Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.445
Cevap
122
Favori
412.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, adres bilginizi ve GigaFiber hizmetimizin aktif olduğu bina numarasını PM üzerinden konu linki ile birlikte iletebilir misiniz?
  • sniper23 kullanıcısına yanıt

Yeni binalara getirmek hepsinin işine geliyor, ancak ana sağlayıcı olduklarından ve bizim bölgede aşırı derecede kentsel dönüşüm olduğundan 2025 sonuna kadar tüm Tuzla Fiber dönüşüm bölgesine çevrilmiş. Bunu da Pendik Genel Müdürlükte defalarca başvuru yaptığımdan biliyorum :) 3 kere red yedik. Sonuncuda dönüşüm bölgesi oldu orası sen gelsen de gelmesen de benim ekibim oraya elbet gelecek dendi. Artık durum öyle ki gitmiyorum arıyorum altyapı sorumlusunu, haftaya yine yanlarına uğrayacağım son durumu öğrenince sizinle de paylaşırım.

Düzeltme olarak 2024 sonuna kadar projeler 2025 sonuna kadar bağlantılar bitecek manasında söyledim yukarıdaki mesajı ama TT bu karar değiştirmeleri olası bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 11 Temmuz 2024; 9:52:31 >
  • Patron12 P kullanıcısına yanıt

Umarım dediğin gibi olur çünkü yıllardır insanlar aynı şeyleri duyuyor.

• Deprem bölgeleri ne durumda acaba?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    merhaba ben de bucadayım. yan sokaklarda fiber, giga fiber varken benim adresimde sadece VDSL gözüküyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Merhabalar, ben mevcutta sizden 100 mb hız ile hizmet almaktayım. Altyapı türktelekomun. Diğer iss lerden altyapımı sorguladığımda (onlarda türktelekom alt yapısı ile hizmet verecek) 200 mb ve 1000 mb gibi seçenekler çıkıyor. Soru şu benim altyapım bu hızları destekliyorsa neden bana 100 mb internet veriyorsunuz. Ayrıca bahsettiğim iss ler sizden uygun fiayata hizmet veriyor. Eğer bu hızı yükseltmezseniz ben neden sizden hizmet almaya devam edeyim.

• AZOR_Ahaii kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, genel altyapı sağlayıcısı üzerinden maksimum 100 Mbps'e kadar hizmet verebilmekteyiz. GigaFiber hizmetimizi yaygınlaşmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendiriyor. Uygun görülmesi durumunda çalışmalara başlanılacaktır.https://turk.net/gigafiber-istiyorum bağlantısı üzerinden talebinizi iletebilirsiniz.

Adana'da altyapı çalışmanız var mı ? Yada Planlı altyapı büyüme sırasında kaçıncı sırada ?

• Kings Never Die kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlamada değişiklik olabildiğinden bilgi veremiyoruz. GigaFiber altyapımızı yaygınlaştırmak için yatırımlarımız ve çalışmalarımız son hız devam ediyor.
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    bağlantısı üzerinden talep oluşturabilirsiniz.
  • AZOR_Ahaii kullanıcısına yanıt

Aslında Turknet'te TTNET altyapısında 1000 veriyor ama teknoloji kanalındaki youtuberlara. Özel hizmet yani

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt
    Hem sabit fiyat koyup alabildiğiniz hızı veriyoruz diyorlar. Sonra da altyapım 1000 mb desteklediği halde türk telekom alt yapısı diye 100 mb hız veriyorlar. Fiyatı da güncellemişler 500 tl yapmışlar. O fiyata başka bir iss aynı altyapıda 500 mb veriyor şuan. Neden ben türknette kalayım ki kusura bakmasınlar. Neymiş kendi altyapısını kurunca 500 tlye 1000 mb alabilecekmişiz. Bu politikayla kendileri çalar kendileri oynar.

• evime gigafiber gelmiş. superonline 100 mbit kullanıyorum. benzer fiyat çektiler. gigafibere geçmeyi düşünüyorum. kurulum süreçleri ne kada sürüyor? ping sorunu vs oluyor mu?

• köye yerleşeyim müstakil alayım hayallerimi gerçekleştirirken ulan interneti düşün diyen biri olmadı.

4mbps superbox a 1000 tl para ödüyorum. online oyunlar oynanmıyor.

merak ediyorum 40-50bin tl gibi para ödeyerek kişiye özel düzgün bir altyapı çekilir mi ? kafayı yiyorum çünkü millet gigafiber e benim ödediğim çeyreğini ödüyor.

• Atic A kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159293780

Paylaşım yaptığın konu kod paylaşım konusu değil; mesajı silmemişsiniz.

• asertyu kullanıcısına yanıt
    Selamlar, altyapınız aktif ise aktivasyon süreci ortalama 6 iş günüdür.
  • Ya allah askina 500m ilerimde gigafiber var, etrafimdaki cogu yerde gigafiber var bi bizim caddeye gelmemis PUBG'de sona kalan alan gibi ortada birakilmisiz. 2022den beri gelecek dediler gelmedi. Neden yani basimdaki her yerde varken benim binamda yok bu gigafiber? Istanbul/Bahcelievler/Cumhuriyet mh/Sakip Sabanci cd. @TurkNetDestek

• merhaba,

Henüz Samsuna gelmemiş olduğunuzu biliyorum. Atakum ilçesi küçükkolpınar mahallesi muhtarı ile konuştum. Eğer toplu başvuru kabul ediyorsanız başvuru yapabiliriz dedi.

Hangi yolu izlemeliyiz ?

• Selamlar, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi. Bu sebeple hiçbir birim size ortalama da olsa bir süre veremez.
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.

• sezzginkaya kullanıcısına yanıt
    Ne Samsun’u hocam adamlar daha İstanbul’a tam gelemedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.