1907 Medya (@1907medya__) on X https://x.com/1907medya__/status/1794829008020099360< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (7203. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Seçim 31 Mayıs Cuma günü değil mi ? Çoğunluk sağlanamazsa diğerine kalmayacak mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çoğunluk sağlanmaz zaten. Programı seçim 9 Haziran da olacak şekilde yaparak ilan ettiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
mide bulandırıyorlar alayı. şu herif zaten gördüğüm en balon yorumculardan biri, hiçbir halt bildiği yok, eski çağlarda kalmış, yarım alan cart curt diyor diye futboldan anlıyor sanıyorlar, yazık cidden.
yalayın bakalım okan hocanızı, nereden geliyor bu sevgi araştırmak gerek.
-
-
Gelecek sezon 12 yabanci olacakmis. Gecmis olsun bize.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım ironidir
Kesin mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okan buruk şimdi de ana bacılı küfürlü tezahürat yapmış
ismail kartal onda birini yapsa medya duman eder, gs td'si yapinca sorun yok, normal karşılanıyor. Enteresan.
devir bağıranın küfür edenin devri. ismail gibi efendi olanda her programda yerin dibine sokuluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 27 Mayıs 2024; 15:59:48 > -
Gölgelendim stun yedim birdaha bu görseli atmayin sevincim kursağimda kaliyor.
-
Evet, Fenerbahçe'ye yapılan hakem katliamları konusunda ben de size hak veriyorum. Buyurun katliamlar:
- 1. Hafta Antep maçı son dakika Antep'in penaltısı verilmedi. VAR çağırmadı, apar topar maçı bitirdiler. +2 puan
- 3. Hafta Ankaragücü maçı son dakikalarda Ankaragücü'nün penaltısı verilmedi. VAR çağırmadı. +2 puan
- 5. Hafta Alanyaspor maçında Tadic'in ofsayt pozisyonu sonrası verilen gol. +2 puan
- 8. Hafta Kasımpaşa maçında maçı 2-0'a getiren Dzeko'nun kendini yere attığı penaltı.
- 11. Hafta Trabzonspor maçında TS'nin katledilmesine rağmen puan alamamaları.
- 13. Hafta Karagümrük maç 1-1 iken Samet'in meşhur voleybol oynadığı maç. Bu maç ayrıca birçok oyuncu Arda Kardeşler'i sevmediği kalmıştı. +2 veya +3 puan
- 14. Hafta Sivasspor maçında Fenerbahçe 1-0 önde iken Sivas'ın penaltısının verilmemesi.
- 17. Hafta Galatasaray maçında İcardi'ye yapılan 2 penaltı ve rakibe bir kırmızı kart verilmemesi. +3 puan (3 puan almamız gerekirken iki takım da birer puan aldı ve fark açılmadı)
- 20. Hafta GFK maçında 35. dakikada rakibine çaktırmadan yumruk atan Tadic'e çıkmayan kırmızı kart. 50. dakikada topa GFKli oyuncu topa müdahale etmesine rağmen penaltıyı verdi ve Dzeko kaçırdı. +2 puan
- 25. Hafta Alanyaspor maçı Cengiz Ünder ilk yarıdan atılmadı. Djiku'nun kendine atarak aldığı komik penaltı. +1 puan
- 27. Hafta Kasımpaşa maçı, Tadic'e çıkmayan kırmızı kart, 90+'da uydurulan penaltı. +2 puan
- 29. Hafta Pendikspor maçı, Oosterwolde'ye çıkmayan kırmızı kart, Mert Hakan'ın hakemi net bir şekilde tehdit etmesi ve atılmaması, Welinton'un haksız yere atılması, Badou'nun net bir şekilde daha önce temas etmesine rağmen penaltı uydurulması. +2 veya +3 puan
- 30. Hafta Trabzonspor maçı, penaltı pozisyonunda Djiku'ya çıkmayan kırmızı kart ve Fenerbahçe'nin attığı 3. gol öncesi faul olması. +2 puan
- 31. Hafta ADS maçında, son adamı indiren Oosterwolde'ye maç 2-1'ken çıkmayan kırmızı kart.
-
Hahahahahah haklısınız hocam, gram sevinemedik
-
Kimler alıyor? Ne kadar? Var mı bir haber?
-
Mert Hakan seneye yine Fenerdeymiş, şampiyonluk sevincimiz buruldu. Kahrolduk, böyle faydalı oyuncuyu Fenerbahçe kaybetmedi diye. Seneye taraftarı iki artistik çıkışla, hareketle gram futbol faydası sağlamadan uyutup,gaza getiren, daha faydalı oyuncu görmedim ben Türkiye liginde. Tam yönetim kurtarıcı futbolcu.
Çok buruğum çoook.
-
aklı selim bir insan şuna bırak komutan demeyi , en yakın zamanda şutlanması için kampanya başlatır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X