Şimdi Ara

Anadil gibi ingilizce öğrenilebilir mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
12
Favori
29.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Simdi farkina vardim mesajin. Sahte bilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenilebilir bence. Tabi bunun için düzenli olarak konuşma pratiği yapılması gerekiyor. Bende konuşma pratiği için Speakingline adında yeni bir uygulama kullanmaya başladım. Daha önceden de birçok benzeri uygulama kullanmıştım. Ancak hiçbirinde Speakingline'ın eğitmenleri kadar kaliteli değildi. Ayrıca Speakingline uygulamasındaki eğitmenlerin hepsi sertifikalı ve ana dili İngilizceymiş.
  • Blitzkrieger B kullanıcısına yanıt

hala sahte bilim diyo adam yaa.sana burda laf anlatamayacam.git nlp bilimi araştır nlp ve nlp telkiniyle dil öğrenme nedir öğren sonra gel konuş.

• 2kol3bacak kullanıcısına yanıt

hocam babil kulesini tamamlarsak belki insanlığın anadili tek bir dil olabilir ha gayret beyler kuleye son bir taş kaldı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılıç Ustası -- 25 Aralık 2020; 4:39:52 >
  • krstarica kullanıcısına yanıt

Harika yazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu konuyla ilgili çok düşündüm çok uzun araştırmalar yaptım.işte sonucu;

insan beyni organları ve vücudu dış etkenlere dış seslere ve hareketlere dışarıdan gelen fiziksel ve zihinsel herşeye zamanla çok uzun süreler maruz kalınca alışıyor ve uyum gösterme sürecine giriyor.sürekli maruz kala kala alışma ve onunla aynı yapıymış gibi yaşama evresine geçiyor.alıştığı içinde yabancılaşma süreci bitiyor ve adaptasyonla beraber uyum sürecine girerek sürekli maruz kaldığı için alışıyor.bunun neticesinde ise artık o etken ve o etkenin yabancı etkileşimleri o etkenin sahip olduğu zararlar veya unsurlar artık etki yapmıyor.etki etmiyor.çünkü bünye metabolizma alışmış oluyor uyumlu oluyor.vücut beyin alıştığı içinde o etkenin yaptıkları artık işlemiyor etki etmiyor.çünkü beden alışmış oluyor.mesela uzun bir süre soğukta kaldığınızda zamanla o soğuk ortama alışırsınız ve size normal sıcaklıkta gelir.uzun bir süre bir yerinize vurulduğunda o bölge uyuşur ve acıyı hissetmezsiniz uzun bir süre bir şeye güldüğünüzde sonra o şey size komik gelmez ve gülmezsiniz uzun bir süre bir suretten korktuğunuzda alışırsınız ve artık size korkutucu gelmez.işte dilde bunun gibidir.uzun süre maruz kalırsan adaptasyon süreci ve alışmayla beraber beynin ona alışır ve onu kabul eder.sonrada sürekli duya duya anadilinin kelimelerinin yerine geçer.sürekli bir kalıbı bir dil gramerini aynı tekrar eden olaylarda unsurlarda gördüğün zaman ona alışırsın.ve nasıl kullanıldığını nerde kullanıldığını bilmesen dahi adaptasyonla beraber beynin uyum sağladığı için herşeyden önce artık yabancı gelen unsurlar beyin alıştığından artık yabancı gelmediği için beyin yabancı unsura alıştığı ona uyum sağladığı için o dil gramerini alışmadan dolayı öğrenebilirsin.yani evet anadil gibi ingilizce öğrenilebilir.çünkü insan beyni alışmaya proglamlanmıştır.uzun süre bir şeye maruz kaldığında o şeyin etkileri artık sana etki etmez.dilde bunun gibidir.yabancı dile uzun süre maruz kalırsan alışırsın ve o dilin yabancı etkileri seni etkilemez.ve sürekli duyduğun için bünye metabolizma onu benimser ve alıştığı için artık daha önceki sana etki etmiş dillerin veyahut etkenlerin yerine geçer.umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

nooldu lan kerkenez? hadi en son mesajıma cevap versene tabii verebilirsen 

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.