Şimdi Ara

[ANA KONU] Xbox One Oyunlarını En Uygun Şekilde Satın Alma Yöntemleri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
25
Favori
28.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MAD MAX

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-Gift-Card/productID.289171900

Bir arkadaş paylaşmıştı forumda ben de paylaşayım. Burdan istediğin miktarda gift kart alıyorsun paypal veya kredi kartınla. Palpal hesabımla aldım ben mailime hemen geldi kod, girdim ve US stordan aldım oyunu.

bu yöntemle 40 dolara indirimli ;D sunset overdrive alabilirmiyiz?
  • kamikaze_TR_ kullanıcısına yanıt
    Ben BF4-PE aldım hiç bir sıkıntı çıkmadı. Sunset alırkende bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
    Sadece bu yöntemle alabildim US mağazasından. Paypal ve sanal kredi kartı ile hiç bir şekilde alışveriş yapamadım. Türkiye mağzası hariç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bizi düşürdükleri şu duruma bak be. Orjinal oyun alalım diye canımız çıkıyor, ne yapsak ne etsek diye bakıyoruz. Ben almanya da yaşadığım zaman bir oyun ne demekti. Ayda 5 tane piyasaya yeni çıkmış oyun alırdım stajyer maaşımla. Türkiyede bizi resmen sömürüyorlar.
    İnadına almiyacaksın Türkiyeden.
  • Slm arkadaslar bende kredi kartimla oyunlari usa storedan aliyodum fakat kesinlikle malum fiyatlarka tr storedan alisveris yapmam.Kutulu oyun artik hic ilgimi cekmiyo gerek kara borsasi gerekse cd takcikar ugrasmasi.Arkadaslar size sormak istedigim migros vb yerlerde satilan paypal kartlardan alip icine para aktarip xbox.com sitesinden gift kart satin alabiliyormuyuz?Benim hesap usa arkadaslar bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğukan yoloğlu D kullanıcısına yanıt
    Kredi kartınızla amazon.com dan online gift card code alıp , daha sonra chrome daki basit bir eklenti sayesinde amerika tarafından internet bağlantısı kurup o gift card'ı üyeliğinize ekleyip alış veriş yapabilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Kredi kartınızla amazon.com dan online gift card code alıp , daha sonra chrome daki basit bir eklenti sayesinde amerika tarafından internet bağlantısı kurup o gift card'ı üyeliğinize ekleyip alış veriş yapabilirsiniz .

Bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim.

• BorgaXxX kullanıcısına yanıt
    Ya birşey sormak istiyorum.
    Şimdi bölge US yapıp o bölgeden oyun indirdiğimiz zaman ping sıkıntısı oluyor mu.
    Demek istediğim: Şimdi Titanfall ve Battlefield oyunlarında server seçebiliyorsun. Ama Fifa 15 ve Horizon 2 de bu bildiğim kadarı ile mümkün değil, yada ben fark etmedim. Şimdi US Store dan aldığın bir oyunda otomatik olarak US serverlarına mı bağlaniyor (server seçemediğimiz oyunlarda). Bu ciddi ping sıkıntısı meydana getirir.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 27 Kasım 2014; 9:03:32 >
  • Bu konuda bir bilgim yok . Gta 5 online kısmında ping ile ilgili bir sıkıntı olmadı . Fakat istenildiği taktirde bölgenizi değiştirip öyle oynayabilirsiniz .
  • Öyle birşey olabilir mi mantıklı düşünün.

Oyun seni her zaman en yakın server a bağlar.
  • İlginden dolayı teşekkür ederim. Bölge değişim sonrasında live hesap sorunu oluyormu. Bazılarında okuyorum hesap değiştirdikten sonra live hesap görünmüyor diye

• BorgaXxX kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aldığımız kodları kullanırken vpn vb. kullanmak mı gerekiyor? Vpnsiz olmuyor mu?
  • the breaking_point kullanıcısına yanıt
    Kodu kullanırken vpn gerekmiyor.
  • Peki bu giftcard yöntemi ile Hindistan ya da Hong Kong'dan da alışveriş yapabiliyor muyuz?

quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-Gift-Card/productID.289171900

Bir arkadaş paylaşmıştı forumda ben de paylaşayım. Burdan istediğin miktarda gift kart alıyorsun paypal veya kredi kartınla. Palpal hesabımla aldım ben mailime hemen geldi kod, girdim ve US stordan aldım oyunu.

Hocam bu arada alacağım ürün US Store'da 85 dolar.Bunu 90 dolar hediye kartı almak yerine 80+5 dolar olarak ayrı ayrı alsam sıkıntı olmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McRae555 -- 29 Kasım 2014; 18:31:48 >

• arkadaşlar bu bölge değiştirme olayı sınırsızmı yoksa belli bir sınır varmı

• süsse kullanıcısına yanıt
    Artık yapılmıyor diye biliyorum.
  • yapılıyor.
  • Paypal destekleyen yada gift kartı olan tüm bölgelerde yapılabilir.

• arkadaşlar bu bölge değiştirme olayı sınırsızmı yoksa belli bir sınır varmı
    tr hesabıyla alınan gold üyeliği usa hesaba geçincede kullanabiliyomuyuz

• Hala geçerli mi dostlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theronin

Hala geçerli mi dostlar?

Geçerli hocam ya vpn kullanıp yada gift card kullanarak alışveriş yapacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.