Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.529
Cevap
120
Favori
417.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, 66843378 numaralı destek kaydı ile proje ekibimize bilgi verdim.10 gün içerisinde tekrar yazar mısınız?- Kontrol ederek bilgi vereceğim.
  • Jdivision J kullanıcısına yanıt

Şaşırtmadı nedense   Cünkü ordan kazançları daha fazla. Bahaneleri de hazır "T.Telekom zam yaptı, biz yapmadık, Zam yapmayı biz hiç sevmeyiz.. (Yeni zam giydirildi)" senede 3 zam standart oldu. 4 e zorluyorlar bakalım 3 ayda 1 zam prosedürü ne zaman başlayacak. Ben 2024 olarak ön görüyorum. ZamNet namı yürüsün.

Geçenlerde yazdım 2 yıldır hala geliyor musunuz yoksa biz kendi göbeğimizi mi keselim diye. Aldığım cevap aynen şu; "Bölgenize altyapı gelme süresi belirsiz" EE bizim apartman olarak herkesin kişisel bilgilerini aldınız alt yapı getireceğiz yalanıyla. Geçmiş olsun, onlar bizde artık  

Yönetim de gitti SOL'e. Sokak başından ana omurgaları geçiyor zaten. ZamNet ondan sonra ama biz taahhütsüzüz, bizde 1Gbit internet çok ucuz diye ağlar. Cıkıp x fenomene alt yapı çekip üzerine milyonları verip reklam yaparlar. Onu da senin sırtına yaslarlar. 2 hafta içerisinde tüm teknoloji sitelerinde Gigafiber öven yayınlar yapılmaya başlanır. Malum her zam sonrası kendilerini övdürüp tepkiyi azaltmaları imajı düzeltmeleri lazım. He o yayınları da bize giydirecekler merak etmeyin.

Adam gibi bağlayıcı altyapı zorunluluklarının olmadığı bir sektörde hiçte şaşırtıcı değil.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Tamam inandım  

• Merhaba, gigafiber'de ip adresimiz nasıl tanımlanıyor? NAT altında değiliz değil mi, dinamik bile olsa bir dedike ip tanımlanıyor mu her müşteriye? 1 2 portu kendi uygulamalarım için wan'a açmam gerekiyor çünkü selfhost ettiğim 1 2 uygulamam var. Bu konuda bilgi verebilir misiniz? @TurkNetDestek

• soulsmasher S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyla ilgili talebinizi online işlem merkezinden uzman ekiplerimize iletebilirsiniz. Ekiplerimiz detaylı bilgi verecek ve talebiniz varsa gerekli işlemi sağlayacaktır.

Merhaba, online işlemler için abone olmam lazım, kayıt yok, henüz Turknet müşterisi değilim. Hesap açmadan hizmet hakkında abonelik öncesi aklıma gelen, hizmetin özellikleri kapsamında olan ama açıklamalarda göremediğim bu soruma cevap bulabileceğimi düşünmüştüm. Sizde bu bilgi mevcut değiil midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulsmasher -- 30 Ağustos 2023; 13:45:59 >
  • soulsmasher S kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili net bilgiyi ilgili birimlerden alarak sizinle paylaşacağım. PM üzerinden ayrıca konu linki ile dönüş yapacağım.
  • Bağcılar' da gigafiber çalışmalarına başlanmıştı. Yenigün mahallesinde çalışmalara ne zaman başlanacak? Konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Malatyaya ne zaman gelecek Gigafiber?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sitemiz üzereinden adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır.
    Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Merhaba, Vermiş olduğunuz haritada gigafiber altyapısı görünüyor, ama sayfada sorguda görünmüyor? Bayrampaşa Kiptaş için soruyorum.

• İstanbul Bağcılar Barbaros mahallesi planlama bölgesine alınmış proje hangi aşamada, eğer yapım aşamasına geçilecekse tahmini ne zaman yapılacak. Teşekkürler şimdiden :) @TurkNetDestek

• metoarslan007 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, forum üzerinden paylaşılan haritalar kullanıcılarımız tarafından düzenlenmiştir. Gelen taleplere göre proje planlamalarında değişiklik olabiliyor. Tam adresi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız?
  • meduca6116 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlamaya dahil edilen bölgelerde sırası ile işlemler tamamlanır. Öncelikle altyapı çalışması mahalle genelinde tamamlanacaktır. Net süre bilgisi maalesef iletemiyorum. Altyapı çalışması sonrası kutular binalara takıldığı zaman tekrar bilgi verirseniz proje ekiplerimizden aktivasyon için tarih öğrenebilirim.
  • Mehmet Akif Ersoy Mah. kağıthane planlarda var mıdır bekleyen çok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fuatmeral F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlı bölgeler taleplere göre değişiklik göstermektedir. Adresiniz projeye dahil olması durumunda bilgilendirme sağlanacaktır.
  • fuatmeral F kullanıcısına yanıt

merhabalar, sanayi mahallesinde oturuyorum. Şirket yetkilileri kağıthane ilçesinde belediye kaynaklı sıkıntı olduğunu iletti. Herhangi bir çalışma düşünülmüyormuş.

• 2 yıldır İzmir Bornova da Yeşilova ve Kazımdirik Mahallesi onlarca kişi talep oluşturmamıza rağmen çalışma yapılacak bölge içerisinde ama bir gelişme yok. Reklam vereceklerine altyapı döşeseler keşke, heryerde gigafiber mahallenizde yazıyor ama doğru düzgün yok

• mralikagan kullanıcısına yanıt
    Bursada da aynı şekilde çarşamba diye bir mahalle var 50-60 yıllık binalara döşemişler yaşayanların çoğu yabancı uyruklu. Benim mahalleme 2 senedir planlamada diyorlardı bir çivi çakmadılar. Altyapı kurdukları apartmanların çoğu kentsel dönüşüm de yıkılacak binalar. Göstermelik bu şehirdeyiz o şehirdeyiz diye reklam yapıyorlar sadece.

• mralikagan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, genel talepler ve altyapının uygunluğuna göre proje ekiplerimiz bölgeleri planlamaya dahil etmektedir.
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.