki Fb-Gs maçindaki icardiye atilan yumruk, verilmeyen penalti ve Dijikunun kirmizisindan bahseden yok. Ts maçinda Fbnin golünden önceki faulden bahseden yok. Dzekonun kendini atarak aldiği penaltilardan bahseden yok vs.
Gs şampiyonluğu sonuna kadar haketti. Fbnin hakem desteği olmasa Martta şampiyon olurdu Gs.
-
Kazanir mi kazanir, icimizde Gsli den cok ne var..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
icardi şampiyon olmuş ama ağzından feneri eksik etmiyor kadıköyde nasıl kutlama yapılacak bekliyorum falan demiş
geçen hafta fena üzülmüş adam
-
Aziz baba geri dönmeli
-
Yolladığın twitter hesabına bak.
kendi defansının vurduğu top eline gelirse penaltı olmaz. Bunu bilmeyen biriysen tabi bu hesapları takip edersin.
önce bir futbol kurallarını oku sonra maç özetlerini izle yoksa böyle hergün manipüle edilirsin.
-
Bu arada bu senenin şampiyonu biziz, oyunculara helal olsun vs gibi söylemler yenilgiyi kabul edenlerin laflarıdır beyler. BJK'nin altı aylık başkanıyla hocası kupa aldı, haberiniz olsun.
-
Saadettin olmali baskan. Ali Koc 'a ne olduda baskanlik icin yarismaya girdi tekrar bilmiyorum.
-
Siz hala başkan teknik direktör değiştirin. Bu ligdeki senaryo belli. Görmek özel bir yetenek gerektirmiyor.
-
Bizim kisi yol kazası değil becerıksızlık bunu kabul edın artık korkaklık dıyelım kupa alamıyosan 10000 puanda toplasan BECERIKSIZSIN !!!quote:
Orijinalden alıntı: BlackLeadİsmail kapasitenin en iyisini yaptı 99 gol, 99 puan, 0 deplasman yenilgisi
Yani bu adamdan daha fazlası ne istenir ben bilmiyorum.
2-3 maçtaki hataları şampiyonluğun gitmesine sebep oldu tabi ki ama yapacak bir şey yok illaki yol kazaları oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X