Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (7205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144.214
Cevap
305
Favori
3.873.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72037204720572067207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanmasa hepiniz tek tek gelip buraya MHY şöyle, böyle, şöyle çirkin, böyle itici yazar mısınız ? Dediğiniz gibi umrunuzda olmasa böyle mi davranırsınız ? Sizin sahanızda oyunuyla ve yaptıklarıyla kudurttu sizi, kutlamalarınızı patlattı; bende olsam böyle delirirdim adamı görünce 😭😭😭

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt

Hocam boşveri onu gs konusunun hüsosu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konudaki yanak okşatanları boşverin. Bizim ilk başta yapılanma yaratacak bir hocaya ihtiyacımız var. İsmail kartal iyi puan topladı, iyi gol attırdı evet fakat üstte bir arkadaşın dediği gibi bir tane organizasyon görmedik, duran toptan nerdeyse golümüz yok, kritik bir değişiklik, takımda ağırlık, medyada ağırlık hepsi 0. Sadece anlık bir hoca. 1 senelik ihtiyacın vardır acilen alırsın bu hocayı ama gerekirse 50 puan toplayan hoca gelsin İsmail hoca gitsin. Ben duruşuyla ümit veren hoca istiyorum. Biz savunmak zorunda kalmayalım gelen adamı. Adam konuşmasıyla sustursun. Kafamız rahat olsun. Mourinho 30 puan toplasın ama bir oyun izletir, bir organizasyon izletir, ağırlık koyar. Parasında falan da değilim borç şu kadar inmiş minmiş. Geldim kaç yaşına, onu mu bekleyeceğiz. Bu sene her halükarda CL kadrosu kurulmalı, sağlam bir hoca getirilmeli, zaten o borç iner. Şampiyona 40 milyon tl, ikinciye 34 milyon TL mi ne verilecekmiş bu sene. Bu paralarla borç morç zaten inmez. Sen CL'de bir başarı yakala zaten sezon başı verdikleri paradan 10 tane şampiyonluk parasından fazla para alıyorsun. CL'de parlayacak oyuncuların olabilir, fiyatları belki 2 katına çıkacak. Ali Koç veya Aziz Yıldırım kim gelir bilmiyorum gönlüm Aziz Başkandan yana ama Ali Koç alacak gibi seçimi. Umarım İsmail Hoca falan saçmalamaz yine yoksa bilmiyorum ne yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th3mpo -- 27 Mayıs 2024; 18:48:21 >

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

o zaman kudurtma kupası mert hakanıma h.o 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 

• felsefesever kullanıcısına yanıt

Türkiyenin gözü önünde sezonun final maçında her şey ayyuka çıktı. Uydur uydur ipe diz edebiyatıyla sen anca kendi kitleni kandırırsın.

11 e 11 kazanmanızın imkansız olduğu o maçın daha 22. Dk sında temassız pozisyonda kırmızyla djiku atıldı.

Fred in golü olmayan faul ile çalındı.

Szymanski nin ayağını çiğnediler kart çıkmadı.

Yüzde yüz gol pozisyonda king in testislerine bacağını sokan torreira ya kart dahi çıkmadı. Aynı pozisyonun çok daha hafifi ile sivas a penaltı verilip 2 puanı çalındı takımın.

Tek maçta yediğiniz haklar bunlar. Aklıyla kalbi karışanları, en formda oyuncusunu maçınızda oynatmayanları falan es geçiyorum. Ona rağmen sözde uçup kaçıp ligin içinden geçen takıma Fenerbahçe rakibinin evinde gereğini yapmıştır. O maçları senin uydurduğun gibi mi kazandı bileğiyle mi kazandı o çoktan belli oldu.

• Ali koç başkanlığı bırakmadığı sürece şampiyon olamayacağız

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Haksız puanlar da yetmiyor ki.

Aklıyla kalbi karışanların, kalenin önünde şut çekmeyip stadında üçlü çeken futbolcu eskilerine, en formda oyuncusunu oynatmayıp gs maçında aniden kesen karakterlere de muhtaçlar. Amigo büyükekşi yi de yanına koymak lazım

• Shadow 29 kullanıcısına yanıt

Kongre'de ne olur?

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum hocam

• Bu kulübe hiçbir kişi veya olay bu hain kadar zarar vermedi.

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐
    💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐x (formerly twitter)
    Fener 〽️edya (@fenerrmedya) on X
    https://x.com/fenerrmedya/status/1795125464995930621
  • 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐

Ve malesef ki insanlar bunları da yeni fark ettiler.

Eğer Aziz Yıldırım kazanmazsa geçmiş olsun. Önümüzdeki 3 sene de boş geçer.

9.sene de aday olur. Kendi birakmadikca çözümü yok. İşi inada bindirdi çünkü..

• İki kötü başkanın arasından daha az kötüsünü seçeceğiz:

Ali Koç

7 senedir aynı cümleleri duymaktan ben bıktım, o söylemekten bıkmadı.

Başkanlığa geldiğinden beri her takım şampiyonluk gördü, işin kötüsü döngüye girdik.

Tepki vermesi gereken zaman vermez, tepki vermemesi gereken zaman tepki verir, kulübün odağını saha dışına çeker.

Yönetim kuruluna Acun'u almış. Yerli oyuncularla ömürlük kontratlara ve ikinci ligden bacaksız, topa vurmayı bilmeyen komisyon transferlerine hazır olun.

Aziz Yıldırım

Hâla aynı tas aynı hamam. Taraftara şov olsun diye parayı bitik oyunculara dağıtma kafasında. Yıllığı 5 6 milyonluk bitik yıldız transferlerine hazır oluruz gerekirse. En azından kulüp menfaatlerini savunur.

Ben bu sezon bir tek kadrodan razıyım. Kim gelirse gelsin fazla oynamasınlar kadroyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 27 Mayıs 2024; 19:38:15 >

• darkness12 kullanıcısına yanıt
    Yağlayıp, balladığın kifayetsiz ismail 3 defa geldi... 2 si tam biri yarım sezon... aldığı kupa 0...
    Türkiye kupasında elendiği takımlar : bursa, kayseri, a.gücü...
    Avrupa da elendiği takımlar : slavia prag ve oly...
    Kaçan şampiyonluklara hep bir mazeret...
    İstikrar iyidir ama başarısızlıkta istikrar felakettir...
    Bu kulubün son yıllardaki en büyük sorunu, başarısız kişiler de istikrar sağlaması dır... ne Ali koç, ne de Aziz yıldırım ın bu kulüpte tekrar başkan adayı olmaması gerekirdi... oluyorlarsa da 3. bir kişinin aday olup seçilmesi gerekir...
    İster aziz y. ister ali k. eğer seneye yabancı hakem getiremezse ancak gs nin kötü bir sezon geçirmesiyle şampiyon olabiliriz...
    Senin başkanın A+ hoca ve kadro kuracak, rakibinden 3 gömlek üstün olacaksın ancak o zaman bu düzende bir şansın olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 27 Mayıs 2024; 19:41:25 >
  • Ali Koç: "Gelecek sezon Türkiye Kupası'nda olmayacağız."

Bu sezon Super Kupa macindan cekildik, onumuzdeki sezon ZTK, seneye de direkt ligden cekilecegiz baskanin vizyona gore 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt

İlk defa bir mesajına beğeni attım meto 💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Aziz başkanın konuşması başlasa keşke. Ali Koç kürek, yüzme falan anlatıp duruyor.

• ggreyhame kullanıcısına yanıt

Rezil kepaze utanmaz daha ne kadar zarar vereceksin defol git artık.

• Şampiyonluk kutlaması görmemiş olan varsa tv den bizim şampiyonluğu açıp izleyebilir

Çoğunuz şampiyonluk görmediniz hayatınızda

• 
Sayfa: önceki 72037204720572067207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.