herkes görmüştür umarım sen ali koç iktidara savaş açarsan senin hakkınıda böyle yerler acı ama gerçek güç onlarda tff'deki şahıs olan mehmeti gönderseniz istifa deseniz ne olacak mehmet gidecek hasan gelecek hasanıda kovdurduğumuzda ahmet gelecek bu yüzden ali koçun gitmesi şart olmuyor kardeşim resmen chp akp kavgasına çevirdi bu ali koç yapıyı temizleyeceğiz diyor hükümeti hangi gücünle temizleyeceksin biz taraftarların anlamadığı nokta işte bu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 26 Mayıs 2024; 23:44:4 > |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (7195. sayfa)
-
-
Alin şimdi 99 puaninizi da, Ali Koç ve Kalorifercinizi de defolun gidin.
Puan rekoru zart rekoru zurt rekoru. Koca 1 Sıfır kupa koskoca sezon.
Içler acisi haldeki BJK bile kupa kaldirdi. Denecek söz yok.
Umarim Koc secilmez. Ancak secilirse de benden bu kadar gidene kadar futbol maclarina mola veriyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali gitsin Aziz gelmesin
Bu seçenek için bize kayyum atayın diye Cimere yazalım topluca
-
mourinho 45 milyon len
-
Bu sezon sarmadı ya, seneye de Mourinho ile 75 puan toplayalım da 76/78 puanla başka takımı şampiyon yapsınlar. Biz de sonra Portekizli hoca olmuyor, yönetim geç kaldı falan diye tartışalım. Çok seri.
-
Adamin tipine bakinca yetiyor zaten, yetenek, zeka, bilgelik her sey suratina yansimis bu zatı muhteremin.
olay tek başına mourinho değil ki.
ali defolup gidecek, aziz gelecek, sonra da mourinho gelecek.
ali varken mourinho hiç gelmesin zaten alacak vizyonu geçtim, konuşacak bir merhaba diyecek çapı bile yok rezil herifin. pioli ya da montella ile görüşecekmiş allah akıl fikir versin. ismail hocanın neyini gördün bu adamlara gidiyorsun? bırak ismail hoca ile devam et daha iyi. akıl yok ki, futbol aklı hiç yok.
-
Ali Koç seçilirse %100 olarak İsmail Kartal ile devam edilmeli. Branco ile zaten anlaşmış, oyuncularla o ilgilenecek yine kaliteli isimler gelecek. Hoca olarak hiç kimse ile görüşmesin direkt devam edelim.
Aziz Yıldırım seçilirse o zaman başka. Kendisi zaten İsmail hocayla devam etmeyeceğini belirtti. O geldiğinde bambaşka bir süreç olur. En büyük korkum yeni yönetim ve yeni hoca geldiğinde kemik kadro dağılır mı korkusu, umarım elde tutulur.
-
-
Gozumde mazi canlandi, Alexim 3.yildizi almisti halen 3 üz. Bir arpa boyu yol alamadik.
Ne takimdan, ne ruhtan iz kaldi.
İsmail Kartal'ı da yiyecek Alici tayfa, görürsünüz. Montella veya Pioli gibi bir çöpü çakacak, İsmail daha iyiydi diye hayıflanacağız. İsmail Kartal'ı gönderip aynı veya daha düşük ayarda birisini getirmek de tam vizyon reyisin işi.
-
Adamlar şampiyon yapıldı, hala MHY ve Jayden'a gönderme yapıyorlar bir de resmi hesaptan :D
Nası kudurttuysak sahalarında iyi delirmişler :D
-
abudik şampiyonların çıktığı senede portoyla şampiyon oldum, di matteo gibi TD denmeyecek adamın daha zor maçta Barçayı elediği yerde prime barçayı eleyip kupa kazandım diye övüldüm beni getirin takımınıza
-
İkincilik bizde lanet gibi. Yapıştı yakamıza bırakmıyor. Sezon boyunca 1 yenilgi aldık buna rağmen yine ikinci bitirdik.
-
mourinho da 1 yıl istiyor diyorlar, doğruysa sakın gelmesin, kesin söğüşleyecek. 2-3 seneye bağlamak lazım, para zaten kulübün kasasından çıkmayacak belli. çıkamaz da zaten, ffp var, limit var o var bu var. el altından sponsorluk cart curt bir şekilde halledecek başka yolu da yok.
şu para hesabı yapan tayfa fena baydı ya, ali koç'un abdülkerim'e sen o parayı eder misin misali hiçbir farkı yok. midem bulanıyor açıkçası. o parayı ayarlayamayacak bir adam zaten fb başkanı olmasın, çapsızın tekidir.
fenerbahçe başkanı para yok diye ağlamaz, parayı yaratır, parayı bulur. yetti artık ya. hele ali koç gibi bir adamın para yok demesi iyice mide bulandırıcı artık. gelme sebebi sırf soyadı başka bir şey olmayan adam para yok diye ağlayıp duruyor, ne acınası bir adam. tam patetik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 27 Mayıs 2024; 0:2:46 > -
Attığın bu mesajda en belirgin olarak şunu görüyorum:
Öyle bir kadro kuracaksın ki rakiplerin kadroya bakınca zaten ilk golü o anda yiyecek.
-
Emre’yi ağlatmışlar hüngür hüngür ağlıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 27 Mayıs 2024; 10:0:20 >
Ali kocla isoyla mert hakanla devam. Sonra gelsin 25. Gs sampiyonlugu. Ama olsun sorun degil aynen devam. Stadda goy goya da devam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
99 puan toplayan bir takımda büyük değişiklikler olmaz.
Oyna devam
Her çoluk çocuk zırladığında onlara göre poziyon alırsan, çoluk çocuğun oyuncağı olursun.
İsmail ve kadroyu güçlendirip yola devam...
-
Bu çupamuzu verinlere nolduda paylaşım yapmış görün işte hala Ali koç İsmail Kartal ile devam diyenler bu filmi çok izleriz, zamanında Ali Koç a inandık destekledik olmuyor be kardeşim zorlama işte vizyon dedik ne farkın kaldı git işte git
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X