Şimdi Ara

[ANA KONU] Xbox One Oyunlarını En Uygun Şekilde Satın Alma Yöntemleri (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
25
Favori
28.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lod0ss

quote:

Orijinalden alıntı: theronin

Hala geçerli mi dostlar?

Geçerli hocam ya vpn kullanıp yada gift card kullanarak alışveriş yapacaksın.

Alıntıları Göster
    Gift Card alabileceğim site verir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IVastoLorde

Gift Card alabileceğim site verir misiniz ?

Alıntıları Göster
    Ben de bu yöntemle alışveris yapıyorum .Fiyatlar neredeyse yarı yarıya farkediyor. Normal kredi kartı ile de alabilirsiniz adres posta kodu kısımlarını değiştirerek. Gta V ve Fifa 15'i sorunsuz almıştım.Çok yerinde bir taktik. Fakat aklımın almadığı microsoft nasıl oluyor da böyle bir açığı kapatmıyor :D Neyse sömürün sömürün

• India store den hâlâ alışveriş yapamıyor muyuz?
    Yapılıyorsa İninal ile olur mu? Paypal mı gerekli?
    Yoksa gift kart mı?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Hindistan için bende gift kart aradım ama bulamadım satılmıyor galiba, şuan vpn ile oyun almaya çalışıyorum ama henüz başaramadım hata veriyor.
  • Şu an hindistan olmadığına göre Rusyadan almak zorundayız değil mi?
    Daha uygun store lar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 17 Nisan 2015; 11:00:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Rusyadan gift card ile alıyordum sıkıntı olmuyordu,http://www.digitalgamesprices.com/xboxone.php bu siteden dijital oyun fiyatlarını karşılaştırıp alabilirsiniz.

Witcher 3 ü bekliyorum şuan Rusya storeda gözükmüyor.
  • Forza Horizon 2 Ultimate Edition alacağım ama TR Storeda 239TL. Bölgeyi hindistan yapıp satın alsam bir sorun yaşarmıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: meliora

Forza Horizon 2 Ultimate Edition alacağım ama TR Storeda 239TL. Bölgeyi hindistan yapıp satın alsam bir sorun yaşarmıyım?
    Witcher 3 fiyatı harika TR de..130 tl, başka store a gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Witcher 3 fiyatı harika TR de..130 tl, başka store a gerek yok

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhabalar

brazilya'dan oyun alan varmı acaba ?

projcet cars ı almak istiyorum 108 tl ye denk geliyor. uzun zamandır farklı bölgeden oyun almadım bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkitapci

arkadaşlar merhabalar

brazilya'dan oyun alan varmı acaba ?

projcet cars ı almak istiyorum 108 tl ye denk geliyor. uzun zamandır farklı bölgeden oyun almadım bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

Alıntıları Göster
    dün Hindistan storeden alamadım bi hata veriyor artık kaldırdılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

quote:

Orijinalden alıntı: innsofheaven

quote:

quote:

Arkadaşlar,Hong Kong store dan oyun almak istiyorum, siz alırken city ve state province kısımlarına ne yazıyorsunuz ve bir de posta kodunu yazarsanız sevinirim.

Şu konuya bilen bir arkadaş cevap yazarsa çok mutlu olacağım.

İlk sayfayı okursanız kondua arkadaş link vermiş arkadaşlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_97382984/f_//tm.htm#97423533

Konuyu zaten okudum ama yapamamıştım.Us store dan aldık artık...

Alıntıları Göster
    Arkadaş hala 250 tl şu GTA V. Sanıyorum ben de bu yönteme başvurucam

• emretasman30 kullanıcısına yanıt
    Ne hatası veriyor? Vpn kullandınızmı?

• Arkadaşlar Destiny Hong Kongta 67,5 tl elinde hazır adres olan var mı? Bir de enpara kampanyası onu etkiler mi?

• Şu anda bölgeyi hong kong yapsak sanal kartımızla direk alışverişi tamamlayabiliyor muyuz ?

• Since1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçenlerde Hindistan üzerinden oyun almaya çalıştım lakin hangi methodu denediysem satın alamadım. Bölge sınırlaması gelmeden önce işbankası sanal kart ile
    3-4 farklı bölgeden sorunsuz alışveriş yapabiliyordum. Bölge değişikliğini lokasyon olarak değilde migration şeklinde yaparsanız sonuç ne olur bilemiyorum, hatırladığım
    kadarıyla 1 yıl içerisinde sınırlı sayıda bölge değişikliğine izin veriyordu sistem. O yüzden Türkiye storedan oyunu almak durumunda kalmıştım

İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.M.M.M, -- 14 Mayıs 2015; 10:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Hocam geçenlerde Hindistan üzerinden oyun almaya çalıştım lakin hangi methodu denediysem satın alamadım. Bölge sınırlaması gelmeden önce işbankası sanal kart ile
    3-4 farklı bölgeden sorunsuz alışveriş yapabiliyordum. Bölge değişikliğini lokasyon olarak değilde migration şeklinde yaparsanız sonuç ne olur bilemiyorum, hatırladığım
    kadarıyla 1 yıl içerisinde sınırlı sayıda bölge değişikliğine izin veriyordu sistem. O yüzden Türkiye storedan oyunu almak durumunda kalmıştım

İyi günler dilerim.

Anladım dostum bilgilendirme için teşekkür ederim fakat ben de İndia bölgesindeki store'ye girmek istedim , orada para birimi biraz değişikti , pek anlamadım sonra tekrardan dönüş yaptım :))

• Bu uygulama hala devam ediyor mu acaba? Us store dan gta v almak istiyorum şuan 59,99 dolar hangi yolla satın alabilirim yardımcı olurmusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: anil_sz

Bu uygulama hala devam ediyor mu acaba? Us store dan gta v almak istiyorum şuan 59,99 dolar hangi yolla satın alabilirim yardımcı olurmusunuz?

Aşağıdaki linkten kaç paralık kod istiyorsan al ve gelen kodu radeem et sonra istediğini alabilirsin.

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-Digital-Gift-Card/productID.289171900

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: anil_sz

Bu uygulama hala devam ediyor mu acaba? Us store dan gta v almak istiyorum şuan 59,99 dolar hangi yolla satın alabilirim yardımcı olurmusunuz?

Aşağıdaki linkten kaç paralık kod istiyorsan al ve gelen kodu radeem et sonra istediğini alabilirsin.

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-Digital-Gift-Card/productID.289171900

Teşekkürler dediğiniz şekilde aldım tax free ile beraber GTA V 66 dolara geldi almak isteyenlere duyurulur.

• anil_sz kullanıcısına yanıt
    Boşuna tax free ödemişsin profil ayarlarına gidip yaşadığın yeri Alaska ya da Florida yap oralarda vergi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.