Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (7200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
144.214
Cevap
305
Favori
3.873.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 71987199720072017202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam camianin geneli ikinci olmamizdan memnun sorun yok. Bizim basari kriterimiz sampiyonluk degil. Onemli olan gsyi sezon icinde 1 kere yenmekti onu basardik. Gerisi sorun degil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle taraftar sayımızda azalacak.Bakin gerçekten çok ciddi bir tehdit altında bu takım
    Futbol kulübü yönetmek şirket yönetmek ile benzemiyor
    Arsenal Manu hep iş bilmeyenler tarafından yönetiliyor ve sonuç ortada

Başarısız isen defolup gideceksin.Bu neyin ısrarı.
    Şu İsmail i goruncr kan beynime sıçrıyor

Samsun
    Trabzon
    Alanya
    Evinde GS
    Puan kaybedersen bu sonuca kimseyi suçlamaya aksın

Ciddi manada taraftar kitlemiz azalıyor
    Durum ve vaziyet çok ciddi.Yeni nesil GS li ya da Beşiktaşlı oluyor

Bu hükümet ve iktidarında sevmediği Koç ve surekasi defolup gitmeli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sezon çok özel performanslar izledik ama bence İrfan sezonun yıldızıydı. Umarım ayrılmaz.

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐FanZoneyoutube
    İrfan Can Kahveci | Sana Hastayım Anlasana ♫ | 2023 - 2024 Tüm Golleri ve Asistleri
    https://www.youtube.com/watch?si=xhGRbUptQVdYP0Dt&v=3IsU8618aRo&feature=youtu.be
  • Siz kendi kendinize tepişin daha. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum çıkıp Ali Koç'a giydiren twit atıyor, "Ben başkan olduğum sürece bizi şampiyon yapmayacaklar diyorsun, madem niye yine adaysın" diyor. "Gelecek kongrede Fenerbahçe'nin yükselişi başlayacak" diyor. Bunu devletin en üst kademesindeki insanlardan biri söylüyor. Bu ne demek?

Bu saatten sonra Aziz Yıldırım'ın bir şansı olduğunu sanmıyorum. Hükümet Ali Koç'u seçtirmek için daha iyisini yapamazdı herhalde.

• ggreyhame kullanıcısına yanıt

Ismail Kartalı daha dusuk veya eşiti mi? Ismail Kartalin gerçekten ama gerçekten Teknik Direktor olduguna herhangi bir arkasinda güc olmasa lisans alabilecegini mi dusunuyorsunuz?

Ismail Kartalın tek bir başarisini gösterin. Bir kupa ????? Gelmiş Pioli Mourinho Conte falan varken bunlara çöp algisi yaratip, başimizdaki bu belanin devam etmesinden yanasiniz.

Ulan 6 senede 0 kupa yaziyla SIFIR. Senin Kayserispordan ne farkin var ?

• mutercim kullanıcısına yanıt

Belki kongreye Aziz Yıldırım 'ı işaret ediyordur. Bu Mehmet Uçum garip bir adam zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 27 Mayıs 2024; 11:2:36 >
  • Anafartalar- kullanıcısına yanıt

Düşük profilli yöneticiler yüzünden taraftarda artık yüksek düşüncelerde (şampiyonluk) değil , ben böyle bi düzeni kabul etmiyorum.

Taraftarımızın da biran evvel uyanması dileğiyle

• Taraftara göre başkan işte

Nasıl Türkiyede bizi yönetenler bu toplumun çoğunluğunun yansımasıysa

Fenerbahçe başkanını da bundan ayrı tutamazsın.

Adamlara 99 puan toplayan bir hocayı Avrupada kovup yerine başka bir hoca getirecek bir kulüp var mı diyorum.

Ben loserım bir posta da Mourinho ile ağlayalım diye ısrar ediyor.

10 senenin tamamına yeni hoca ile başlamışız hepsinde ağlamışsın sene sonu

Puan rekoru beni alakadar etmez. Teneke yoksa kov tekrar yapboz yapalım, 45m euroda Mourinho çaksın sülalesinin alacağı ultra-lüks eve bir tuğlada ben katkıda bulunmak istiyorum diye ısrar ediyor.

O zaman yapacak birşey yok.

Önümüzdeki sene içinde şimdiden ağlamaya başlayın.

Bu taraftar topluluğu ile başarı gelmesi gibi birşey söz konusu bile olamaz.

• Türkçü2024 kullanıcısına yanıt

Fenerbahçe özeleştiri yapmadığı için 6 yıldır kupa alamıyor. Şunu anlasa iş çok farklı olacak ama Allah izin vermiyor diyelim. Ts maçı sonrası Ali koç saçma kararlar aldığı gün aha fb bitti dedim çevremdeki tüm fenerlilere. Çünkü başarısızlığı kabullenmişti o gün Ali koç. Ondan sonra hem lig hem kupa hemde avrupa gitti. Oyda fb kadrosu 3 kupayıda alabilecek kadar iyi oynuyordu ama bunu Ali koç anlayamadı takımına güvenmedi yanlış işler yaptı. Gs ile fb arasındaki en büyük fark gsde başarısız olan yönetim hemen gönderilir fbde ise krallık var başarısızda olsa 6 yıl 10 yıl kulüpte kalır. Hep yeni umutlarla.

• Fonseca Milandan senelik net 2.5 milyon euro alacakmis, 10 kati maliyetle Fenere Mourinho cakacaklar saka gibi 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt

Mourinho'yu ben de istemiyorum da, senelik 50 milyon almasını kalorifercinin şu takımın başında 1 maç daha kalmasına yeğlerim

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 

• krstarica kullanıcısına yanıt

Yok hocam Mourinho ile ilgili on mesajım var gelsin diye. Bu seviye gelecekse gelsin, gelmeyecekse Montella gibi adamlar hiç gelmesin.

İsmail'in başarısız olduğu konusunda hem fikiriz.

• Hala 99 puan diyorlar, arkadaşlar farkında mısınız elde var sıfır, ikincilik başarı mı bizim gibi bir kulüp için? Yönetim ve td ile devam bu mantıkta devam seneye izlersiniz bjk nın şampiyonluğunu yine yazarsınız buraya adamlar sonra dalga geçince kızarsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burada biri demişki 102 puan haram, 99 puan itekleme değil helal, böyle şey mi olur demiş.

Ben diyorum ki, Fenerbahçe 5 maç iteklenirse, 2 maç da kösteklenirse

Galatasaray 6 maç iteklenirse GS şampiyon olur.

Yani şampiyonu belirleyen takımların kendisi değil.

Bir şekilde son maça kadar kafa kafaya getirip sonda fişi çektirmenin manasi nedirzm

Belki Fenerbahçe o ana kadar 10 puan açacaktı? Icardi de yok, GS bir sendeleseydi, açardı.

Sonra Icardi de kovulurdu yani Okan moka dagilirdi takim ama Kayseri'de 93.dk penaltilar , Antalyada icat edilen penaltılar ofsayttan goller ile falan lig dizayn edildi.

• hasanmerto kullanıcısına yanıt

Delikanlı gibi kendi lehinize verilen penaltıları ve kırmızıları da söyleyebiliyor musun?

• Geçen seneki inatçı ihtiyar dede bile bir ara kendini FB'den üstün gorüyordu.

Taraftar Altaya laf söylemiş de Altaya söylenen bana söylenmiştir falan bir tehdit etti bizi işler iyi giderken.

Mourinho küserse paraları çöpe atarız. Ben Ismaili tercihnederik şahsen Mourinho'nun burayı sahipleneceğini sanmıyorum.

• O sirada fan boyu oldugum adamin kariyeri
    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 71987199720072017202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.