Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.356
Cevap
36
Favori
330.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'a karşı drive drive drive! Sete kalınca da post oyunu bu iş bu kadar basit, kimse yapamadı. Vujacic'in Barac yerine tribünde oturması bu takımın ipini çekiyor dedik adam maç kazandırdı resmen. Vujacic'in olması Beşiktaş'ın bizim maçta riske ettiği şutları bırakmayacağı anlamını taşır. Şutu riske edememekle de savunmayı kötü oynar.

Zoruos kendine büyük takım koçu diyorsa bugün bu maçtan ders çıkarmalı ve kalan serilerde takımı ona göre oynatmalı.
  • Euroleague'den beri ilk defa seyrettim Efes'i. Lafayette baya gelişmiş adamım benim
  • Niye olduğunu bilmediğim yasağım sonunda kalktı neyse bugün harika bir geri dönüşle seriyi 2-1e taşıdık. Tabi daha seri bitmedi. Şuan herşey olabilir bana göre. Beşiktaş seriyi 4-1de alabilir ya da biz geri dönebiliriz.
  • Final serisinde 4. maçımız bugün saat 20.00da Abdi İpekçi Spor Salonun Beşiktaş Milangazla. Maç Ligtv3ten naklen. Seriden 2-1 gerideyiz.

Maç ile ilgili tek yorumum geçen maça göre daha zorlu geçecek. Geçen maça kadar pek umudum yoktu ama geçen maçın 2.yarısı takım umut aşıladı resmen. Bu maçı alırsak gerçekten ölüm kalım savaşı başlıyacak. Alamasakta kaybetcek pek bir şeyimiz yok. Umarım güzel bir basketbol şöleni izleriz... İki takımada başarılar...
  • Su skor ve oyun rezaletinden sonra 20-25 milyon euroluk Efes kulube kilit vursun. Diyecek baska bir soz bulamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Su skor ve oyun rezaletinden sonra 20-25 milyon euroluk Efes kulube kilit vursun. Diyecek baska bir soz bulamiyorum.

Kötü geçen bir sezon için kulüp kapatılırsa dünyada kulüp kalmaz...

Bu maçta fark yedik rakibi tebrik etmek lazım güzel oynadılar ama sorun değil. 35 yılda 32 resmi kupa kazanan bir kulübüz. Bu sezon o kadar yatırım, o kadar para boşa gitmiş olabilir ama pes edersek asıl işler kötüleşir. Bu sezondan ders alıp öncelikle Zouros ve Engin Özorhundan kurtulup önümüze bakmamız lazım...
  • quote:

Su skor ve oyun rezaletinden sonra 20-25 milyon euroluk Efes kulube kilit vursun. Diyecek baska bir soz bulamiyorum.

Yenilmez Armada da habire yenildi bize ama öyle bir şey yapmadılar

Şaka bir yana Efes'i böyle kötü ve gerçekten küçümsemek için söylemiyorum ama başka kelime yok aciz hiç görmemiştim. Takımımı tebrik ederken, Efes'in de bir ekol olduğunu bazılarına hatırlatmak gerekiyor. Bir farklı yenilgiyle kulüp kapatılsa dünyada takım kalmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Şaka bir yana Efes'i böyle kötü ve gerçekten küçümsemek için söylemiyorum ama başka kelime yok aciz hiç görmemiştim. Takımımı tebrik ederken, Efes'in de bir ekol olduğunu bazılarına hatırlatmak gerekiyor. Bir farklı yenilgiyle kulüp kapatılsa dünyada takım kalmazdı

Tebrikler dostum kazandınız. Beşiktaşlılar sevinmekte haklı ama yarını ve dünü düşünmeden aşırı seviniyorlar. Umarım ilerdede başarınız devam eder ama yarını ve dünü düşünmek lazım. Bunu da unutmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

quote:

Bu maçta fark yedik rakibi tebrik etmek lazım güzel oynadılar ama sorun değil. 35 yılda 32 resmi kupa kazanan bir kulübüz. Bu sezon o kadar yatırım, o kadar para boşa gitmiş olabilir ama pes edersek asıl işler kötüleşir. Bu sezondan ders alıp öncelikle Zouros ve Engin Özorhundan kurtulup önümüze bakmamız lazım...

İroni iceren bir mesajdi.

Efes sadece teknik ekibi gonderip, her sezon kadrosunda revizyona giderek kusurlarini ortemez. Radikal kara alip yonetimde degisiklige gidilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

İroni iceren bir mesajdi.

Efes sadece teknik ekibi gonderip, her sezon kadrosunda revizyona giderek kusurlarini ortemez. Radikal kara alip yonetimde degisiklige gidilmeli.

Şuan gerçekçi olmak gerekirse parası yenen kulüp konumundayız. Kimse bırakmaz kolay kolay. Bakalım önümüzdeki bir kaç sezon ne hallere düşcez.

• quote:

quote:

quote:

Tebrikler dostum kazandınız. Beşiktaşlılar sevinmekte haklı ama yarını ve dünü düşünmeden aşırı seviniyorlar. Umarım ilerdede başarınız devam eder ama yarını ve dünü düşünmek lazım. Bunu da unutmayın.

Zaten Ergin hocanın dediği gibi, fark kalite farkından çıkmadı, oynadığımız oyun ve aşırı isteme ve günümüzde de olmamızdan kaynaklandı. Her şeye rağmen son 1 maç daha var. Sadece Efes gibi inanılmaz takım savunması yapan bir takımın bu kadar farklı kaybetmesine şaşırdım. Tebriklerin için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten Ergin hocanın dediği gibi, fark kalite farkından çıkmadı, oynadığımız oyun ve aşırı isteme ve günümüzde de olmamızdan kaynaklandı. Her şeye rağmen son 1 maç daha var. Sadece Efes gibi inanılmaz takım savunması yapan bir takımın bu kadar farklı kaybetmesine şaşırdım. Tebriklerin için teşekkürler.

Aynen öyle.

Beşiktaşa bakarsak; şuan şampiyonluğa kitlenmiş durumda. Kulübün üst üste gelen sorunları (önceki yıllar-borç olayları) kulübü hırslandırmış. Başlarında kendini taraftara affettirmeye çalışan Ergin Ataman var. Oyuncular desen fazla tanınmamış kişiler ama hepsinden son derece yüksek verim alınıyor. Para için değil yürek için oynuyorlar.

Efese bakarsak; şampiyon olamasalar bile eurolige gitcekleri kesin olduğu için kimsenin içinde hırs yok. Kulübün finansal bakımdan hiç bir sorunu olmadığı için çok rahatlar. Baştaki koç sezon sonu gönderilceği için maçı fazla takmıyor. Oyuncular desen geçmiş sezondaki başarılarına güvenip hiç bir katkı yapmıyorlar. Paralar tıkır tıkır ödendiği için yürekte kalmamış.

Kağıt üzerinde oyuncuların geçmişine ve aldığı paralara bakarsak Efes'in Türkiye'yi geçtim Avrupada bile maç kaybetmemesi lazım. Ama sonuç ortada. Oyuncuların kontratı devam ettiği için yeni bir takım kurma olasılığıda yok. Kurulsa bile Engin Özorhun adlı şahısın Barac ya da Batistadan daha iyi bir oyuncu getiremiyeceği ortada.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle.

Beşiktaşa bakarsak; şuan şampiyonluğa kitlenmiş durumda. Kulübün üst üste gelen sorunları (önceki yıllar-borç olayları) kulübü hırslandırmış. Başlarında kendini taraftara affettirmeye çalışan Ergin Ataman var. Oyuncular desen fazla tanınmamış kişiler ama hepsinden son derece yüksek verim alınıyor. Para için değil yürek için oynuyorlar.

Efese bakarsak; şampiyon olamasalar bile eurolige gitcekleri kesin olduğu için kimsenin içinde hırs yok. Kulübün finansal bakımdan hiç bir sorunu olmadığı için çok rahatlar. Baştaki koç sezon sonu gönderilceği için maçı fazla takmıyor. Oyuncular desen geçmiş sezondaki başarılarına güvenip hiç bir katkı yapmıyorlar. Paralar tıkır tıkır ödendiği için yürekte kalmamış.

Kağıt üzerinde oyuncuların geçmişine ve aldığı paralara bakarsak Efes'in Türkiye'yi geçtim Avrupada bile maç kaybetmemesi lazım. Ama sonuç ortada. Oyuncuların kontratı devam ettiği için yeni bir takım kurma olasılığıda yok. Kurulsa bile Engin Özorhun adlı şahısın Barac ya da Batistadan daha iyi bir oyuncu getiremiyeceği ortada.

Aslında Milangaz sayesinde bizim oyuncuların da bu sene hiç para sıkıntısı olmadı. Futbol takımı borç içinde paraları ödeyemezken, basket takımı bundan hiç etkilenmedi.

Ya zaten siz çok şampiyon olmuşsunuz, bırakın da bu sene bir ilki gerçekleştirip 3 kupa alalım

• Dünkü maçta sakatlanarak oyundan çıkan Cenk Akyol bel spazmı geçirmiş. Korkulduğu gibi kırık yok.
  • quote:

Dünkü maçta sakatlanarak oyundan çıkan Cenk Akyol bel spazmı geçirmiş. Korkulduğu gibi kırık yok.

Kırık olma ihtimali var mıydı ki? Maçı sunanlar fıtıktan bahsetmişlerdi maç esnasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Dünkü maçta sakatlanarak oyundan çıkan Cenk Akyol bel spazmı geçirmiş. Korkulduğu gibi kırık yok.

Kırık olma ihtimali var mıydı ki? Maçı sunanlar fıtıktan bahsetmişlerdi maç esnasında

Resmi sitede kırık endişesi duyulduğu yazmış. Bende ondan yazdım. Zaten bel kırılması çok sakat bişey kırık olsa anlaşılırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merttekesch

arkadaşlar merhabalar, final serisinde Anadolu Efes'in ev sahibi olarak oynadığı maçlarda Efes tarafının biletleri satışa çıkmıyor bildiğiniz gibi. sanırım Efes Fan Card sahiplerine davetiye olarak dağıtılıyor. en azından ben öyle biliyorum. öncelikle bir Beşiktaş taraftarı olduğumu söyleyeyim ve final serisindeki bütün maçlara gidebildim. oturup maçın keyfini çıkaran tipte bir taraftarım. fakat durum şudur ki, eğer 5. maç son maç olursa ve bize ayrılan 4 bin küsürlük yerin biletleri söz konusu maçın son maç olma ihtimaliyle paralel olarak çıktığı an bitecek gibi duruyor. kulüp tarihinin ilk ve belkide son efsane sezonlarından biri, ve bu sezonu oldukça yakından takip ettim. ben son maça bilet bulamazsam ve olası bir galibiyetimizde kupaya uzanırsak, ben o anı yaşayamadığım için ağlarım herhalde. çok uzattım ama, yazının başında dediğim gibi, eğer davetiye olarak dağıtılıyorsa ve elinde bu davetiyelerden olup da gitmeyi düşünmeyen olursa, efes tarafında oturup, maçı izleyip, en azından olası bir galibiyette kupa törenine şahit olmak istiyorum. aranızda bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum. ben sonuçta gişeden bilet alabilmek için can siperane bir çaba göstericem. ama ne günü ne de saati belli çıkış zamanının. inşallah derdimi iyice anlatabilmişimdir. siz kupa kazanmaya alışmış taraftarsınızdır tabi ki ama bir beşiktaşlı olarak ilk defa kupaya bu kadar yaklaştık ve önümüzdeki senelerde bu başarının devam etme olasılığı büyük bir muamma. o yüzden olası galibiyette o anı yaşamak istiyorum. fenerin türkiye kupası muhabbetine benzedi ama durum budur. herkese iyi günler ...

Samimi bir yazı yazmışın ama zaten sadece efes cardlılara bilet vermenin amacıda yazının içinde. Maçtan önce Gerçek Efesliler taraftarı toplancak salonun önünde pek sanmıyorum ama belki yardımcı olurlar.

• Obradovic, Messina, Pianigiani beklerken Oktay Mahmuti dedikoduları dönmeye başladı kulüpte. Zaten Engin Özorhundan daha iyisini beklemek çok büyük hata olurdu...
  • quote:

Samimi bir yazı yazmışın ama zaten sadece efes cardlılara bilet vermenin amacıda yazının içinde. Maçtan önce Gerçek Efesliler taraftarı toplancak salonun önünde pek sanmıyorum ama belki yardımcı olurlar.

eyvallah usta, yoğun bir uğraş sonrası bilet alabildim, sıkıntı kalmadı, iyi olan kazansın diyelim, başarılar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: merttekesch

quote:

eyvallah usta, yoğun bir uğraş sonrası bilet alabildim, sıkıntı kalmadı, iyi olan kazansın diyelim, başarılar ...

Teşekkürler sizede :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.