Şunun tipini görünce Belözoğlu, Melo gibi tipleri mum gibi arıyorum. Onlar da çirkefti ama en azından sahada futbolunu da oynuyorlardı, ağzı kadar ayakları da çalışıyordu. Bu mert hakan bomboş bir çar, futbolu ile asla gündeme gelmeyen sahadaki tahrik edici hareketleri ile meşhur, ne işe yaradığı belli olmayan fenerbahçeden sözleşme yenilemek için yapmadığı şaklabanlık kalmayan bir adam. Sadece GS'a karşı hareketleri değil zamanında diğer takımları , hocaları da tahrik etmesiyle konuşuyorum. Benim gözümde Fenerbahçe için boş yere kadro kalabalıklığı yapıyor. |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (7204. sayfa)
-
-
Buraya not ediyorum Ali seçim kurnazlığı yapacak
31 Mayıs'ta aliciler sayesinde coğunluk saglanacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden ne biliyorsunda konuşuyorsun?
Bu kafayla gidersek 10 sene daha şampiyon olamazmışız..
Görende futbol uleması sanacak..
Sizin hakem hataları sayesinde aldığınız puanların hesabı ne olacak?
-
-
Ahahaa. Fenerliler hala tatile çıkmamış mı hala konuşuyorlar mı ya 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şaibeli birinciliği, şerefli ikinciliğe tercih ederim.
-
Erenim bir önceki sayfada bir video paylaştım. Sana zahmet izleyip bana ve burada seni eleştiren Fenerbahçe taraftarına açıklayabilir misin o videoyu?
Fi tarihinden kalma videonun neyine açıklama bekliyorsun dostum ?
Zamanında hata yapmış işte biz Ali Koç hatasızdır diye bi laf demedikki
iktidar ve muhaliflerin ortaklaştığı tek konu gese. iki taraf ta gese övmeye bayılıyor. sosyolojik tespitini yapamadım. aklım karışık..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyükekşiyi bile savunmuş şu adamın nesini savunuyorsun hâlâ inanamıyorum. Ali Koç bu konuşmayı yaptığında şu anda bu adam hakkında bildiği şeyleri bilmiyordu diyelim, o kadar paran var, ülkenin en zengin insanlarından birisisin, çevrende birsürü insan var ve bu Büyükekşiyi tanımadığın için övüyorsun. Kötü bir durum. Ha eğer nasıl birisi olduğunu biliyordu ve üzerine bir de övdüyse o daha da kötü.
geçen hafta ortaya çıkamayıp, karanlıklarda saklananların bu tip sözleri, sadece komik olmakla kalmıyor, üzücü de. cesaret öyle bir şey değil. 10 kişiyle, evinizde yendik. şutunuz dahi yok. yazık ya.
Tarih galibiyete değil kupalara bakar 😂😂😂😂
bırak olmamış filozofluğu da, evinizde çatır çatır hem de sizinkinin uydurma kartla attığı adamımıza rağmen nasıl yenildiniz, ve neden saklandınız, onu deyiver.
Şu an ramspark a geldim. Bir saat sonra kupa şölenimiz başlıyor. Ulaa kupa şöleni de ne oluyir ki diye soracak olursanız çünkü yıllardır yapamadığınız için normal 😂
Güzel bir şey şarkılar türküler falan oluyor futbolcular geliyor işte hepsi tek tek isimle çağrılıyor falan her sene yaptığımız için alıştık artık sırasını bile biliyoruz 😂😂😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 27 Mayıs 2024; 18:1:2 >
Nasıl canınızı yaktıysa artık 😭
yine kaçmışsın. yakışır. neyse biz sizi hem de 1 kişi eksikle ezerek yendik. bu gerçek hep gözünüzün önüne gelecek. taa ki dandik bir takım, sizi avrupa'dan , hem de 4 atarak atana dek.
-
-
sence gerçekten canımızı yaktı mı? Bizi şampiyonluktan,galibiyetten veya herhangi bir şeyden edebildi mi? Nasıl canımızı yakmış olabilir. Asıl bizi değil sizi yaktı
-
Bu da uzun bir süreye kadar son mesajım. Arşivde kalsın.
Aziz Yıldırım da gelse, Ali Koç veya saran da gelse, yabancı hoca ile seneye de şampiyonluk imkansız.
Değil Mourinho, seneye 3 tane Klopp, 3 tane Guardiola gelse yine Şampiyonluk için türk hoca şart.
Beni 2019'da da insanlar anlamamıştı, şimdi de anlamazlar.
Sizin için söylüyorum, eğer yabancı gelirse, uzaydan da inse, boşuna takip edip ümitlenmeyin ki sene sonunda hayal kırıklığınız çok olmasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X