Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.529
Cevap
120
Favori
417.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili türknet @TurkNetDestek istanbul pendik kavakpınar mahallesinde oturuyorum mahallenin tamamına gigafiber gelecek mi? Çünkü mahallede bazı sokaklar aktif bazı sokaklara daha çalışma yapılmadı kimisi neredeyse 1 yıldır kullanıyor gigafiberi mahallede. Neden böyle bir sorun var ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjersin07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışmalar mahalle genelinde yapılmaktadır. Bulunduğunuz mahallede GigaFiber hizmet alan komşularınız var mı?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Komşu değil ama tanıdıklar var

Tam adresi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız?
    Paylaştım.

Kontrol ederek dönüş yapacağım.
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yapmışsın bize de bölge proje listesinde dendi 3 yıldır bekliyoruz bu yılda proje listesinden çıktığını söylediler. Bende aboneliğimi sonlandırdım

• Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Bana da 2022 yılının ortasında proje bölgesindesiniz dediler bir daha ses çıkmadı talep oluşturun diyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, tam adresinizi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız? Proje ekiplerinden bilgi alıp size iletebilirim.
  • Bana da 2021 yılının sonunda projeye alındığı söylendi. 2022 yılı sonuna kadar aktif edileceğini söylediler. 2023 yılının sonuna geldik çivi bile çakılmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba binaya kabloyu cekip biraktilar kutu yok henüz kutu kurulumu vs. Tamamlanip hizmetin aktif olmasi ortalama ne kadar sürer. İstanbul/şişli/gülbahar mah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_erdogan -- 8 Kasım 2023; 11:28:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcuk_erdogan S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber çalışmaları mahalle genelinde yapılmaktadır. O bölge bulunan bütün binalar için kablolama süreci bittikten sonra kutular takılacak ve aktivasyon verilecektir. Net tarih maalesef iletemiyorum.
    İlettim

• ibcg1995 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, kontrol ederek yardımcı olacağım.
  • Bayramapaşa Kocatepe mahallesi 32. sokaktan bildiriyorum dün binaya kablo bırakmışlardı bugün gigafiber kutu takmışlar kutu takıldıktan 4-5 saat sonra türkneti aradım bana henüz sistemde gözükmediğini ve abonelik alamayacaklarını söylediler aynı zamanda ne hız alırım diye türknet sitesinden baktım orayada yansımamış ne zaman başvuru yapabilirim?

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyas77 -- 9 Kasım 2023; 18:29:56 >

• ilyas77 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber süreci mahalle genelinde yapılıyor. Tüm sokak ve binalar için kutulama tamamlandıktan sonra aktivasyon verilir. Ortalama 2 hafta içinde süreç tamamlanmış oluyor. Henüz aktivasyon verilmediği için sorgu sayfasında 1000 mbps hız göremiyorsunuz, ara ara kontrol ederek başvurunuzu yapabilirsiniz.

merhaba dün akşam eve gittiğimde kablo tam olarak böyleydi acaba biri kasıtlı olarak kutuyu mu kırdıda kabloları felan kopardı diye düşündürdü neden böyle acaba normal mi?

• ilyas77 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz fotoğraftan tam anlayamıyorum, kabloda hasar var mı?
    Hasar var mı yok mu bilmiyorum ama kablo kutunun içinden aşağıya doğru sarkık halde idi.

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.