Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.356
Cevap
36
Favori
330.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu akşamki maç için isteyene digi web tv aboneliğimi verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin 5. maçında bu akşam 20.00de Sinan Erdemde Beşiktaş karşısına çıkıyoruz. Rakibimiz bu maçıda alırsa şampiyon olacak. Tabi bizim içinde her şey bitmiş değil. Ne kadar zor durumdada olsak pes etmek bize yakışmaz. Geçen maçın tam tersi sonuna kadar savaşıp Efes ruhunu herkese göstercez umarım. İki takımada başarılar. :)
  • Biraz geç oldu ama ilk defa bir maça istekli ve aşırı hırslı başladık. Bu saatten sonra neler değeşir bilemeyiz ama artık çok fazla bir şeyin değişmiceği kesin.
  • Kerem şu içeri yüklenirken aniden dişarı çıkartma vazgeçemedi bir türlü..10 yıl önce güveni yok ondan böyle diyorduk halen böyle.
  • Saçmaladı Kerem.
  • Doğuş Balbayyyy... :D Süper bir oyun oldu. Rakibi tebrik ederim. Bakalım neler olcak diğer maçlarda?
  • Bir sürü kupanız var hala şu kupayı almak için ıkınıp sıkınıyorsunuz yazık be

Tebrik etmek içimden gelmiyor gerçekten çünkü bence maç bizim hakkımızdı ama gene de tebrikler yapacak bir şey yok.
  • Abi o nasıl son 5 saniyedir yahu . Harikaydı harbiden. Tebrikler iki takıma da.
  • Bence bu maç Efes'in hakkıydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bir sürü kupanız var hala şu kupayı almak için ıkınıp sıkınıyorsunuz yazık be

Tebrik etmek içimden gelmiyor gerçekten çünkü bence maç bizim hakkımızdı ama gene de tebrikler yapacak bir şey yok.

Teşekkürler ama tebrik edip etmemek sizin tercihiniz karışamam.

Bana göre bizim oyuncular kupa maçına değil prestij maçına çıkmış. Medya olsun taraftar olsun 35 yılda 32 kupa kazanan Efes'i geçen maç yerden yere vurdu. Tamam fark yemiş olabiliriz ama çok fazla abartıldı. Bugünde hangi takım taraftarı olursa olsun herkes Efesin düşmanıydı. (Gördüğüm kadarıyla) Belki kupayı kazanamayız ama gerçekten güzel ve zevkli bir maç oldu. Bence sezonun en güzel maçıydı. Zouros ilk defa iyi bir taktik verdi. Doğuşta gelecek için büyük ümit verdi.

• Maci Zouros aldi... Yiğidi öldürelim ama hakkını da verelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Maci Zouros aldi... Yiğidi öldürelim ama hakkını da verelim.

Yok be Oktay Mahmudi almıştır maçı, yenilmez armada falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Maci Zouros aldi... Yiğidi öldürelim ama hakkını da verelim.

Zourosun amacı seneyede takımda kalmak anlaşılan. Maçı kazandırcaksan adam gibi kazandır. Bu ve diğer kazandığımız maç yüzünden kalp krizi geçirebilirdim heyecandan.
  • quote:

Maç Efesin hakkıydı

• Doğuş %100 saha içi isabetle oynamış diyorlar.

• Bütün maç sahada kalıp savaşan Doğuşu maçın adamı seçiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DannyWaLker

quote:

Maç Efesin hakkıydı

Bana göre değildi

• Benzer:

• quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Bütün maç sahada kalıp savaşan Doğuşu maçın adamı seçiyorum

Hocam Kerem Tunçeri diyorum.Gerek maç içindeki oyunu,gerek o kritik üçlüğü gerekse de son pozisyondaki milimetrik pası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Bütün maç sahada kalıp savaşan Doğuşu maçın adamı seçiyorum

Hocam Kerem Tunçeri diyorum.Gerek maç içindeki oyunu,gerek o kritik üçlüğü gerekse de son pozisyondaki milimetrik pası.

Zaten ben şaka amaçlı dedim. :) Farkettiyseniz seride kazandığımız 2 maçtada Keremler bizi kurtardı. Banvit maçıda dahil. Keren Tunçeri bütün sezon eleştirildi, Kerem Gönlümünde tüm sezonu sakatlıkla geçti ikiside son sezonlarını yaşıyorlar ama yinede onlarsız biz bir hiçiz. :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.