Şimdi Ara

Anadolu AÖF Katkı Payı ve Ücretler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Anadolu Üniversitesinde İng. İktisat okuyorum, 2.sınıfım. Okuduğum bölüm ile aynı anda bir açıköğretim bölümü daha okumak istiyorum ama kılavuzda okuduğum kadarıyla aynı anda 2 tane okursan katkı payı ödemek gerekiyormuş. Bunun fiyatları ne kadar oluyor geçen seneden tecrübesi olan birisi yardım edebilir mi? Ona göre kayıt olacağım da. Bi de başka herhangi bir ücret ödeniyor mu ? bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estranged. -- 31 Ağustos 2016; 16:23:17 >

• Anadolu aöf 35 tl alıyor katkı payı için bugün kitlediler bana :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marvin the P.A

Merhaba arkadaşlar. Anadolu Üniversitesinde İng. İktisat okuyorum, 2.sınıfım. Okuduğum bölüm ile aynı anda bir açıköğretim bölümü daha okumak istiyorum ama kılavuzda okuduğum kadarıyla aynı anda 2 tane okursan katkı payı ödemek gerekiyormuş. Bunun fiyatları ne kadar oluyor geçen seneden tecrübesi olan birisi yardım edebilir mi? Ona göre kayıt olacağım da. Bi de başka herhangi bir ücret ödeniyor mu ? bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben yeni kayıt olduğumdan toplamda 260 lira ödedim. Zaten ön kayıt oluşturduktan sonra ekranda ne kadar ödemeniz gerektiği yazıyor.
    Birinci ödeme 225 tl ikinci ödeme katkılı 35 tl ödedim vakıf atmde.
    Ama aynı anda 2 tane okumuyorum, örgün eğitime veda edeli çok oldu
    Ödeme miktarında ne yazıyorsa ödedim sorun çıkmasın diye ? Bu sene kayıt olacak mısınız ?

• Y e ş i l G ö z l ü kullanıcısına yanıt
    Bu sene zor.seneye bankacılık ve sigorta bölümünü secerim büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.üniversite netten kayıt oldum.Çıktı aldım simdi önce parayı mı yatırmalıym
  • Ben de şuan örgün okuyorum. İkinci üniversiteye internetten başvuru yaptım 260,5 tl ödeme çıktı. Bugün kendi okulumda ders yenileyecektim ki orada da 156,5 tl harç borcu çıkarmışlar. Toplam 417 tl ye patladı iptal etmeyi düşünüyorum.
  • Maester-T kullanıcısına yanıt
    ders yenileme ne hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ders seçme ile kayıt yenileme karışmış ders yenileme olmuş pardon yeni dönem için ders seçecektim demek istedim. Ama işte İkinci Üniversite ye başvurunca Yöksis te görünmüş hemen. Okulum da Yöksis te birden fazla kaydım görününce harç borcu çıkarmış.
  • Bu benim de merak ettiğim bir konu bende bir yerde okudum üniversite okurken aöf ye kayıt olunca okuduğun devlet üniversiteside harç istiyormuş bu doğru mu yoksa öylesine yazılmış bir yorum mu bunu bulamadığım için kayıt tarihini kaçıracağım bilgisi olanlar aydınlatabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikolojik danışman 22 -- 6 Eylül 2016; 17:07:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikolojik danışman 22 P kullanıcısına yanıt
    aöf zaten ücretlidir. dönemlik 200 TL civarı olur.
    eğer zaten bir üniversitedeysen. 30-40 TL civarı fazladan alırlar.
    Sadece aöf ise 200-230 arası
  • Evet hocam ondan haberim var ama dün bir sözlük sayfasında birisi yazmış eğer okuyorsa okuduğu okula da katkı payı yatırmalı falan diye onun için sordum eğer yatırılıyorsa günü geçmeden onuda yatıralımda üniversitenin dersinden de olmayalım diye :-)

Evet bana örgün okuduğum okulumdan da harç borcu çıktı.
    225 TL aöf öğretim gideri
    35,50 TL öğrenci katkı payı
    Bunların dışında okulumdan da 156,50 TL harç borcu çıktı. Bunun açıklaması da şu şekilde; ''Yöksis üzerinde birden fazla öğrenci kaydınız olduğu için harç borcu oluşmuştur.''
  • Öyle bir şey olmaz itiraz edin sadece 35 lira fazla yatırman gerekir onuda istediğin okula yatırabilirsin.
  • Böyle bir şey nette de var ve imza toplanıyormuş sanırım hem aöf hemde kendi kazandığın okul senden harç istiyormuş.. Peki hocam bu harç borcunu kendi okulumuza nasıl yatırıyoruz bunun hakkında bir bilgi yok çünkü..

• Ben okuyorum geçen yıl ikiside 35 istemişti anadoluya yatırınca kendi üniversitem istemedi. Herhangi bi ücret yatırmadım başka.
    Bizim okul için ziraat atmlerinden tc kimlikle yatırılıyormuş. Ama senin okulda da böyle midir bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.