Bildirim
Ana modem ve Ap ssıd belirlenmesi kuralı nedir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fark etmez istediğin ismi verebilirsin. -
aynı isim ve şifreyi verirsem zayıf çektiği anda diğerine otomatik geçir yaparmı merak ettiğim bu yani günlük kullanımda pratiklik sağlarmı bana -
quote:
Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_
aynı isim ve şifreyi verirsem zayıf çektiği anda diğerine otomatik geçir yaparmı merak ettiğim bu yani günlük kullanımda pratiklik sağlarmı bana
acces pointi nasıl bağladığına bağlı, acces pointler 3 farlklı konumda çalışabilirler.
kablosuzu kabloluyla devam
kabloluyu kablosuzla devam
wi-fi wifi devam
hanbgi konumda çalışacak alet?
eğer wifi-wifi(repeater) konumda olacaksa öncelikle ayarlarını yaparken kendi modemle eşleştirmen gerek ve eşleştirdiğinde tek bir isim gözükecek 2 farklı wi-fi sinyali görmeyeceksin,en yakın kimse ip yi o verir bu konumda
diğerlerinde sen farklı isimler koymalısın, aynı ismi koyabilirsin de ama işleyiş çok farklı 2 farklı modem gibi gözükecek. oto geçiş yapar belki ama o senin kullanacağın cihazla ilgili ağ ile ilgili değil;)
-
quote:
Orijinalden alıntı: arslan5888
quote:
Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_
aynı isim ve şifreyi verirsem zayıf çektiği anda diğerine otomatik geçir yaparmı merak ettiğim bu yani günlük kullanımda pratiklik sağlarmı bana
acces pointi nasıl bağladığına bağlı, acces pointler 3 farlklı konumda çalışabilirler.
kablosuzu kabloluyla devam
kabloluyu kablosuzla devam
wi-fi wifi devam
hanbgi konumda çalışacak alet?
eğer wifi-wifi(repeater) konumda olacaksa öncelikle ayarlarını yaparken kendi modemle eşleştirmen gerek ve eşleştirdiğinde tek bir isim gözükecek 2 farklı wi-fi sinyali görmeyeceksin,en yakın kimse ip yi o verir bu konumda
diğerlerinde sen farklı isimler koymalısın, aynı ismi koyabilirsin de ama işleyiş çok farklı 2 farklı modem gibi gözükecek. oto geçiş yapar belki ama o senin kullanacağın cihazla ilgili ağ ile ilgili değil;)
cihazımı wifi- wifi olarak kurulum yaptım. farklı isim verince cihaz bazen ana medemden ap e oto geçiş yapmadı bende farklı verip el ile bağlantı kurdum deneyerek. yardımınız için teşekkürler:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X