Şimdi Ara

Ana modem ve Ap ssıd belirlenmesi kuralı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ap noktasına modem ile aynı ssıd - şifrenin verilmesi mi gerekli yada farklı mı olmalı, aynı olunca ne gibi etkisi olur. ?

Not: bu aynı ev içinde çekmeyen noktalarda kullanım amaçlanarak kurulması gerekli.

• fark etmez istediğin ismi verebilirsin.
  • aynı isim ve şifreyi verirsem zayıf çektiği anda diğerine otomatik geçir yaparmı merak ettiğim bu yani günlük kullanımda pratiklik sağlarmı bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

aynı isim ve şifreyi verirsem zayıf çektiği anda diğerine otomatik geçir yaparmı merak ettiğim bu yani günlük kullanımda pratiklik sağlarmı bana

acces pointi nasıl bağladığına bağlı, acces pointler 3 farlklı konumda çalışabilirler.

kablosuzu kabloluyla devam

kabloluyu kablosuzla devam

wi-fi wifi devam

hanbgi konumda çalışacak alet?

eğer wifi-wifi(repeater) konumda olacaksa öncelikle ayarlarını yaparken kendi modemle eşleştirmen gerek ve eşleştirdiğinde tek bir isim gözükecek 2 farklı wi-fi sinyali görmeyeceksin,en yakın kimse ip yi o verir bu konumda

diğerlerinde sen farklı isimler koymalısın, aynı ismi koyabilirsin de ama işleyiş çok farklı 2 farklı modem gibi gözükecek. oto geçiş yapar belki ama o senin kullanacağın cihazla ilgili ağ ile ilgili değil;)

• quote:

Orijinalden alıntı: arslan5888

quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

aynı isim ve şifreyi verirsem zayıf çektiği anda diğerine otomatik geçir yaparmı merak ettiğim bu yani günlük kullanımda pratiklik sağlarmı bana

acces pointi nasıl bağladığına bağlı, acces pointler 3 farlklı konumda çalışabilirler.

kablosuzu kabloluyla devam

kabloluyu kablosuzla devam

wi-fi wifi devam

hanbgi konumda çalışacak alet?

eğer wifi-wifi(repeater) konumda olacaksa öncelikle ayarlarını yaparken kendi modemle eşleştirmen gerek ve eşleştirdiğinde tek bir isim gözükecek 2 farklı wi-fi sinyali görmeyeceksin,en yakın kimse ip yi o verir bu konumda

diğerlerinde sen farklı isimler koymalısın, aynı ismi koyabilirsin de ama işleyiş çok farklı 2 farklı modem gibi gözükecek. oto geçiş yapar belki ama o senin kullanacağın cihazla ilgili ağ ile ilgili değil;)

cihazımı wifi- wifi olarak kurulum yaptım. farklı isim verince cihaz bazen ana medemden ap e oto geçiş yapmadı bende farklı verip el ile bağlantı kurdum deneyerek. yardımınız için teşekkürler:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.