Şimdi Ara

[ANA KONU] Xbox One Oyunlarını En Uygun Şekilde Satın Alma Yöntemleri (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
25
Favori
28.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel olmuş tek tek herkese açıklamaya gerek kalmaz artık.
  • Xbox one için bölge kilidi vpn ile kaldırılıyor. Direkt storeden gift karta gerek duymadan alabiliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

Xbox one için bölge kilidi vpn ile kaldırılıyor. Direkt storeden gift karta gerek duymadan alabiliyoruz.

hangi browser ve program ile ?
    ben hola vpn ile denedim , xbox.comda profili girip satın al deyince sonsuz dönüye giriyor.hep yenileniyor.
    açıklarsanız iyi olur.
  • Daha önce de yazdığım gibi kart almakla falan uğraşmayın, eğer mümkünse PayPal ile halledin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legendwarior3 L kullanıcısına yanıt
    Tabletten crome browser ve vrpyvpn programı ile alıyorum. Rusya amerika geziyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;
    Mariio128.com'daki bazı oyunların yanında **CLEARANCE** ibaresi var bu ne anlama geliyor acaba bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krupp K5

Merhaba;
    Mariio128.com'daki bazı oyunların yanında **CLEARANCE** ibaresi var bu ne anlama geliyor acaba bilen var mı?

Türkiyede ki "stokları temizliyoruz, kapatıyoruz" diye yapılan indirimleri vurgulayan ibare. Kısacası ellerinden çıkarmaya çalıştıkları ürünlere yazarlar.
  • Hmm.Cevap için teşekkürler.
  • güncel mi konu arkadaşlar
  • Arkadaşlar Singapur store a göz atmanızı öneririm.

Hem Xbox hem Microsoft Store da indirimler var headset adaptörü bir kaç oyun ve gift cardlara bile gelmiş bu indirim

20 SGP gift card 17 SGP
    50 SGP gift vard 42.5 SGP
    100 SGP gift vard 85 SGP olmuş

SGP kuru : 2.058 TL

Enpara ile değerlendirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad35 -- 1 Aralık 2015; 11:31:57 >
  • murad35 kullanıcısına yanıt
    Kaçırmışım.
  • Hocam aktif olan bir kaç ismi etiketlemeye çalıştım sağlık olsun artık ama yinede çok büyük kayıplar yok ben artık kanada ve singapur store üzerinden enpara ile oyun alıyorum
    Baya baya uyguna geliyor gerçekten

kanada doları 2.10
    singapur doları 2.05

25 lira para iadesi ile iyi oluyor gerçekten us store falan bitti benim için
  • Arkadaşlar colombia singapur gibi ülkelerden vpn ile alışveriş yapmak için hesabı o ülkeye taşımaya veya o ülkede yeni bi hesap açmamız gerekiyor mu? Yoksa tr bölgesinde gözüken hesapla vpn ile direk alışveriş yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duman232323

Arkadaşlar hong Kong storedan metro 2033 oyunlarını aldım çok uyguna geldi. Fakat şöyle bir sorun oldu. Xbox Live gold uyeliğim gözükmemeye ve kullanılmamaya başladı. Supportla konuştum. Bolgenizi değiştirdiğinizden olmuş olabilir dediler. Pek inandırıcı gelmedi ama söyledikleri bu.

Arkadaşa yardımcı olmak lazım eğer sıkıntı çıkarıyorsa tr store ye mahkumuz demektir
  • The Crew alacağım da, arjantinde en uygun.

Bir üstteki mesaj gibi, sorun yaşayan oldu mu acaba hiç son zamanlarda ?
  • Arkadaşlar daha önce Arjantin, Singapur, Kanada, Rusya gibi mağazalardan vpn ile alışveriş yaptım peşinde olduğum bir kaç oyun var bunların çoğu en uygun Hindistan mağazasında aynı yöntemler Hindistan mağazasında da işe yarıyor mu deneyen var mı ?
  • brezilya enpara kart çalışmıyor,bilginize.tekrar tekrar da denemek istemedim her seferinde 1,15 brezilya doları para çekiyor deneme amaçlı.
  • 3 ay sınırı hala duruyor mu hong kong storedan destiny almak istiyorum

• Farklı bölgelerden oyun satın almak için farklı Live hesapları oluşturmak gerekiyor mu? Yoksa yalnızca bir tane hesapla vpn kullanarak alışveriş yapabiliyor muyuz? PSN'de her bölge için farklı hesap gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebedidevlet

Farklı bölgelerden oyun satın almak için farklı Live hesapları oluşturmak gerekiyor mu? Yoksa yalnızca bir tane hesapla vpn kullanarak alışveriş yapabiliyor muyuz? PSN'de her bölge için farklı hesap gerekiyor.

farklı hesap açmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.