Şimdi Ara

[ANA KONU] Xbox One Oyunlarını En Uygun Şekilde Satın Alma Yöntemleri (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
25
Favori
28.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu linkten enpara kart ile aldığımızda kampanya geçerli mi hocam bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Bu linkten enpara kart ile aldığımızda kampanya geçerli mi hocam bilginiz var mı?

Ordan enpara ile alamazsın 3d secure sıkıntısı var enpara'da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanada storedan gift card ile gta v 57 dolara geldi 150 lira yani
  • Endonezya PSN de indirimde bir kaç oyuna misal
    Bf4 pre edi 50 tl
    NFS Rivals Comp 50 tl
    FİFA 15 delux 50 tl
    Xbox live da böyle fiyatlar varsa sırf konsolun alt yapısı için xo alabilirim.
    Şimdiden teşekkürler

(Beyler tartışmak için sormuyorum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34sem

Endonezya PSN de indirimde bir kaç oyuna misal
    Bf4 pre edi 50 tl
    NFS Rivals Comp 50 tl
    FİFA 15 delux 50 tl
    Xbox live da böyle fiyatlar varsa sırf konsolun alt yapısı için xo alabilirim.
    Şimdiden teşekkürler

(Beyler tartışmak için sormuyorum)

O oyunlar ea acces ta ücretsiz

• Hocam şöyle geçmiş indirimlerde aaa oyunlarda misal verebilir misiniz?

• 34sem kullanıcısına yanıt
    Battlefield 4 premium edition us store dan 13 dolara aldığımı hatırlıyorum.

• arkadaşlar alt kat komşumuza xbox one aldık.bugün gelicek inşallah birlikte oynayacağız.birlikte fps oynamayı seviyoruz.

ilk oyun alacağız bu konuda çok acemi olduğum için sizlerden yardım bekliyorum.

bana titanfall bf4 ve codaw yi en ucuz nereden alabileceğimi söylerseniz çok sevinirim.
  • slicer kullanıcısına yanıt
    Bu yöntem sadece ikisi için mi geçerli hindistanda aynı işlemi yapamazmıyız ?
  • Fifa 16 'yı almak istedim ama bu sefer alamıyorum acaba kapandı mı bu olay ?
  • Merhabalar konuyu hortlatmak gibi olacak ama, halo 5 almak istiyorum. Us store'da 60$ olunca us store'a geçmek istedim. Alışverişi yaptıktan sonra geri tr mağazasına döneceğim
    1. Herhangi bir sıkıntı olur mu?
    2. Konsoldan değilde başka bir cihazdan bölge değiştirip alsam bir fark var mı?
    3. Paypal kartım var, alışverişte geçerli olur mu?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, almayı düşünen varsa gt: TarikEnes :)

• up up

bazı yerlerde bu yöntem fark edilirse sorun yaşıyorsunuz artık diyorlar. Varmıdır aslı. Güncel yakın zamanda kullanan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4spenox

up up

bazı yerlerde bu yöntem fark edilirse sorun yaşıyorsunuz artık diyorlar. Varmıdır aslı. Güncel yakın zamanda kullanan oldu mu?

geçen hafta singapurdan tomb raider aldım sorun olmadı.
  • Arkadaslar bölgemi rusya yapıp plati.ru dan ruble satın alıp oyun satın aldım buraya kadar sorun yok bişi sormak istiyorum peki bu plati ru da senelik gold üyelik kartları satılıyor tüm avrupa ve rusya uyumlu yazıyor bu üyelik kartını satın aldığımda sorun yaşarmıyım?rusyadan üyelik satın alan arkadaslar yazarlarsa veya bilen arkadaslar cok memnun olurum tesekkurler...

• g2a.com diye bir internet sitesi gördüm şimdi forumda. sitenin fiyatları oldukça uygun. daha önce kullanan var ise birkaç tane sorum var;

site güvenli midir?

burdan oyun alındığında, alınan kod nasıl kullanılıyor? live için code redeem yerini görmüştüm store'da ama oyunlarda nasıl oluyor bilen var mı ?

bir de kodu hangi ülkenin satıcısından aldığımız fark eder mi ? çoğunlukla brezilya kodları ucuz, ben tr store kullanıyorum.

boşuna yeni konu açmak istemedim, en yakın konu olarak da burayı gordugum için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estolad -- 6 Kasım 2015; 9:30:21 >
  • G2a da satılan emaile tanımlanmıs satılan hesaplar cift hak mı

• sağlam çalışan yöntem varsa birisi kısaca anlatabilir mi?
    ne yaptıysam olmadı
  • İlk mesajı kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 21 Kasım 2015; 14:08:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

ÖNEMLİ NOT: Bu işlemlerden doğacak en ufak bir sorun tamamen işlemi yapan kişiye aittir. Bu sorumluluğu alaraktan işlemlerinizi gerçekleştirin.

Resimlerle anlatmaya çalışayım, bende bugün ilk kez bu yöntem ile Star Wars aldım. Adım adım açıklayayım. Açıklamayı 2 ayrı bölümde anlatacağım çok fazla karışmasın.

1-) Öncelikli olarak aşağıda ki linkten Xbox One Store'u açıyoruz.

Link:https://store.xbox.com/tr-TR

2-) Sitenin en alt kısmında bulunan Türkiye kelimesinin üzerine tıklıyoruz ve açılan sayfada hangi ülkeden satın alım yapacaksak o ülkeyi seçiyoruz. Ben Singapur üzerinden satın alacağım için Singapore 'a tıklıyorum. Açılan sayfa Singapur'un Xbox Store'u. Tek tek diğer tüm mağazaları bu yöntem ile seçip hangisi ucuzsa oradan alabilirsiniz.

3-) Daha sonrasında aradığımız oyunu yukarıda ki Arama Çubuğu'na girerek buluyoruz ve alacağımız ülkede ki para birimiyle olan fiyatına bakıyoruz. Mesela Star Wars'un fiyatı 79,90 Singapur Doları. Kısaca google amcamıza "80 Singapur Doları kaç TL" diye yazıyoruz ve bize aşağı yukarı TL karşılığını veriyor. Şu anki kur ile 162 TL civarına geliyor. Türkiye fiyatı 270 TL ( ) . Yani en kötü 108 TL kardayız, ENPARA falan kullanılırsa bir 25 TL de oradan kar edilebilir, kardeşlik falan derken daha fazla kar edebilirsiniz. Diğer adıma geçelim.

4-) Şimdi alacağımız ürünün 80 singapur doları olduğunu öğrendik, bu demek oluyor ki bize 80 dolarlık Online Gift Kart gerekli. Yine mağaza sayfasında iken Arama Çubuğu'na "Gift" yazıyoruz. (Daha kolay yolu var mı bilmiyorum ama ben şekilde bulabildim.) Çıkan sonuçlardan "Xbox Live Gift Cards | Singapore" linkine tıklıyoruz. Açılan sayfadan "Where to Buy" linkine oradan da logoların olduğu yerden "Microsoft" logosuna tıklıyoruz. Hemen sol tarafta turuncu kutucuğun içerisinde ki "Click to view website" tuşuna tıklıyoruz. Açılan sayfa seçmiş olduğumuz ülkenin (Singapur) Microsoft mağazası oluyor. Genelde en alt kısımda Xbox Live kategorisi var, ona tıkladığınız an karşınıza ihtiyacımız olan ürünler listelenecek.

İşe yarar mı bilmiyorum ama direk link bu(Fiyatların yanında SG$ yazıyorsa işe yarıyor demektir):http://www.microsoftstore.com/store/mssg/en_SG/list/categoryID.67546400?icid=XboxCat_ModF_r70_XboxLive_04092015

5-) Şimdi hatırlarsak Star Wars'un Singapur Marketinde ki fiyatı 80 Singapur Dolarıydı. Yani bu demek oluyor ki bize 80 Singapur Dolarlık bir Gift Card gerekiyor. Microsoft 3 adet gift card satışı yapıyor Singapur Mağazasında. Bunlar, 20-50 ve 100 Singapur Dolarlık Gift Card'lar. 80 Singapur Dolar'ı ancak 4 adet 20 Singapur Dolar'lık Gift Card alarak tamamlayabiliyoruz. 90 olsa bir adet 50, iki adette 20 dolarlık çek almamız gerekecekti. Şimdi gerektiği miktarda Gift Cart'ları "Add to Cart" diyerek sepete atıyoruz.

6-) Sonrasında sepete tıklayarak satış işlemini gerçekleştirmek için "Checkout" tuşuna tıklıyoruz. Tekrar giriş yapmamızı isteyebilir, tekrardan giriş yaparsınız. Açılan sayfada kredi kartı bilgileriniz ve Billing Adress dediği aldığınız ülkeye ait bir fatura adresi ister. Ben genellikle o ülkenin TC konsolosluk adres ve telefonunu yazarım. Misal Singapur için aşağıda ki TC konsolosluğunun adresini girebilirsiniz. Bütün bilgileri girdikten sonra Next tuşu ile onay sayfasına geliyorsunuz. Oradan toplamda çekilecek tutar ve diğer bilgileriniz son kez gösterilir. Ardından onay vererek satın alma işlemini gerçekleştiriyorsunuz. İşleminiz bir süre "processing" yani halen devam etmekte olarak gözükecektir. Onaylandığı vakit, onay maili gönderiyor Microsoft. 1. bölüm bittiği yer burası.

http://singapur.be.mfa.gov.tr/ContactInfo.aspx

Birinci ve ikinci bölümün ayrıldığı yeri patates ile belirtiyorum ki karışıklık olmasın.

7-) Onaylandığı anda, Microsoft tarafından aldığınız her gift cart için size ayrı bir kod geliyor e-mail ile. Benim siparişimde onaylanması 2 saati buldu. Sırada ki adımımızda bu kodları hesabımıza tanımlayacağız.https://account.microsoft.com/ sayfasına giriş yapıyoruz. Ana ekranda alt sol bölümde "Redeem a code or gift card" (Bir kodu veya hediye kartını kullan) linkine tıklıyoruz. Gelen sayfada, daha önce mailimize gelen kodları girip "Redeem (kullan)" tuşuna basıyoruz. Eğer kırmızı cümle ile ilgili bir hata verirse, Next (ilerle) tuşuna basarak, gift cardları satın aldığınız ülkeyi seçerek aynı işlemi tekrarlıyorsunuz. Ardından kod hesabınıza eklenmiş oluyor.

8-) Bütün kodları bu şekilde kullandıktan sonra Payment Options (Ödeme Seçenekleri) sayfasına gelerek mevcut hesabınızda ki hediye kodu tutarınızı kontrol edebilirsiniz.

9-) Sıra geldi oyunu satın almaya. En basit kısmı burası. Yine birinci bölümün ikinci adımında olduğu gibi, market üzerinden oyunu bulup, satın al veya ön sipariş et diyoruz.

10-) Hangi tip ödeme yapacağınıza dair küçük beyaz bir pencere açılıyor. Hesabınızda ekli yeterli para olduğundan, ödeme yöntemi otomatikman o hesabın seçili olduğu bir ekran geliyor. Direk Confirm (kabul et) tuşuna basarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. İşlem tamamlandıktan sonra Thank you! (Eyvallah) diye bir ibare belirmekte ki paranızı başarı ile aldıklarını ve oyunu hesaba gönderdiklerini söylemektedir. Gönül rahatlığı ile konsolunuzu açıp, oyununuzu indirebilirsiniz.

çok saol.

adamsın

• Konuyu güncelledim. İlk mesaj günceldir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.