Şimdi Ara

[ANA KONU] Xbox One Oyunlarını En Uygun Şekilde Satın Alma Yöntemleri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
25
Favori
28.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Hong Kong store için telefon numarası verirken "Check your phone number and try again." hatası alıyorum, nedir bunun sebebi?

Edit: Çözüldü fakat bu sefer ben de "different method" hatasına takıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 2 Kasım 2014; 18:29:27 >
  • Bir tecrübemi paylaşayım sizle;

Yeni one aldım sistem üzerinden 99 tl den gold aldım.Hemen multi denedim harikaydı.Fakat bölge değişimi yaptıktan sonra gold üyeliğim yok oluyordu.
    Hemen microsoft xbox destek hattını arayıp sorun nedir diye sordum,bulamadılar sistemde gold üyeliğiniz sorunsuz gözüküyor dediler.Ama gel ki xbox üzrinde yok.
    Hemen iade işlemi yaptılar sağolsunlar.Tekrar aldım.Sonuç yine aynı bölge değişip usa üzerinden alım yapıcaktım ki değiştiğimde tekrar gold uçtu.
    Sonra beni aradılar bölge değişimi olduğu için gold üyeliğiniz yok oluyor diye yine sağolsunlar tekrar iade istedim ve ettiler.
    Bana 25 haneli gold üyelik kodu verdiler birde bunu deneyin diye akşam onu denicem.
    Bilginize...
  • arkadaşlar amerika da tax free olan yer neresiydi bilgisi olan var mı acaba ? india hong kong alamıyoruz bari amerika alalım gta v i
  • sinancagri kullanıcısına yanıt
    kardeşim galiba yeni güncellemeler ile diller sınırlanmış , india bi dil yok maalesef , napabilirim ?
  • Geçen hafta us market ve bugünde hk storedan başarıyla yaptım alışverişi
  • Arkadaşlar US storedan almaya çalışıyorum, ödeme tipini kabul etmiyor, Live bölgem Türkiye, kredi kartla ödeme yapmaya çalışıyorum sizce sorun nedir ?
  • Hong Kong veya ABD'den almak isteyenler ilgili bolgeden paypal hesabi acip, bu hesabi xbox hesabina ekleyerek alisveris yapabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebay den 44 dolara ac unity code satin aldim. 100 liraya geldi. Bu yontemle devam edicem bundan sonra.tavsiye ederim.

• Dostlar ben hem india hem Hong Kong denedim. İki farklı kredi kartı ile. Ikisinde de Use a different way to pay hatası verdi.

Kredi kartlarım ile yurtdışında alışveriş yaptım daha önce. Yani yurtdışına kapalı değil.

Sebep neden olabilir? İlk sayfadaki adres hatta doğru tel nolari bulup yazdım. Olmadı :(

Neden olabilir??

• AC bundle xbox one çıktığı için o fiyata kod bulabiliyorsunuz. Çoğu oyunda kod bulabilmeniz, bulabilseniz bile uygun fiyata alabilmeniz mümkün değil malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

AC bundle xbox one çıktığı için o fiyata kod bulabiliyorsunuz. Çoğu oyunda kod bulabilmeniz, bulabilseniz bile uygun fiyata alabilmeniz mümkün değil malesef.

Farkindayim durumun. Bundle ile gelen oyunlara agirlik vericem.zaten butun iyi oyunlar ile gelen bundle paketler var.denk getirdikce alirim =)

• Bu kodlarda gamertag bölge sınırlaması var mı? Bir de satış hala devam ediyorsa link verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

Bu kodlarda gamertag bölge sınırlaması var mı? Bir de satış hala devam ediyorsa link verebilir misiniz?

Aldiginiz kodun bolgesinden download edersiniz. Ebay de assassins creed unity digital code olarak aratin zaten goreceksiniz.

• Arkadaşlar Merhaba,

şimdi tam olarak son durum nedir? Ben yaklaşık 2 ay önce aldım XBox One'ı. Aldığım gün Gold Live Üyelik aldım Türkiye Xbox Live üzerinden.
    Şimdi bölge değiştirme kilidi her bölge için geçerli mi, yoksa bazı US bölgelerine değiştirip indirme yapabiliyor muyuz.
    Tabi farklı bölgeden aldığım oyunu cihazı tekrar TR ye geçirdiğimde oyanaybiliyor muyum. Bu konulara kafamda açıklık getiremedim. En sonunda buraya sorayım dedim.

O kadar çok farklı şeyler anlatan insanlar var ki, bir türlü emin olamadım.

Teşekkürler, iyi forumlar

Saygılar
    Yunus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 20 Kasım 2014; 14:56:40 >
  • Daha önce satın aldığım hindistan hesabımdan artık oyun alamıyorum. Gift card mı almam gerek?

GTA V alacağım.
  • Bende hindistandan oyun almak istiyorum ama "use a diffirent method" diye hata veriyor. Kredi kartım yurt dışına açık ve 0.03 dolar para çekilmiş durumda ama oyunu alamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • US ya da herhangi bir store'dan (TR hariç) şu anda nasıl alım yapıyoruz birisi açıklayabilir mi mümkünse? The Crew alacağım.
  • internet yüzünden kutulu bakıyorum live dan almaya çözüm bulsak beklemeye değer
  • DaR GeLiRLi kullanıcısına yanıt
    California
  • McRae555 kullanıcısına yanıt
    http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-Gift-Card/productID.289171900

Bir arkadaş paylaşmıştı forumda ben de paylaşayım. Burdan istediğin miktarda gift kart alıyorsun paypal veya kredi kartınla. Palpal hesabımla aldım ben mailime hemen geldi kod, girdim ve US stordan aldım oyunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.