Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.529
Cevap
120
Favori
417.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakırköy İstanbul un en nezih ve alım gücü en yüksek olan semtlerinden ama 2,5 yıldır Gigafiber gelmedi.

• asongul A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje bölgeleri altyapı uygunluğuna ve bölgeden gelen taleplere göre plana dahil edilmektedir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Sayenizde binaya kutu takılmış. Şimdi geriye altyapı sorgulama bölümünde gigafiberi görmek kaldı. Ne zaman aktif olacağına dair bir tarih verebilmeniz mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jdivision -- 19 Eylül 2023; 19:6:41 >

Adana ya ne zaman GigaFiber gelecek acaba ? Bir tarih var mı ?

• Jdivision J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kutulama tüm mahalle genelinde tamamlandıktan sonra aktivasyon verilecektir. Net tarihi maalesef iletemiyorum. Ara ara sorgu sayfasından kontrol etmenizi rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 20 Eylül 2023; 7:33:13 >
  • ufukvtec kullanıcısına yanıt
    Merhaba, belli bir tarih veremiyorum. Taleplere ve altyapı durumunda göre proje ekiplerimiz değerlendirme yapmaktadır.

Bakırköy'ün %80i yaşlı nüfus. Hepsi sadece Türk Telekom kullanıyor, geri kalan %20lik genç kısım da Kablonet kullanıyor.

Bakırköy bu yüzden Türk Telekom için uygun bir proje alanı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

Yanlışınız var Bakırköy ilçesinin %22 si yaşlı sınıfına giren yaş ortalamasına sahip kalan %26 sı genç %52 si de beyaz yakalı orta yaşlı kesimden oluşmaktadır. Alım gücü yüksek bir ilçemizdir zaten bu konuda bir itirazınız yok sanırım.

Yaşlı dediğim zaten 40 üstü, internet hızından anlayan 25 yaş altı çok az Bakırköyde. 40 yaş üstü de internet olsun Türk Telekom olsun diye gidip VDSL ve Kablonet alıyorlar. Fiber istemiyorlar, fiber ne ondan bile anlamıyorlar.

Bizim binaya Türksat her sene bir kağıt reklam yapıştırıyor, geçen hafta gene yapıştırmış üzerinde "1000 Mbit'e kadar altyapı binanızda"yazıyor. Ama bizde Docsis var ve en fazla 100 Mbit alınabiliyor, ama bu reklama aldanan komşularımız Türksat'a geçiyorlar fiber geldi diye. Bakırköy yaşlı dolu bir semt.

• Samsun/Atakum büyükoyumca mahallesine hala Bir türlü gelmedi. Atakum gibi bu kadar gelişmiş ve üniversite bulunan bir ilçeye yayılmamasi lazımdı. Yaşadığım mahallede çok sayıda üniversite öğrencisi var ama hala gelmedi gigafiber gelse çoğu arkadaşım kullanmaya başlayacak.

• Ali1234567ali A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.

Adresimde yoğun talep olduğunu biliyorum fakat hala bir çalışma olmadığını zannediyoruz. Sokağımızda çalışma olup olmadığını iletme şansınız oluyor mu? yada planlanıp planlanılmadığını?

• Beylikdüzü adnan kahveci mahallesi Yeşilkent - Beykent arasında belediye 1 haftadır kaldırım çalışmaları yapıyor tüm kaldırımları yıkıp kazdılar keşke bu fırsattan yararlanıp alt yapı getirse Türknet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 13 Ekim 2023; 13:8:16 >
  • Arkadaşlar selam, 1 2 hafta içerisinde Antalya ya taşınacağım. GigaFiber olan bölgeleri tercih etmek istiyorum. Tek tek adres sorgulamadan gözükmüyor.

Muratpaşa
    Konyaaltı
    Lara

Bu bölgelerde nerelerde aktif gigafiber var ona göre evlere bakmak istiyorum. Teşekkürler.

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

Antalya'ya gigafiber gelmiş de bazı mahallelerde belki yoktur gibi sormuşsunuz, bu şehre gelmediler ki (Jahrein ve diğer, olmayan altyapının reklamını kasmak için para yedirdikleri sosyal medyacıların evleri hariç.)

• bybyhappiness B kullanıcısına yanıt

Evet haklıymışsınız hocam internette Antalya' da henüz yokmuş. 2 Sene öncenin başlıklarında antalya ile ilgili planlamalar görünce heralde bu zamana kadar en azından belirli yerlere gelmiştir diye düşündüm.

• @TurkNetDestek İstanbul / Beyoğlu / Hacımimi mah. için bir plan var mı acaba? Altyapı gelmesi durumunda satın alacak birkaç kişi adına soruyorum.

• gamershell G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bilgi veremiyoruz.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız.

• @TurkNetDestek merhaba, adres sorgulaması yaptığımda normalde gigafiber 6-8 hafta içerisinde adresinizde diyordu (yaklaşık 1 aydır bu bilgi çıkıyordu), şimdi sorgulamada bu bilgi çıkmıyor. Sokağımızda kutu var, apartmanımıza da kablo çekilmiş durumda. Süreçle ilgili sağlıklı bilgiye nasıl ulaşabilirim?

• dnzzkrks D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tam adresinizi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.