Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.529
Cevap
120
Favori
417.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz bir işlem yapmayın lütfen, ekiplerimiz kontrol edecektir.
  • 2021'den beri planlamalar dahilinde deniliyor ama 2023 bitiyor hala ses seda yok kutu bile takilmadi daha. Cevre mahallelerin hepsinde var bi bizde yok.

İstanbul/Bahçelievler/Cumhuriyet Mahallesi/Sakıp Sabancı Caddesi için son durum nedir... @TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitrocks -- 12 Kasım 2023; 5:23:13 >
  • yigitrocks Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan bölgeler bizimle paylaşılmadığı için bu konuda size bilgi veremiyorum.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hala bir geri dönüş yapılmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ibcg1995 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ettim ancak adresinizle ilgili henüz dönüş yapılmamış. İlerleyen günlerde yazarsanız tekrar kontrol ederek bilgi verebilirim.
  • @TurkNetDestek Ücretini şahsen karşılayarak apartmanıma giga fiber bağlatabilir miyim ? Apartmanda TT fiber ve super online fiber altyapısı mevcut.

• ufukvtec kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber süreçleri mahalle genelinde yapılmaktadır. Bireysel çalışma yapılmıyor maalesef.
  • @TurkNetDestek Merhabalar Eyüpsultan/Düğmeciler Mh. gigafiber altyapı çalışmanız bulunuyor mu?

• atresa A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, altyapı çalışmaları ve yatırımlarımız hakkında bilgi paylaşamıyoruz.
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    bağlantısı üzerinden sorgulama ve TurkNet GigaFiber başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Bu bağlantıdan başvuru gerçekleştirdiyseniz ek bir işlem yapmanız gerekmez.
  • Bağcılar' da neredeyse tüm çevre mahallelerde gigafiber aktif edildi. Yenigün mahallesi için herhangi bir gelişme var mıdır? Hemen yan sokağımda kalan Merkez mahallesinde çok kısa bir zamanda tamamlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lequ L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut aboneliğiniz varsa PM üzerinden müşteri numaranızı ve konu linki ile tam adresinizi iletmenizi rica ederim.
  • @TurkNetDestek binaya kutu koymuşsunuz, üzerinde ise binanızda gigafiber var yazıyor ama sitenizden altyapımı sorguladığımda, türktelekomun vdsl altyapısını görüyorum

• Orçun MehmetÇetin WGSW0 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden konu linki ile tam adresinizi paylaşır mısınız?
  • @TurkNetDestek Merhaba, Bursa/Beşevler mahallesi ile ilgili GigaFiber konusunda herhangi bir gelişme var mı acaba?

• playersk9 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber çalışmalarımız talepler ve altyapı uygunluğuna göre proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilmektedir.
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    adresinden talep bırakabilirsiniz. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.

• playersk9 P kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yok ,pm den proje ekibine sorup dönücez dediler banada 1.5 ay oldu yalandan açık adres soruyorlar pm den bi şey olacağı yok

• ibcg1995 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz her talebi ve adresi proje ekiplerimiz ile paylaşıyoruz. Adresle ilgili bilgi geldiği zaman size de iletiyoruz ancak ekipler kayıtlara hemen dönüş yapamıyor. Kaydınız için bir gelişme olması halinde sizi bilgilendireceğiz.
  • Sitenizde bir problem mi var giriş yapamıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu anda bir sorun bulunmuyor ama tekrar kontrol eder misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Böyle çıkıyor
    [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.