< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (7197. sayfa)
-
-
Yaşla alakası yok hocam. Benim logo ve maskot değişimi istemem sebebim kulüpteki her şeyin değişmesini istememden.
İkinci dediğinizde haklısınız, herkes de ondan bahsediyor ama değişen bir şey yok. Bizim yapacağımız bir şey de yok. Saran'a git aday ol diyemiyorum.
-
Eee, ne anlatıyorsun yani...? Biz de mi yanak avuçlattıran başkan seçelim...?
Aziz yıldırım dönemi çok mu farklıydı..? En çok gs şampiyonluğu (10) gören başkan o değil miydi...?
Malum örgüt onun zamanında operasyon yapmadı mı bize...? O malum örgüt o zamanlar hükümetle kol kola değilmiydi...?
Bu düzeni tek başına bitiremiyorsan, yönetimini ona göre yapacaksın...
Aziz yıldırımın yönetimi aynı, kavga etmiyeceğim diyor...
Ali koç beceriksiz ama düzene karşı mücadele etmeye devam edeceğim diyor..
3 defa gelmiş 1 kupa bile kazanamamış çapsız, karizmasız, anadolu takımlarının bile istemediği ismail le devam etmeyi düşünmek bile vizyonsuzluktur...
Hem düzene karşı mücadele edeceksin, hem de A+ hoca ve kadro kuracaksın...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mismail mocamın dıj güçler yüzünden puan kaybettiği takımlara bakalım.
Küme düşen ankaragücüne 3-0 haşırtı bilekbord kupada elenme.
Kümeyi 1 puan ile kurtaran konyaya gol atamama.
Kümeyi 3 puan ile kurtaran samsun ( 1 puanı bizden evimizde haşırt diye aldı )
Kümeyi 4 puan ile kurtaran adana ( 1 puanı bizden rahatça aldı. Başakşehir 6 attı bugün bunlara ahahha )
-
Seneye yabancı hakem getiremezlerse Ali veya aziz hiç fark etmez... bu düzen değişmezse, ancak gs nin kafaya oynayamadığı bir yılda şampiyon olabiliriz...
Aziz 20 yilda gördü ali koç 6 yilda toplamda 6 takımların şampiyonluğunu gördü 0 kupa ile işte onu diyorum örgütün kumpasindan adamı yıprattılar 3 temmuz sürecinde hapis bile yattı kulüp için bu psikolojide yapamadı gitti bunu ben normal bir durum olarak karşılıyorum
Ali koçun durumu ise bambaşka sen meclistesin sankide hükumete meydan okuyorsun iktidara savaş açıyorsun hükumeti ve iktidarı seçen de bu halk sen neyi temizleyeceksin ki bu kulübü kullanıp iktidara savaş açıyorsun git siyasetini CHP de yap hangi düzeni değiştirceksiniz Halkın kendi özgür iradesi ile seçtiği yapıyımı iktidarla arasını iyi tutsaydı en azından kursağında da bırakmazdı savaş acarsanda böyle kursaginda bırakır işte bu düzene karşı gelemezsiniz bizde bayılmıyoruz heralde ama halk kendi seçiyor iktidarı halkin seçtiği yapıyi kendi iradesi ile bunu temizleyemezsin işte seçin ali koçu bi 5 yıl daha şampiyonluk görmeyelim
Hala yabancı hakem tff diyorsunuz ya ona çok gülüyorum tff lik bir durum yok tff yi atayan iktidar zaten isimler önemli değil mehmet gider bilmem ne gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Mayıs 2024; 2:14:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Burada akape siyaseti yapan sensin... bozuk plak gibi halkın iradesi ile seçilmiş filan diyorsun da, o irade 31 martta da gösterdi anya yı konyayı...
Ali koç un chp ye de siyasete de ihtiyacı yok, adam Türkiye nin en büyük holdinginin sahibi...
Aynı şeyleri kopyala yapıştır yapacağına oku anlamaya çalış...
Biz Fenerbahçe yiz siyaset üstüyüz... biz kimseye yalakalık yapmayız... siyasiler bize yalakalık yapmalı... gerçek bir Fenerbahçeli nin üst kimliği Fenerbahçe dir, akape, chp değil...
Ali koç da, Aziz Yıldırım da siyaset yapmadı, gs yapıyor semeresini görüyor...
yav he he adam resmen fenerbahçe kulübünü kullanıp siyaset yapıyor ne yaşıyorsunuz anlamak güç bende bir chp'liyim ama gitsin siyasetini partilerde yapsın şu açıklamasından sonra zaten hedef haline getirdi kulübü
diken - yaramazlara biraz batar!Ali Koç meydan okudu: Herkes hükümeti desteklemek zorunda değilhttps://www.diken.com.tr/ali-koc-meydan-okudu-herkes-hukumeti-desteklemek-zorunda-degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Mayıs 2024; 2:18:6 > -
Evet, gayet doğru söyledi.. Ali koç mu bağırttı trübünleri... zoruna mı gitti reisine bağırmaları...
Siyaset yapma burada...
siyaseti yapan senin başkanın ben reisçi bile değilim gir profilime ülke ve dünya gündemi yorumlarıma bak siyaset yapmıyorum ali koçun açıklamalarını yazıyorum ben sana bu adam takımı hedef haline getiren biri diyorum sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Mayıs 2024; 2:24:55 > -
Millet ciddi ciddi astrolog kadına bel bağlamış iyi trollemiş kadın tüm hesaplarını kapatmış bu nasıl iş la ahahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocK__StaR -- 27 Mayıs 2024; 2:27:36 > -
Sen benim geçmiş mesajlarımı oku da ondan sonra yaz... o ettiğin hakaretin gereğini umarım hemen yaparlar..
Ali Koç diyeni engelliyorum sizde öyle yapın hayat kaliteniz artsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortaya oynuyor sürekli Fenerbahçe taraftarı da gaz veriyor
Şu saatten sonra bunu kulübe almamak lazım
O ne mi yapıyor? Yüzsüz şekilde tekrar aday oluyor
Hiç bir icraat yok tek yaptığı ağlamak gaz vermek
-
Bunca basarısızlıktan koskoca bır 6 yıl geçmiş 0 kupa ıle sezonu kapatmışsın en kötü bjk 1 kupa almış ve ben olduğum sürece bizi sampıyon yapmıyacaklar diyen ve tekrar aday olan ali koç seçimi kazanırsa vah ki vah biz ölmüşüz gömmeyi unutmuşlar bizi seneyede yabancı astrolog ister ali koç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 27 Mayıs 2024; 8:15:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X