Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (7196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
144.214
Cevap
305
Favori
3.873.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 71947195719671977198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • puan kaybedilmeyecek takımlara puan kaybettik yazık oldu resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 27 Mayıs 2024; 10:1:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka tese bizim arka bahçemiz değil yaaaaaaaaaa. Reziller. 5 yerken davul zurna çalmaya devam edin siz :)) Fred baba zurnayı verdi zaten.

💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐
  • Ali Koç 6 sezondur başkan ve 6 sezonda 1 şampiyonluğu yok. Sürekli yap-boz yaptı.
    Ali Koç çok net başarısızdır ve uğursuzun tekidir.
    Ali Koç başarısızlığını unutturmak için taraftarı hep hayali senaryolarla oyalıyor.
    6 sezondur hep Galatasaray mı şampiyon oldu. Galatasaray ligi 12. bitirdiginde sen ne yaptın neredeydin Ali Koç. Galatasaray ligi 12. bitirdiginde de mi Galatasaray kollandı şampiyon yapıldı. Madem Galatasaray kollanıyor,Galatasaray neden 12. bitirdi ligi,neden ilk 5'e dahi giemedi kollanıyorsa.
    Sürekli taraftarı kandırıyor,yanıltıyor.

Galatasaray'ın açık açık kollandığı şampiyon yapıldığı sezonlar Haluk Ulusoy zamanında Fatih Terim'in Galatasaray'daki ilk 2 sezonu ilk 2 şampiyonluğudur.

Son 6 yıldır 6 yıllık Ali Koç dönemi tamamen Ali Koç basiretsizliğidir.
    Geçen hafta Galatasaray'ı yenmemiz İsmail Kartal'ın başarısıdır. Bu adama Ali Koç destek olmadı,yalnız kaldı.
    Ali Koç takımın motivaayonuna zarar verdi İsmail Kartal motivasyonu sağladı.

Kim Min Jae ve Elif Elmas için aldığın 30 milyon Euro nereye gitti Ali Koç.

Aziz Yıldırım borca girdi müthiş para kazandıran stat yaptı,sen geldin hazıra kondun stattan gelen parayı kullandın.
    Sen şampiyonluk isteseydin Kim Min Jae'yi satmaz tutardın 1 yıl daha.

Her sene bir yap-boz.
    Yeni sezonda da Ismail'i gönderip Mourinho gelecek deyip Emre'yi yada Volkan'ı getirirsin.
    Geç bakalım dalganı.
    Galatasaray sen Fenerbahçenin başında kal.diye geçen hafta yenildi. Galatasaray senin başkan kalmanı istiyor.
    Hem sen demiyor musun ben başkan oldukça bizi şampiyon yapmazlar diye. O zaman bırak git başkası başkan olsun.
    Yine hikayeler uydurur taraftarı uyutursun.
    Şimdiden başladın 1 yıldız yükleniyor algısına ama 6 yıldır 1 şampiyonluk bile yok.
    Ziraat Türkiye kupasını almanı da mı TFF engelledi.
    Bak Beşiktaş'ın bile bu sezon kupası var.
    Ali Kiç düş yakamızdan. Git Acun ile kulüp satın al Avrupadan,göster yòneticiliğini. Oralar da TFF de yok,şampiyonluğuunu engelleyemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 27 Mayıs 2024; 0:14:37 >

• ALİ KOÇ İSTİFA!!!

Acun'unu da al,Avrupa'dan takım satın al göster kendini.
    Ali Koç artık hikaye uydurmayı bırak.
    Senin basiretsizliğine rağmen İsmail.Kartal bu takıma 99 puan aldırdı,rekorlar kırdı. Sorun sıkıntı sensin Ali Koç.

• Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Gsye rotasyon yapıp yatmanın bedeli böyle düşersin kariyerin biter.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 99 puan toplayan takım: 200 milyon kadro değeri ile en yakın rakibine (gs harici) 100 milyon fark atmış, ligde gs ve fb harici 50 puanı geçen 2 takımın olduğu ''muhteşem'' rekabetçi bir lig.

99 puan toplayan takım: küme düşen ankaragücü'ne, hocadan bozması emre belözoğluna 3-0 yenilerek elendin.

99 puan toplayan takım: konferans liginde ''amwdkamxdw'' isimlerine sahip takımları geçtikten sonra karşına çıkan ilk ciddi rakip olimpiakos'a (100 milyon değer farkı var) elendin.

her şeye rağmen pioli, montella rezillikleri yerine ismail hoca kalsın diyoruz da; mourinho ile ismail kartal'ı yan yana koyarken de mi utanmıyorsunuz arkadaş. yani hocayı sevdiğimden dalga geçmeden karşılaştırıyorum yoksa başka şeyler söylerdim.

öte yandan köklü değişiklik: mourinho gelip 3-4 takviye yapılacak. vaaay baya köklü değişiklikmiş ya, taktik deha ismail hocam acaba takıma neler aşıladı da, ne muazzam sistem kurdu da mourinho gibi cahil bir adam bunu gelip bozacak çok merak ediyorum.💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ 

son olarak okan da, ismail da oldukça başarısız benim gözümde. şu kadrolarla avrupa'da 2. 3.ligde yarı finale kalamadınız teker teker elendiniz. 100-150 milyon kadro değeri farkı attığınız köy liginde 99-100 puan topladınız tebrik ediyorum.

okan gördüğüm en balon hoca, bunun medyadaki yalamalarından da midem bulanıyor. inanılmaz bir yalaka kitlesi var, nereden buldu etti anlamak mümkün değil. okan osursa muazzam iş, ismail hoca yapınca binbir eleştiri, yazık.

• 2024-2025 konusu açılmadı mı daha?

• acil birisi fenerin 15 yaşındaki adminin elinden telefonu alsın

• Ali koç hemen yarın hocasını açıklamalı...
    İsmail denen çapsızla devam edecekse, seçimde oy kullanacak kongre üyeleri bunu bilerek oy atsın...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu takımın her anlamda yenilenmeye ihtiyacı var. Kimsenin parmak basmadığı bir noktadan başlamalıyız bence. Maskot hayvanımız kesinlikle Boğa olmalıdır. Kanarya winner bir hayvan değil, Kadıköyün göbeğinde Boğa heykelimiz var, gücü ve winnerlığı simgeleyen Boğayı kullanmak yerine, kafeste yaşayan şirinlik abidesi Kanaryayı kullanmak bence mantıklı değil. Bir an önce Boğaya geçilmeli, ilk değişiklik buradan başlamalıdır.

• Katılıyorum. Değişimler kılık kıyafetle yani dış görünüşle başlar. Kanarya ve logo değişmeli. Tuvalete domestos döken temizlikçiden yumurta haşlayan aşçıya kadar büyük bir temizlik yapılmalı ve profesyonellik geri gelmeli bu kulübe.

• ggreyhame kullanıcısına yanıt

Kesinlikle logoda da modernizasyon çok şık olur.

• aberdi kullanıcısına yanıt

hala suçu ismailde arıyorsunuz pes artık ya la oğlum 6 yıldır yönetimde saçma sapan oyuncu aldı hadi her şeyi geçtim tff mehmetin istifa etmesini istiyoruz değil mi mehmet istifa etse ne olacak ahmet gelecek ahmet kovulsa ne olacak hasan gelecek bu döngü gidecek Ali koç direk İktidara savaş açtığı için o kupayı sana yedirtmiyorlar yedirtmezler de pep guardiola vinicius jr bellinghamı getir yine yedirmezler arkadaş siz harbi anlamıyorsunuz bu yüzden de senin benim hakkımı yerler tabiki güçlü olan taraf hükümet söz sahibi iktidar ali koçun dediği yapı tff değil abicim iktidar senin ne gücün var ki iktidarımı temizleyeceksin anlamıyorsunuz hala Ali koçun bu kulübün 500 metre bile yakınına yaklaşması yasaklanmalı

gitsin siyasetini chp de yapsın buna bir şey demiyoruz ama kulüp ile iktidara savaş açarsan onlarda böyle kursağında bırakır çünkü özgür irade ile seçilmiş halk tarafından bir iktidar var hangi yapıyı temizliceksin ali koç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Mayıs 2024; 0:45:12 >

• Ali Koç : Git desem de hemen gitme yine sen. Buralarda ol. Bir tur daha atarız belki. Lazım olabilirsin.

- Kafamda çok deli planlar var. Taraftar çıldıracak.  Aradaki boşlukları İsmail hocayla dolduracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 27 Mayıs 2024; 0:44:2 >

• Aziz, gelir gelmez ertuğrul karanlık denen baytarı kovacağını söyledi. Biz kovduk beşiktaşa gitti sonra bunlar geri aldı dedi. İlk işim bunun kulüple ilişiğini kesmek diyor
    Başımızdaki gevşek düşük zekalı korkak profilden ses yok..
    İlk başkan seçildiğinde vaadedip gerçekleştirdiğ 1 projesi bile yok, saçma sapan he for she ler falan
    Anca çıkıp mıy mıy borç mıy mıy düşman mıy mıy.
    Aday oluyorsun hoca hedefin kim? bu baytar heyeti kalacak mı? Ses yok nato kafa nato mermer
    Gerçi Zidane ı getiriyorum dese max. Tahir karapınar geri gelir öyle de bir zeka küpü.
    Senin başkanlığın 25 bin kongre üyesini stada toplayıp bütün camia desteğini sonuna kadar aldığın halde korkaklığından gs ye kupa hediye ettiğinde bitti.
    BİTTİ ALOOO BİTTİİİ!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali koç tekrar seçilirse bizleri ne beklıyor sizce ? 6 yıl boyunca sampıyonsuzluk mu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla beyler bir bjkli olarak senelerdir fenerde bence şöyle bir saçmalık yaşanıyor. 1- hoca ve kadro denk gelemiyor. Şu kadro jesusta olsa bence çok rahat şampiyondunuz. 2- yönetim futbolun çok fazla içinde. Yeni gelen oyuncuya bile 10 sene oldu şampiyon olmamız lazım vb vb aşıladıklarına eminim. Bizim gomez geldiğinde bir demeci vardı. Taraftar medya en ufak şeyde karaları bağlıyor anlam veremiyorum demişti. Çok haklıydı. Ben kadronun gsden net daha iyi olduğunu düşünüyorum fenerin bu sene. Sadece şunu düşünün. Okan fenerde ismail gsde olsa kim şampiyon olurdu. İsmail hoca bile inanmıyordu eminim. Oyuncular da net istemiyordur hocayı. Yönetim olarak da keşke sporun içinden birisi gelse başa. Ali koç taktik bile veriyordur ismail hocaya bına da eminim.

• Kalbim senden
    Senden vazgeçmeyecek
    Fenerbahçe
    Aşkın hiç bitmeyecek
    Senin sevgin
    Sonsuza dek sürecek
    Bu taraftar
    Hep seni sevecek

• Myparcae M kullanıcısına yanıt

yok hocam alakası yok kadro ile yada teknik direktör ile aziz yıldırım 3 temmuzdan dolayı yıprandı adamı bitirdiler 4 yıl o yüzden şampiyon olamadık ki aziz çok haklıda adam kulüp için hapis yattı bunu hiç kimse yapamaz yapmaz. Ali koçun durumu ise tamamen bambaşka adam resmen hükümete meydan okuyup savaş açtı kulübü kullanıp chp akp kavgası olarak da düşünebilirsiniz tff'de mehmeti kovsak ne olacak ahmet gelecek aynı döngü devam edecek sen iktidara savaş açarsan bu yapıyı temizleyeceğiz diyor ya bu tamamen palavra yahu söz ve güç sahibi iktidarı nasıl temizleyeceksin ülkeden koç olsan bile ona gücün bile yetmez iktidara savaş açarsan o kupayıda senin kursağında bırakır işte böyle acı ama gerçek pep guardiolayı getir ve kadro olarakta bellingham vinicius jr sancho rashford bunlardan bir kadro yap yine yedirtmezler ali koç olduğu sürede bu olaylar tamamen bambaşka bir yöne gitti 6 yıl da ali koç bu yüzden 500 metre bile yaklaşmamalı gitsin siyasetini chp'de yapsın hükümet ile orada savaşsın kulübe ne biçim zarar verdi adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Mayıs 2024; 1:2:48 >

• Ali Koç gidecek başka çare yok o varken şampiyon olamayız evet ama onun vasıfsızlığı yüzünden olamayız. Aziz değil Haluk Ulusoy aday olsun Ali karşında kazanması lazım.

• 
Sayfa: önceki 71947195719671977198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.