Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.356
Cevap
36
Favori
330.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elbryan

quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

quote:

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU)

Bütün maç sahada kalıp savaşan Doğuşu maçın adamı seçiyorum

Hocam Kerem Tunçeri diyorum.Gerek maç içindeki oyunu,gerek o kritik üçlüğü gerekse de son pozisyondaki milimetrik pası.

Zaten ben şaka amaçlı dedim. :) Farkettiyseniz seride kazandığımız 2 maçtada Keremler bizi kurtardı. Banvit maçıda dahil. Keren Tunçeri bütün sezon eleştirildi, Kerem Gönlümünde tüm sezonu sakatlıkla geçti ikiside son sezonlarını yaşıyorlar ama yinede onlarsız biz bir hiçiz. :)

Özellikle Kerem Gönlüm'ü çok beğeniyorum ben.O olmasa çok kötü durumlarda olurdunuz bence.Her faul alışında seviniyorum siz düşünün artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU)

Bütün maç sahada kalıp savaşan Doğuşu maçın adamı seçiyorum

Hocam Kerem Tunçeri diyorum.Gerek maç içindeki oyunu,gerek o kritik üçlüğü gerekse de son pozisyondaki milimetrik pası.

Zaten ben şaka amaçlı dedim. :) Farkettiyseniz seride kazandığımız 2 maçtada Keremler bizi kurtardı. Banvit maçıda dahil. Keren Tunçeri bütün sezon eleştirildi, Kerem Gönlümünde tüm sezonu sakatlıkla geçti ikiside son sezonlarını yaşıyorlar ama yinede onlarsız biz bir hiçiz. :)

Özellikle Kerem Gönlüm'ü çok beğeniyorum ben.O olmasa çok kötü durumlarda olurdunuz bence.Her faul alışında seviniyorum siz düşünün artık.

Yerli KG miz favorimdir. Geçmişte bazı hataları oldu ama bana göre Türkiyeyi geçtim Avrupanın sayılı 4 numaralarından. Yaşı ilerlemiş olabilir ama bir kaç yıl daha onu izlemekten aşırı zevk duyarız. Umarım basketi bırakınca Efes ve milli takımın antrönör ya da koçu olur. :) Bu arada sene sonu Galatasaray'a gitceği konuşuluyor umarım sadece söylentidir.

• Umarım.Çünkü seneye Euroleague'de kendi takımımızda görmeyi çok istiyorum ben de.
  • quote:

Umarım.Çünkü seneye Euroleague'de kendi takımımızda görmeyi çok istiyorum ben de.

Bu sene 4 numaralar konusunda çok şanslıydık. Ersan-Savanovic(son haftalar formu düştü ama genelde süperdi.)-Kerem süper 4 numaralar. Ersan zaten şuan Nbade ortalığı kasıp kavuruyor. İlerde çocuklarıma Ersan bizim takımdada oynadı diye anlatırım artık. Keremi anlatıp tanıtmak çocuklarımı Efesli yapmak için en büyük koz zaten.

• quote:

quote:

Umarım.Çünkü seneye Euroleague'de kendi takımımızda görmeyi çok istiyorum ben de.

Bu sene 4 numaralar konusunda çok şanslıydık. Ersan-Savanovic(son haftalar formu düştü ama genelde süperdi.)-Kerem süper 4 numaralar. Ersan zaten şuan Nbade ortalığı kasıp kavuruyor. İlerde çocuklarıma Ersan bizim takımdada oynadı diye anlatırım artık. Keremi anlatıp tanıtmak çocuklarımı Efesli yapmak için en büyük koz zaten.

Ersan büyük anı olacak ileride de Savanovic cidden baya düşüşe geçti.Kaçıncı maçtı hatırlamıyorum ilk 12 sayıyı atmıştı bir daha da oyuna girememişti galiba.Ya da sonlar girmişti ama pek bir şey yapamamıştı.Rotasyonun geniş olması da etkiliyor bence performansı.Özellikle yabancıları.

• quote:

quote:

quote:

Ersan büyük anı olacak ileride de Savanovic cidden baya düşüşe geçti.Kaçıncı maçtı hatırlamıyorum ilk 12 sayıyı atmıştı bir daha da oyuna girememişti galiba.Ya da sonlar girmişti ama pek bir şey yapamamıştı.Rotasyonun geniş olması da etkiliyor bence performansı.Özellikle yabancıları.

Savanovic'i baya severim. Geçen yıl ki Avrupa şampiyonasından önce İzmirde düzenlenen bir hazırlık turnuvası vardı bilirsiniz belki orda izlemiştim ilk defa Sırbistan milli takımıyla demiştim bu adam Efes'i uçurcak. Sonra tabi Ersanın gelmesiyle 10-15 süre almaya başladı ama elinden geleni yapıyordu. Ersanın gitmesiyle daha bir ön plana çıktı. Galatasarayla eurolig maçında üst üste attığı 4-5 3lük sayı unutulmaz. Şu sıralar formu düşük ama Savanovic'e sırt çevrilmemesinden yanayım. Onun gibi 4 numara kolay kolay gelmez. :)

• Bırak ya 3 saniye oynuyor adam maçı çeviriyor. Ayıp ya , bari 3'lük falan atsaydı. Terbiyesiz
  • O değilde Efeslilerin maç sırasında imzalayıp verdikleri itiraz kağıdı ne olacak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

O değilde Efeslilerin maç sırasında imzalayıp verdikleri itiraz kağıdı ne olacak acaba

Kerem Tunçeride onu imzalamış galiba. maç iptal olsa bile hiç üzülmem bu akşam gerçekten güzel bir maç izledik.
  • Yok maç iptal falan olmaz da biz yenseydik baya bir konuşurdu sizinkiler
  • Kerem Gönlüm'ü alamazsak bari Efes kızlarını alalım. BJK Milangaz kızları olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Kerem Gönlüm'ü alamazsak bari Efes kızlarını alalım. BJK Milangaz kızları olurlar

Kerem Gönlüm kalsın da kızlar gelebilir yalnız ozamanda tribünde istenilen atmosfer oluşmayabilir
  • Maçtan sonra Beşiktaşlılar Efeslilere saldırmış ve Efeslilere Efes tarafında rahat vermemişler. Bu maça yakışmayan hareketler. Umarım bir daha tekrarlanmaz...
  • quote:

Maçtan sonra Beşiktaşlılar Efeslilere saldırmış ve Efeslilere Efes tarafında rahat vermemişler. Bu maça yakışmayan hareketler. Umarım bir daha tekrarlanmaz...

Anca seneye olur artık öyle bir olay.Malum pazartesi seri bitiyor.
  • quote:

Maçtan sonra Beşiktaşlılar Efeslilere saldırmış ve Efeslilere Efes tarafında rahat vermemişler. Bu maça yakışmayan hareketler. Umarım bir daha tekrarlanmaz...

Bizim taraftarın nedense küfretmesini de durduramıyoruz. Bugün daha az bir küfür oldu az bir zaman. Gelişme var. Ama niye saldırmışlar acaba onu anlamadım. Hani fb ya da gs olsa bir taraf tahrik eder, diğer başlar falan. Efes'in seyircisinin öyle taraklarda bezi de yok. İlginç Haberin kaynağı neresi bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Bizim taraftarın nedense küfretmesini de durduramıyoruz. Bugün daha az bir küfür oldu az bir zaman. Gelişme var. Ama niye saldırmışlar acaba onu anlamadım. Hani fb ya da gs olsa bir taraf tahrik eder, diğer başlar falan. Efes'in seyircisinin öyle taraklarda bezi de yok. İlginç Haberin kaynağı neresi bu arada?

Haberin kaynağı direk yaşıyanlar. Efeslilerle takıldığımız forum sitesinde yaralandığı için hastaneye gidenler filan var. Bir kaç cahil kişinin yönettiği cahil gruplar içip, hap atıp, doldurulup maça geliyorlar. Amaç maç izlemek değil holiganlık yapmak. Bu sadece Beşiktaşta ve ülkemizde olan bişey değil. Geçenlerde Olympiakos-Pana serisinin ilk maçı holiganlık yüzünden ertelendi. Bunun önüne geçmek imkansız gibi bir hal oldu.

Medyada bunun tetikçisi. Medya sayesinde hiç Efes'i tanımıyan biri Efes'in çok rahat düşmanı olabilir şuan ki oluyolarda. Örneğin euroligte Galatasaray'ı yendiğimiz maçtan sonra ya da Olympiakos'a yenildiğimiz maçtan sonra olması lazım bir gazete Efes kaybetti ya da kazandı yerine Efes Galatasaray'ın önünü kesti işte şunu yaptı filan diye başlık atmış. Basketle alakası olmayan adam tabi ki olayın aslını bilemez ve takıma düşman olur. Ya da şimdiden yarın ki gazete başlıklarını görebiliyorum. ''Efes Beşiktaş'ın şampiyonluğunu engelledi.''

Neyse durum ortada. bu arada maçtan sonra olayları birinci ağızdan dinlemek isteyenlerwww.efesliler.com sitesinde forum sayfasını ziyaret edebilirler.

• Ben de EFES'i tutardım ama artık bıraktım. Tuborg'un yeni birası çok daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Ben de EFES'i tutardım ama artık bıraktım. Tuborg'un yeni birası çok daha güzel.

Aynen aynen

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellfire_1905 -- 9 Haziran 2012; 11:33:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire_1905

Maç esnasında farketmedim ama gerçekten ligtv spikerleri çok tarafsız maç anlatmışlar. Umarım biz kazandıktan sonra çok üzülmemişlerdir.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.