ALİ KOÇ İSTİFAAAAAAAAA |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (7189. sayfa)
-
-
Hadi ligi geçtin diyelim FC Nordsjælland maçından ders çıkarması gerekiyordu ama çıkarmadı fark yediği maçta oynattığı kazma, her maç sakarlıkları olan Becao'yu oynatmaya devam etti ve Olympiakos maçında en büyük hatalarını yaparak bizi Konferans Ligi'nden elenmemize sebep oldu. Ligi saymıyorum zaten Becao yokken Djiku - Çağlar ikilisinin nasıl oynadığını izledik zaten hepimiz o konulara girmem ama bu sene transfer olan Becao ve Krunic bizim için kocaman eksilerdi. Bir de geçen sene iyi oynayan ama bu sene iş yapmayan Zajc vardı. Geçen sene zor zamanlarda sahneye çıkardı ama bu sene en kritik maçlarda bile yoktu.
Diğerine gelirsem zaten Süper Kupa maçına yedek çıkmamızdı aha şu futbolla Süper Kupa maçına çıksan sezonu kupasız kapatmazdın zaten ligi alacağım diye rehavete kapılıp hem Süper Kupa'yı hem de Avrupa Konferans Ligi'ni verdik. :)))
-
Emre dingiline güzel oldu ağlayıp dursun şimdi
-
Sizin gol atmadığınız takıma 3 attık. Demek ki gerçek şampiyon biziz.
Bir dakika, zaten şampiyon biziz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamsın Fred
Fred:
‘Ben burada çok mutluyum. Daha fazla şey kazanmayı isterdik ama bizim için işler istediğimiz gibi gitmedi. Ben tamamen buraya odaklanmış durumdayım. Umarım önümüzdeki sene hep birlikte bir şeyler kazanabiliriz.’
-
Şu hikaye okumaları geçin abi.
Türkiye de Gs Fb den biri 114 değil 200 puan toplasa diğerinin 199 puanı başarı değildir.
ismail kalırsa ben yokum da demiş. İçerden bilgi
-
Bu vişne çürüğü pembesi formalılar ne yüzle buraya yazıyor anlamak mümkün değil :) niye yazıyorsunuz oğlum?
Kendinizi hak ederek şampiyon olduğunuza inandırmak mı istiyorsunuz?:))
Ben baktım sizin forumunuza 1 haftadıe matem yeri, onu kovuyor bunu kovuyordunuz.
Demek ki içinize sinmeyen bir şeyler var.
Aslında başarısız bir sezon var.
Bu düzende bu ülkede şu an oynamadan da şampiyonluk verilebilir size aklı olan bunun farkında
Durun bakalim seneye hangi takimi Fener'e karsi kullanacaklar.
Besiktas mi olur Trabzon mu olur... Konu Fenerbahce. Bastaki adam Fenerbahce dusmani.
Siyaset futboldan cikmadan biz sampiyon falan olamayiz. 99 puan toplamissin 1 kere yenilmissin. Rakibini deplasmanda yenmissin. Hakemler aleyhine neler neler yapmis Sivas macinin son dakkasinda oldugu gibi.
Ona ragmen bu kadar puan toplamak buyuk basaridir. Suan Laliga'da sampiyon olan Real Madrid'in puani 95 biz 99 puan topladik. Yani daha ne kadar toplayacaksin ki? Illaki bi kac macta seni yiyecekler boyle ve sampiyonluktan ayagini kesecekler. Eger FB 3 puan fazla kazanmis olsaydi, son fb gs macinda birsey olur vermezlerdi bize maci. Bu boyle yapilir arkadaslar.
Gecmis olsun ama bu yapilanmayi yok etmedikten sonra Mourinho degil Ancelotti Vinicius Junior'la gelse hicbirsey olmaz.
-
Sezon başlarında eski bi hakem gs lehine hata yapan hakem VAR görevi parası ile ödüllendirilecek , fb lehine hata yapan dinlendirilecek dedi, ve aynen gerçekleşti .
5. haftada bunu görüp hala başkan ve maç konuşulması ciddi enayilik.
-
Yapacak bir sey yok.
Iskeleti koruyup,yeri olmayan adamlardan kurtulup devam edecegiz.
Lig ayri ama Avrupada da artik bir sey gorme zamani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Okan Buruk bizim takımın başına geçsin en az -20 puanı vardı.
-
Bu oyunculara hakkımız helal dır. Onların hakkını saha dışında savunmayan şampiyonluğu kaybettirip kayak merkezlerınde takılan ali koç başkan olmamalıdır
-
Paralel evrende fukara tesellisi :))
onu bunu gecin de gs'nin kongre uyesi buyukeksi istifa etmeyecek mi? secim falan hayirdir? ne degisecek yeni biri gelse bu tff baskani geldikten sonra?
ALI KOC UYUMA ISTIFA ETTIRT BU GS LI FB DUSMANI ADAMI VE ONU ORAYA SECEN ADAM YENI BIRINI ATAMADAN TARAFSIZ BIRINI GETIRT BASA.
-
-
Adamdaki karizmaya ali koçun yetişmesi için 50 değil 500 fırın kmesk yesede nafile
x (formerly twitter)Furkan (@furkansengull_) on Xhttps://x.com/furkansengull_/status/1794796544228741270 -
5 sene üst üste Galatasaray şampiyonluğu görmeye niyetim yok. Bütün Fenerbahçeliler Aziz Yıldırım etrafında birleşsin, çok kalabalık olacağız, göreceksiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X