Üzücü olan durum bir insanın başarısızlığını bütün camiaya bulaştırıp Türkiyenin en büyük klüplerinden biri olan Fenerbahçeye gölge düşürmesidir. Futbol da her takımın kayrıldığını her takıma haksızlık yapıldığını bilmek lazım ve sadece bizim ülkemizde de değil dünyada da böyle olaylar oluyor. Eğer futbol bir oyunsa iyi oynarsan hakemide yenersin rakibide oyuncuların ve teknik adamın başarısızlığına suç aramak kolaya kaçmak gibi geliyor. Sen 10 kişi ezeli rakibini şampiyonluk kutlamasına hazırlık yaparken yenebiliyorsan bunu her zaman yapabilirdin saçma puan kayıplarını hakem TFF ittifaklar falan diye sindirmenin anlamı yok. Futbol gol atanın kazandığı 90 dakika sonunda skora bakılır kaç şut çektiğine değil :) |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (7199. sayfa)
-
-
Bu
Köylü İsmail ve 6 senede hiçbir başarısı olmayan Ali nin s.olup gitmediği müddetçe daha çok böyle sabahlara uyanırız.
Üstüne bir de TFF ci ekşi olunca sonuç bu oluyor.
Artık inanın migden bulanıyor biktim usandım.
Utanması olsa bu köylünün çıkıp hemen istifa eder
Ulan gerizekalı sen Sivas'ı Alanyayi yensene ?Trabzon sana top göstermedi evinde.
İşin birdr siyasi boyutu varki..
Bu Ali Kocu bu hükümet sevmiyor.Sevmiyor işte.Ve bu adam olduğu müddetçe bu hükümet bu Karadeniz badem bıyık lobisi şampiyon yapmayacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gs yerinde olsam Mehmet Büyükekşi Spor kompleksi Rams Park yapardım stad ismini
-
2 hafta sonra yapılacak kongre kulüp tarihinin en önemli kongrelerinden birisi. Kepaze Ali Koç yönetimi tekrar seçilirse, bu camia küçük ve başarısız bir camia olduğunu bir kez daha tescillemiş olur ve daha çok Galatasaray şampiyonluğu görülür.
İşin kötüsü denize düşen yılana sarılır misali, kurtarıcı olarak belirlediğimiz kişi de 6 sene önce cümbür cemaat söverek gönderdiğimiz Aziz Yıldırım :D
Neresinden tutsan elinde kalıyor vallahi. Kulübe bak 40 binden fazla üyesi var başkan adayı sayısı 2. Onlar da kulübü 26 senedir yöneten 2 başkan.
-
Ali Koç kendini başarılı sayıp tekrar adaysa o zaman ismailde kendini başarılı sayıp tekrar hocalığa aday olması mantıklı
-
Vallaha Aziz kötünün iyisi ama onun da kafası hâla aynı. Hâla ona buna sataşarak, caka satarak, bitik yıldızlara astronomik maaşlar vererek taraftarın gözünü boyamaya yönelik transferler yapıp kulübün kapısına iyice kilit vurduracak. Beşiktaş o kadar kargaşaya rağmen doğru bir başkanla 6 ayda kupa aldı.
30mayıs seçiminde bakalım kım seçilecek ? Çoğunluk sağlanamazsa 9 haziranda 👍
Aziz daha önce kulübü batırma noktasına geldi, mourinhoyu getirir 50 milyonluk tazminatı ödetir herkes rahatlar umarım. Azizle Ali dışında başkan adayı çıkaramadığı sürece değişen birşey olmaz bu camiada.
-
Koskoca kulüp iki başkan arasında sıkıştı kaldı komedi gibi
Sadettin Saran falan dedik o da fıs çıktı
Niye Ali Koç değilse Aziz Yıldırım neden başka seçenek yok abi bu nasıl kulüp
Millet Koç'tan bıktığı için denize düşen yılana sarılır mantığıyla ilk seçenek olan Aziz diyor da Aziz'in de rezilliklerini yazsak buraya 5 sayfa yazı olur. Finansal açıdan batırmasını falan geçiyorum.
-
Ali Koç geldiğinde ne umutlarla gelmişti şimdi umut falan bırakmadı keza dediğin gibi Aziz Yıldırım’ı da zorla göndermiştik ama adamın ahı var bir kere senelerdir şampiyonluk yüzü göremiyoruz. Tam diyoruz bu sene Fener çok iyi şampiyonluk garanti, gidip saçma sapan bir takıma yenilip tüm ihtimalleri zora sokuyorlar böylesine bir rezalet bir olur iki olur 5-10 olmaz ama artık.
Temennim o ki sorumlu, kendine güvenen, başarılı, takımın hakkını savunurken takımı içten yiyip bitirmeyecek bir aday çıksın. Bu konuda seninle aynı fikirdeyim.
Bu camia daha iyisini hak ediyor. Bu camia artık kanser olmak istemiyor. Yeter artık. Süslü laflarla başarısızlığımızı gizlemeyin. 1 ya da 0. Bu sonuca kendimiz geldik. Bunun böyle olacağı, şampiyon olamayacağımız da belliydi. 3 koşul vardı 2 si Galatasaray lehineydi zaten. Elini kımıldatmasa 11 kişi kalede dursa yine alacaklardı kupayı.
Biz de elin adı sanı duyulmamış falcısına bel bağladık :)
İğneyi de çuvaldızı da kendimize batırma zamanı geldi. Gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Başka Fenerbahçe yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yine bir gs galibiyeti kupasiz sezonun ustunu örttü. Ne diyeyim bizim çapımız kapasitemiz bu demek ki.
Bu kafayla gs seneye 5. Yildizi taktiginda da stadda goy goya ve dibine vurdugunuz demagoyiye devam edersiniz.
-Neymis iso deli puan almis, lan devre arasi gelen giden transfer sacmaliklarini ben mi yaptim? Şampiyonluga mal oldu crespo lincoln krunic hamleleri. Olympiakos maclarindaki hamleler peki?
- neymis mert hakan gs macinda isyan etmis wuuu muthisss yuru be hemen sozlesme uzatilsin bu şovmenle. Tam aradigimiz adam tipi.
-Son soz de ali koc denen herife. Sen ancak ve ancak mactan saatler sonra bos stadda gidip şov yaparsin. Sende zerre utanma olsa husranla dolu 6 senenin ardindan birak tekrar baskan adayi olmayi insan icine cikamazdin. Utanmaz herif. Ama suc sende degil, seni bas tacı yapip hala o koltukta oturmana müsade eden camiada. Asıl utanma duygusunu yitirmis olan bizim camiamizdir. Fenerbahceyi nasil kuculttunuz zihinleri nasil vasata alistirdiniz yaziklar olsun bu camiaya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İYiki GS yerinde değilsin hocam kötü fikir yakışmaz öyle bir isim
-
Bu camia ve taraftarlar bitmiş durumda. 6 sene bir süt kupası ama herkesin keyfi yerinde. İnşallah Aziz Yıldırım’da gelir ve finansal olarak son noktayı koyar. Bu takım batsa artık gram üzülmem.
Koç ve yönetimi
Sağlıkçıları
Kaloriferci ve yardımcıları
Krunic
Zajc
Serdar Dursun
Cengiz
King
M. Hakan
Serdar Aziz
Kent
Peres
Defolup gidin!
+
Liva (para ediyorsa sat)
Becao (para ediyorsa sat)
Szymanski (iyi teklif varsa sat)
Tadic (yedek kalacaksa dursun)
Dzeko (kağnı misali gitmesinde fayda var)
Gerçi bunlar yapılsa ne olacak. 11.seneye çıkacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 27 Mayıs 2024; 10:31:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fenerbahçe gibi 10 yıldır şampiyon olamayan bir takım için 99 puan başarısızlık değildir.
Tr lig tarihi deplasman puan rekorunu kırmış bir takım oyun olarakta kötü değildir.
Kadıöyde 19da 19 yapsa deplasmanda gidip anca 10 maç kazanıp bu puanlara yakın puan toplasa hakem ittirmesi seyirci baskısıyla anca bu kadar olur denir.
Ama burada tam tersi kendi evinde daha fazla puan kaybeden bir takım var.
Çünkü elit çekirdekçiler takımı ittirmek yerine üzerinde baskı unsuru oluyor.
Azizin aday olması da iyi oldu. Ali yönetim kuruluna çeki düzen verdi.
Mevcut şartlarda Ali gitmeli ancak Aziz gelmemeli
O yüzden yönetim kurulu listesi daha iyi olan Ali seçilip devam edicez el mecbur
Mevcut yönetim güçlendi
İsmailin ekibini güçlendir.
Kadroyu güçlendir
Bu şekilde denenmeli
Yapboz gibi; boz tekrar birleştir falan masallarını 10 yıldır yiyip her sezona yeni hoca yeni takımla başlayıp burada istifa diye ağlayanlarda bir akıllanma olmadığını görmekte üzüntü verici
11.senede farklı birşey olacak sanıyorlar.
-
Şu takımı ismail kartala emanet etmek ferrariye tüp taktırmak gibi bir şeydi zaten. Ali Koç 5 sene sonra iyi bir kadro kurdu ama maalesef kendisi ve çevresindekiler zerre kadar futboldan anlamıyor.
-
Ali gitsin ama Aziz gelmesinciler bir yere kadar haklı. Bir yere kadar ama.
Doğru, Aziz Yıldırımı körü körüne savunanlar o diktatörlüğü görmemiş olanlardır. Kepaze Ali Koç yönetiminden ve rezilliklerinden bıkmış, yaşı genç arkadaşları anlıyorum, sürekli başarısızlık sebepli "Şampiyonluk gelsin de ne olacaksa olsun" mantığıyla yaklaşıyorlar ama Aziz Yıldırım'ın da Fenerbahçe'yi %60-70 faizlerle tefecilere borçlandırdığı ve kulübün batma noktasına geldiği unutuluyor.
Hadi size önemsiz bir anekdot vereyim belki hatırlamazsınız. 2016 yılı yaz ayında Monaco ile oynadığımız ve elendiğimiz Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında, Monaco'da takım otelde maç saatini beklerken, maç günü, Aziz Yıldırım tüm takımın otel çıkışlarını öğlen 12'den önce yaptırmıştır. Çünkü öğlen 12'den sonra otel 1 günlük para daha alıyor. Otel çok pahalı 1 gün daha ödemeyelim odalara diyerek tüm takımı odalardan öğlen 12'den önce çıkarıyor. Futbolcular ve teknik ekip, akşam maç saatine kadar ellerinde bavullarla otelin lobisinde maçı bekliyor. Oradan maça gidiyorlar, eleniyorlar, hemen maçtan sonra havalimanına gidip uçakla dönülüyor.
Fenerbahçe, futbolcularına ve takımına 1 gece otel odası ödemesi yapamayacak duruma gelmişti.
Kepaze Ali Koç yönetiminden benden daha çok nefret eden kimse olamaz ama çözüm de Aziz Yıldırım değildir. Bu yüzden Saran'ın adaylığını çok istedim ama o da satışı koydu. Kafam karışık bu kongreyle alakalı. Her şeye rağmen kepaze Ali Koç yönetiminden ve başarısızlığından o kadar tiksindim ki sadece 3 yıllığına Aziz Yıldırım'ın dönüp, sonra hemen yeni bir yönetimin gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Gerekirse finansal olarak biraz daha zorlanırız ama takımın derhal başarıya ve kulüp olduğunu hatırlamaya ihtiyacı var.
Bu yüzden "mecburiyetten" dolayı Aziz Yıldırım kazanmalı. Kepaze Ali Koç asla ve kata seçilmemeli. Bunu Aziz Yıldırım'ın rezilliklerinden bıkmış ve kulüpten gittiği gün sevinçten havalara uçmuş birisi olarak söylüyorum.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158713456
burada yeneceğimizden o kadar emindim ki çünkü ali Koç'un gs yi yendiği takdirde kendini başarlı addedip tekrar aday olma fırsatı vardı
tek maç kazan ve aday ol bu fırsat tepilir miydi
o kadar belliydi ki kazanacağımız
-
2 puan farkla liderken, çıkıp ben varken FB'yi şampiyon yapmazlar dersen herkesin modunu düşürürsün. Üstüne Süper Kupa'yı da bedavaya vererek iyice tüyü diktin. Rezalet bir camia liderliği sergiledi Ali Koç bu sezon özelinde. Aziz Yıldırım olsa, 2000-2001 gibi alabilirdi şampiyonluğu FB.
-
6 yaşımdan beri Fenerbahçe taraftarıyım 30 yıldır bu takımın sevgisiyle yaşıyorum fakat son 30 yılda 7 şampiyonluk ,17 defa 2’ncililk yaşadık . Bende mental filan kalmadı bu takıma karşı , hep travma hep travma . Bütün taraftarın benle aynı duygularda olduğunu düşünüyorum.
Bu takımın başına artık iş bilen adamların gelmesi lazım çünkü rakibimizin dediğin bjk ve gs senden daha başarılı bu 30 yılda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X