Bildirim
Ana modem ve Ap ssıd belirlenmesi kuralı nedir ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü, 4 Mobil
Giriş
-
fark etmez istediğin ismi verebilirsin. -
aynı isim ve şifreyi verirsem zayıf çektiği anda diğerine otomatik geçir yaparmı merak ettiğim bu yani günlük kullanımda pratiklik sağlarmı bana -
quote:
Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_
aynı isim ve şifreyi verirsem zayıf çektiği anda diğerine otomatik geçir yaparmı merak ettiğim bu yani günlük kullanımda pratiklik sağlarmı bana
acces pointi nasıl bağladığına bağlı, acces pointler 3 farlklı konumda çalışabilirler.
kablosuzu kabloluyla devam
kabloluyu kablosuzla devam
wi-fi wifi devam
hanbgi konumda çalışacak alet?
eğer wifi-wifi(repeater) konumda olacaksa öncelikle ayarlarını yaparken kendi modemle eşleştirmen gerek ve eşleştirdiğinde tek bir isim gözükecek 2 farklı wi-fi sinyali görmeyeceksin,en yakın kimse ip yi o verir bu konumda
diğerlerinde sen farklı isimler koymalısın, aynı ismi koyabilirsin de ama işleyiş çok farklı 2 farklı modem gibi gözükecek. oto geçiş yapar belki ama o senin kullanacağın cihazla ilgili ağ ile ilgili değil;)
-
quote:
Orijinalden alıntı: arslan5888
quote:
Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_
aynı isim ve şifreyi verirsem zayıf çektiği anda diğerine otomatik geçir yaparmı merak ettiğim bu yani günlük kullanımda pratiklik sağlarmı bana
acces pointi nasıl bağladığına bağlı, acces pointler 3 farlklı konumda çalışabilirler.
kablosuzu kabloluyla devam
kabloluyu kablosuzla devam
wi-fi wifi devam
hanbgi konumda çalışacak alet?
eğer wifi-wifi(repeater) konumda olacaksa öncelikle ayarlarını yaparken kendi modemle eşleştirmen gerek ve eşleştirdiğinde tek bir isim gözükecek 2 farklı wi-fi sinyali görmeyeceksin,en yakın kimse ip yi o verir bu konumda
diğerlerinde sen farklı isimler koymalısın, aynı ismi koyabilirsin de ama işleyiş çok farklı 2 farklı modem gibi gözükecek. oto geçiş yapar belki ama o senin kullanacağın cihazla ilgili ağ ile ilgili değil;)
cihazımı wifi- wifi olarak kurulum yaptım. farklı isim verince cihaz bazen ana medemden ap e oto geçiş yapmadı bende farklı verip el ile bağlantı kurdum deneyerek. yardımınız için teşekkürler:)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
- windows bu ağın proxy ayarlarını otomatik olarak algılayamadı
- türk telekom modem power ışığı yanmıyor
- router modem olarak kullanılabilir mi
- laptop wifi güçlendirme
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X