Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (606. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.351
Cevap
36
Favori
330.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam adamın ölüsü zaten 10 sayı 4 asist ti:)Aslında Efes geri döndü Efes geri dönünce Larkin'e daha fazla serbestlik ve alan kaldı. O da hakkını veriyor. Şutlar girmeye devam ederse zaetn kimse durduramaz Larkin'i.

• @ecay Hocam geçen sene bence ölüydü, 14 sayı ortalamayla oynadı :) ama işte inanın ölüsünün takıma pek faydası yok, aksine baltalayabiliyor bile. top sektirişinden dahi anlayabiliyorsunuz, bu sene 2-3 maçta o isteği görür gibi oldum heyecanlandırdı. umarım silkinir

@bilsah @Alvinnn Barça maçı geliyor, muhtemelen onun sinyalleri  

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Katılıyorum hocam EL başlarında bir kaç maç özellikle maç sonlarında baya bocalamıştı.Ama o zaman da takım sadece onun eline bakıyordu.Şu an işler daha farklı.

• Bu hakemler resmen maçı Barcaya verdiler... Ban yemeyecek olsam içimden geldiği gibi yazardım ama...

Sertaç zaten ayrı bir olay

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shane 5. faulünün görüntülerini instagram story de paylaşmış, bu bir saçmalık diye. Hakem rakibin yıldız oyuncusu(Mirotic'i kastediyor) 5 faulle oyundan atıldı diye maçı dengelemeye çalıştı diyor. Ve haklı Dunston blokluyor, adam yere düşüyor Shane topu almak için yerdeki adamın yanından geçerken bir faul uyduruluyor. Adama temas etmiyor bile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levent Leventcitwitter
    “Kimse kusura bakmasın ama Bertomeu yönetiminin devam etmesi yönünde oy kullanan Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun hakem hatalarından bu kadar yakınmaya hakkı yok. Madem düzenden memnunlar, o zaman çıkıp konuşmayacaklar.”
    https://twitter.com/LeventLEVENTCI/status/1467076825742516233

Hakemler rezildi. Fenerbahçe ve Efes ise bu düzene oy verdi.

• Barca Calathes sakatlanınca Exum'u hemen kadroya kattı. Biz yazdan beri pivotsuz oynuyoruz hala bir dedikodu dahi yok..

• Dunston'a yapılan hareketi herhangi bir Efes'li yapsaydı şu an diskalifiye olmuştu. Hakemler artık iyice ipin ucunu kaçırdı.

• Guardlarımız formda olduğu zaman, ben yine en büyük favori olduğumuzu düşünüyorum.

• Dunston da form tutuyor gibi. Sevindirici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilsah -- 17 Aralık 2021; 10:50:18 >
  • Larkin’in bu sene istekli gorundugu birkac mactan biriydi. Onda da zorlanmadan 37 verimlilik yapti. Umarim su pivot isini acilen cozeriz, F4 için başka bir yol yok.

• Normal sezonu 3. bitiririz, ya da 4

Bence almıcaklar, en azından biraz daha Dunston'ı denicekler.

• Moerman'ın form tutuşu da sevindirici. Geçen yıl gerçekten 4 numaradan skor katkısı alamıyorduk. Singleton da eski savunmasına dönebilirse, problem kalmadı demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilsah -- 17 Aralık 2021; 14:12:22 >
  • bilsah kullanıcısına yanıt

Hem Ataman hem İsmail Şenol doğruladı piyasada olduğumuzu, Landale bekleniyor olabilir adamı G-League'e gönderdiler.

• Ne para varmıs be arkadas ama bir tane yazan basın da yok.FB 18m oyuncu butcesi varken vergileri herseyi ekleyip senelerce 30m yaygara yapanlar , Efes in su butceye ve daha hala oyuncu almasına 1 tane birsey yazmıyorlar.

Demek ki tek dertleri FB ve Obra imis.

Ooo harika olur.

• 4 numaradan katkı alamama hastalığımız, yine nüksetti.

• Son nefeste kazandık. 4 numaradan skor katkısı "0"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilsah -- 22 Aralık 2021; 22:32:12 >
  • Dzanan ACB'de sayı lideri ve Milano'nun kendisini kadroya katacağı konuşuluyor. Ne olursa olsun geldiği sene sonrası 1 sene daha denenmeliydi diye düşünüyorum. Tolga'yla sürekli sözleşme yenilediğimiz gerçeğini de hesaba katarsak..

• 
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.