|
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (7193. sayfa)
-
-
Biraz daha öncesinden söz ediyorum. Doğrudan şike veya terör örgütü mevzularına ilişkin terimlere ve jargona başvuranlar mevcuttu. İşlem gördüler. Devamı gelmesin diye dikkat edilmesini rica ediyorum. Buradan sonra mahrum kalan buna dikkat etmeyenler oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
ismailden de montellodan da spioladan da hoca olmaz bu takıma işte ali koç zihniyeti bu acil aziz yıldırımın hem mouyla hem de yıldız oyuncularla imzalayıp kongreye girmeli
Abartıp durmayın her takımın başına gelebiliyor böyle şeyler. Hocam yine çok doğru konuşmuş. Ali bu olayı lehimize çevirip çıkıp üstüne bir de Süper kupada gsyi yenseydi 2 kupayla kapatmıştık sezonu. Ama olabilecek en berbat şekilde yönetti süreci, sonuç staddan çıkan gslilerin şampiyonluk şarkılarına maruz kaldım maç bittiğinden beri. Hâlâ gelip bir de şurada yazıyorsunuz ya, komiksiniz gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 26 Mayıs 2024; 22:57:19 >
2010 ve 2011 den sonra fanatikliği bıraktım. Tff ye yerleşen kadrolaşmış gs tayfası bize o dönem çok zarar verdi hala gs lobisi var istedikleri gibi ayar çekiyorlar.
Koskoca devlet bunlara göz yumuyor tarafsız olması gereken kurum bildiğin taraf tutuyor.
Son derbiden sonra verilen cezalara bakın ana bacı söven kereme ceza yok formasını öptü diye mhy ceza yağdı.
Mhy sevmem tam gs yakışan bir futbolcu fakat cezalar bile adaletli değil.
Ali koç gücünü kullanır tff yi sallar başkan olmasınıda desteklemiştim
Ali koç başkan olduğunda kimseyle kötü olmayacağız demişti herkese çiçek böcek dağıtıyordu ilk geldiğinde baktı ve gerçekleri gördü dönen oyunları, ittifakları. Şimdi oda saldırmaya başladı ama ne fayda..
Beini iptal ettim
Maçlara gitmiyorum
Forma almıyorum.
Türkiye ligi hiç bir zaman premium bir lig olmayacak.
Bu arada fb taraftar kitlesini hiç beğenmiyor futbolcu yuhalama, moral bozma, demoralize etmeler neler neler.
Amannn….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
beyler yatın uyuyun
-
torreira yine mi yerde
-
2011’deki iftiraya ragmen Feneri biraktiktan sonra trabzona giden adami savunursan sana cok normal gelir futbolcularini oldurmeye calismalari. Her takimin basina ne zaman gelmis bir say bakalim 😂
Su olayi normallestirmek de anca ersunculara yakisir ya hahahah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
99 puan 99 gol. Ben bu takımdan razıyım. Kulüp tarihinin en iyi kadrolarından biri ve en karakterli oyuncu grubuydu. Sezon başından beri hep diyorduk. Öyle bir sistem yarattılar ki o sistemi kırmak için maalesef kayıp vermemek gerekiyordu. Yok yere giden Sivas - Konya - Alanya - Samsun maçları bizim için dönüm noktası oldu. Onların hep kaybetme lüksü oldu fakat bizim kaybetme lüksümüz yoktu ne yazık ki. Bu yazıyı yazmam Ali Koç'u savunmam anlamına da gelmesin. Gerek olağanüstü kongre kararı gerek Süper Kupa olayları ile bu takıma resmen çelme takmıştır. Fred ve Tadic'in hal ve hareketlerinden çoğu şey ayyuka çıkıyor zaten.
İsmail hocaya da hiç duygusal davranmayacağım maalesef. En az 10 tane maç yazısı bulurum çünkü burada çoğu renktaşla beraber saatlerce eleştirdiğimiz. Bile isteye bu noktalara geldik. Tamam geçen haftaki galibiyet belki çok çok değerliydi ama oraya gelene kadar yapılan hatalar çabuk unutuldu. Hatalardan ders alınsaydı bu takım şimdi 102+ puanla şampiyon olacaktı ama olmadı. Şampiyonluk kutlaması için 19.05'i bile denk getiren sistemi yenmek için maalesef kusursuz olmak gerekiyordu.
Ali Koç'un da seneye çok daha boktan yere götüreceği kesin bu güzel takımı. Seçim için de hayırlısı olsun demekten başka çare yok. Aziz Yıldırım'ın da son demlerini gayet iyi biliyoruz. Ali Koç'un da ultra vasatlığını da. Neler olacak bakalım.
-
Ersun hoca profesyonel bir insan. Her takımk yönetebilir. Damarımı kesseniz sarı lacivert akar şeklinde bir beyanı oldu da ben mi hatırlamıyorum? Sonuç olarak son 14 senede Fenerbahçe ruhunu sahda görebildiğimiz zaman aralıkları SADECE kendisinin yönetiminde gerçekleşti (Evet 2. Dönemi de dahil). Bu adamı savunmayalım da napalım? Kalorifercilerin, portekiz çingenelerinin, bunakların peşine mi takılalım?
Ali Koç megafonla:
"Bırakalım şimdi şampiyonluğu. Yarın 27 Mayıs. Atatürk'ün, Birinci Türk Basın Kurultayı'nın saygı telgrafına teşekkürlerini ve Türk Hava Kurumu Altıncı Kurultayı'nın sevgi ve bağlılık telgrafına teşekkürlerini bildiren cevabın yıldönümü. Bitmedi... Ertesi gün de Atatürk'ün, İstanbul'da Harp Akademisi askerî tatbikatını izlemek üzere Topçu Atış Mektebi'ne gitmesi ve geceyi tatbikat sahasında geçirmesinin yıldönümü var. Sıkı şekilde bekliyoruz."
Şu ironik mesajı sağa sola çekmeyin. İnceyi anlayan anlar... Ali Koç bırak artık saha dışı konuşmayı. İcraat yapacaktın! Bazı şeyleri başarısızlığına korungaç değil. 6 senede bir getirdiğin orta saha ve yaşlı da olsa kaliteli ayaklar seni bugün 99 puana taşıdı rakibin ensesinde nefesini hissetti. Bunu en az 5 yıl önce yapacaktın. Atatürk'ün yolunda olmak takım çekmekle falan değil, kurduğun takımla canavar gibi sahaya çıkıp yürekli şekilde oynamakla olur. Bunu geçen hafta da gördük ama iş işten geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 26 Mayıs 2024; 23:37:19 >
-
-
Dostlar şu seçimde Ali Koç yine seçilirse ben diyecek bir şey bulamıyorum. Konuyu kapatıp gidelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
CB Başdanışmanı bile Ali Koç'a kafayı kırmış. Ali Koç'un hayali düşmanları ve başarısızlığı sayesinde muhalefet partisine dönüştü bazı gruplar.
x (formerly twitter)Mehmet Uçum (@mehmetucum) on Xhttps://x.com/mehmetucum/status/1794797833079410967 -
Ali Koç’un gitmesi lazım yoksa bu kadronun içinden geçecektir. Hoş seneye de şampiyon olamayacağız ama kadroyada Krunic gibi andavalları katmaya gerek yok.
Sivas, Konya, Alanya ve Samsun’u yenemeyen takımın teknik direktörünü de savunmayın. 8 puanı kendi elleriyle ikram etti.
Bu takımın temel sorunu koyun gibi güdülen bu taraftardır, hiç başka yerde hata aramayın. GS veya BJK'de bir başkan 6 yıl şampiyon olamasa, bırak tekrar aday olmayı anında g*tüne teneke bağlayarak yollanırdı. Tüpçü bile 6 yılda 1 kere şampiyonluk oldu yahu.. Bizim taraftar hala yok 99 puan, yok 10 kişi yendik, yok şu yok bu diye Ali Koç ve Kartal'ı savunmaya yer arıyor. Arkadaşlar, şu züğürt tesellilerini ne zaman bırakacağız? Tamam gittik 10 kişi yendik, sevindik mutlu olduk, ee? Bu takım zaten Ali Koç'tan önce GS'yi sürekli yeniyordu, bu bizim için olağan bir şeydi yani, şimdi GS galibiyetiyle avunuyoruz. Haticeye değil neticeye bakacaksın, 6 yılda tek başarı 1 tane süt kupası, gerisi yok.
Bu sene saha dışı faktörlerin herkes farkındaydı fakat Ali Koç süreci o kadar kötü yönetti ki haklıyken haksız duruma düştük. Özellikle Trabzon'da gaza gelen takımı daha da ateşlemek yerine ligden çekiliriz diye boş blöf yapması, süper kupayı rakibe hediye etmesi tuzu biberi oldu; oyuncularımızın motivasyonu da düştü. Bu adama dünyanın en iyi kadrosunu versen yine çıkar saçma bir hamle yapar şampiyonluğu kaybeder emin olun.
Sir Eagle, resmen takımın kondisyonu kaldırmaz diye korkarak Türkiye kupasından ve en önemlisi konferans liginden bilerek elendi. Ya arkadaş, 3 kulvarda mücadele edecek takıma neden EYT'li futbolcuları dolduruyorsun? En kötü Konferans'ı alırdık, müzemiz bir avrupa kupası görürdü ama bu vizyonsuzlarla ancak bu kadar oluyor.
Ali Koç ve İsmail Kartal'la yola devam edilirse seneye GS 5. yıldızı takar şimdiden geçmiş olsun. Oyuncu transferi olarak 3-4 sağlam takviye bize yeter, esas değişmesi gereken yer yönetimdir. Ali Koç ve İsmail Kartal'dan kurtulmak dileğiyle..
-
Tevafuk. Haberim yoktu. Üstteki mesajımla tam örtüştü. Adam başarı üretmek yerine başarısızlığın sebeplerini üretiyor.
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X