Dediklerinizin tamamında haklısınız. Üç kez getirildi üçünde de başarı yok. Yabancı dil konusu, basın açıklamaları, oyuncu değişiklikleri, riskli maçlardaki hamleler... Hepsinde sınıfta kaldı. Ben acaba devam etse mi diyordum da etmemesi daha hayırlı olacak. Beni de ikna ettiniz, kararsızdım. |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (7202. sayfa)
-
-
İsmail kartal 3 farklı dönemde 3 kez çalıştı, herhangi bir ışık görmedim ben, kalırsa devre arasında kovulup yerine volkan gelecektir.
-
alıntı yaptığınız, şampiyon olmayı hak etmediler, konulu mesajımı hangi akla hizmet silmişler? ben şampiyon ettirilen takımın, hakkı ile kazanmadığını düşünme hakkına sahip değil miyim? veya bunu söyleme hakkına? anayasayı takır tukur çiğneyen forum yönetimi olur mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim, gese hakkı ile şampiyon olmadı, konulu mesajımı siz mi sildiniz? hangi hakla, neye dayanarak? T.C. anayasasını çiğnediğinizin farkına vardınız mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 27 Mayıs 2024; 13:47:30 >
Bu kadroyu bozma
Gübreleri gönder
Bir kaç takviye
Hocaya bile gerek duymadan şampiyon olabilir
Bizim tek sorunumuz başkan ve yönetim çapsızlığı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rıdvan KevrekyoutubeAstrolog Meral - Skeçhttps://www.youtube.com/watch?v=rG0N4AOY4CE&ab_channel=R%C4%B1dvanKevrek
-
İsmail Kartal her ne kadar iyi niyetli ve güzel bir puan ortalaması yakalamış olsa da gitmeli. Bu sezon genelinde oynanan futboldan, taktiklerden ve duran top organizasyonlarından vs. bir ışık gören oldu mu? Jesus'un ofsayt taktiği gibi Ferdi'nin istasyon olduğu taktik çözüldükten sonra takım top oynayamadı. İsmail'de bir B planı ortaya koyamadı.
Şu takım seneyi sıfır kupa ile bitirdi. Şaka gibi.
Ali Koç bu yıl tekrar seçilirse gidene kadar futbol tarafını takip etmeyi bırakacağım ben.
-
Ferdi kalacak,
tadic yerine iyi bir kanat,
Cüsseli a klas zenci forvet,
Fred in yanına iyi bir 6 numara,
TFF ile uğraşacak bir başkan (aziz yıldırım)
Bu takım Nisan da şampiyon olur çok bir takviyeye gerek yok. Çünkü Türkiye de maçlar sahada kazanılmıyor
az kaldı. avrupa'da yine gelen giden tekmeleyecek bunları. az sabır..
Kaç maç kaybettin dostum evinde ?
Sezonu 1 mağlubiyetle kapatmış adam. Kaybettiği Trabzon maçında takımın savunması yok, oynayan Samet'in neler yaptığı ortada. Biraz adalet olsun içinizde, yabancı dil bilmiyormuş, kim biliyor Türk hocalardan bu nasıl özenti ya ? Bu nasıl yabancı hayranlığı,
Kaybettiği maçlarda taktiksel bir şey gösterememiş, sen hariç bütün Türkiye TT Arenada 10 kişiyle yaptığı değişikliklerle hoca aldı maçı diyor.
Ya adamı eleştirin de biraz hakkını verin hatta daha iyisi garantilisi gelecekse de gitsin aslolan Fenerbahçe. Delik deşiktiniz her sezon, beraberliğe isyan eder hale getirdi sizi. Yuh artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 27 Mayıs 2024; 14:2:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cengiz bir kaç maç rahat oynadı. uzaktan vurdu gol oldu. sonra rakipler cengiz oynuyorsa, önlem aldılar. 18 köşesine gelince önünü kapatmaya başladılar. ismail efendi tek çözüm üretmedi. fred sakat veya cezalı olunca , oraya krunic, zajc koyan birisi, fb td si olamaz, olmamalı.
+Duran top konusunda yetenekli isimler olmasına rağmen korner ve duran top organizasyonlarında sıfıra yakın atılan gol.
+Olimpiyakos maçı penaltı rezaleti.
+Sağlık ekibi ve antreman teknikleri kaynaklı darbe olmadan yaşanan adele sakatlıkları
+Bu sezon 100 gol atılmasına rağmen atılan gollerin ve yapılan asistlerin %80-90 civarının bireysel oyuncu çabaları ile atılması organize gol sayısının hücum seti ile atılan gol sayısının yetersiz kalması.
+Maç içindeki oyuncu değişiklikleri konusunda yetersiz kalınması
+1 maç iyi oynayınca gördünüz mü kruniçi bu yüzden aldırdım demesi.
+Sezon boyunca beni niye övmüyorsunuz diye sitem etmesi.
-
çare lukaku..
Ümit kitabın orta yerinden konuşmuş :
x (formerly twitter)Ümit Özat (@UmitOzatOnline) on Xhttps://x.com/UmitOzatOnline/status/1795037427238686869 -
Seçim bu cuma değil mi?
9 Haziran
Hayda. Çoğunluk sağlamırsa 30 31 mayıs diyordu
Aziz yıldırım 'ı 2 dönemi ile yargılamak lazım 2.dönemi çok kötü , ilk dönemi ise Fenerbahe'yi alıp Dünyaya yıllık geliri yüksek takımlar seviyeyesinde 19.cu sıraya kadar çıkaran bir başkandı Kulübü aldığımızda yayın gelirleri yüzde 80 di diyor ardından yaptığı girişimler ile gelirlerin sadece Yüzde 10'u yayın gelirleri oluşturuyordu srtadı yeniledi tesisler yaptı vs
Seçim vaadi olarak Morinho ismi ise bence Ali koç'u altetmek için söylendi Muhtemelen Morinho Arabistana gider Anlaşamadık gelmedi vs denir
Aziz Yıldırım Başkanlığı döneminde hiç bir yüksek ücretli hoca ile çalışmadı ortalamaydı hep Genelde onun düşünce yapısı o parayı Hocaya değil Oyunculara vermekle alakalı oldu yine aynı olur
2.dönemim iyi idare edilmeyişinin sebepleri ise zaten hepinizin malumudur
Elbette başka seçenek olsa daha iyi olurdu ama bunu tartışmanın manası yok 2 aday var
ve Aziz Yıldırımın PUROSU bile Ali Koçun viyyonundan daha büyüktür
Ali Koç Fenerbahçe'ye başkan olmaktan ziyade dönüştüğü kişi, siyasi bir çekişmeyi tetikleyerek insanlar arasında ikilik ve ayrıştırma oluşturmaya başlayan bir kişiliğe büründü belki hadiseler onu O hale getirdi belki de başından beri planlanan buydu orasını ben bilemem ama şuan olan olaylar budur yani sonuca göre konuşuyorum
Ali Koç şuan Aziz Yıldırımın 2.dönemi gibi
Aziz Yıldırım için bir şans daha var ilk dönemi gibi başarılı olma potansiyeli hala mevcut
Ama Ali Koçun 2 dönemlik başkanlığında hiç bir dönemi başarılı değil dolaysıyla umut beslemeninde manası yok
-
İrfan Can ile Ferdi gidici
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X