Hocam adamın ölüsü zaten 10 sayı 4 asist ti:)Aslında Efes geri döndü Efes geri dönünce Larkin'e daha fazla serbestlik ve alan kaldı. O da hakkını veriyor. Şutlar girmeye devam ederse zaetn kimse durduramaz Larkin'i. |
ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (606. sayfa)
-
-
@ecay Hocam geçen sene bence ölüydü, 14 sayı ortalamayla oynadı :) ama işte inanın ölüsünün takıma pek faydası yok, aksine baltalayabiliyor bile. top sektirişinden dahi anlayabiliyorsunuz, bu sene 2-3 maçta o isteği görür gibi oldum heyecanlandırdı. umarım silkinir
@bilsah @Alvinnn Barça maçı geliyor, muhtemelen onun sinyalleri
-
Katılıyorum hocam EL başlarında bir kaç maç özellikle maç sonlarında baya bocalamıştı.Ama o zaman da takım sadece onun eline bakıyordu.Şu an işler daha farklı.
-
Bu hakemler resmen maçı Barcaya verdiler... Ban yemeyecek olsam içimden geldiği gibi yazardım ama...
Sertaç zaten ayrı bir olay
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Shane 5. faulünün görüntülerini instagram story de paylaşmış, bu bir saçmalık diye. Hakem rakibin yıldız oyuncusu(Mirotic'i kastediyor) 5 faulle oyundan atıldı diye maçı dengelemeye çalıştı diyor. Ve haklı Dunston blokluyor, adam yere düşüyor Shane topu almak için yerdeki adamın yanından geçerken bir faul uyduruluyor. Adama temas etmiyor bile :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Levent Leventcitwitter“Kimse kusura bakmasın ama Bertomeu yönetiminin devam etmesi yönünde oy kullanan Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun hakem hatalarından bu kadar yakınmaya hakkı yok. Madem düzenden memnunlar, o zaman çıkıp konuşmayacaklar.”https://twitter.com/LeventLEVENTCI/status/1467076825742516233
Hakemler rezildi. Fenerbahçe ve Efes ise bu düzene oy verdi.
-
Barca Calathes sakatlanınca Exum'u hemen kadroya kattı. Biz yazdan beri pivotsuz oynuyoruz hala bir dedikodu dahi yok..
-
Dunston'a yapılan hareketi herhangi bir Efes'li yapsaydı şu an diskalifiye olmuştu. Hakemler artık iyice ipin ucunu kaçırdı.
Guardlarımız formda olduğu zaman, ben yine en büyük favori olduğumuzu düşünüyorum.
Dunston da form tutuyor gibi. Sevindirici
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilsah -- 17 Aralık 2021; 10:50:18 >
Larkin’in bu sene istekli gorundugu birkac mactan biriydi. Onda da zorlanmadan 37 verimlilik yapti. Umarim su pivot isini acilen cozeriz, F4 için başka bir yol yok.
Normal sezonu 3. bitiririz, ya da 4
Bence almıcaklar, en azından biraz daha Dunston'ı denicekler.
Moerman'ın form tutuşu da sevindirici. Geçen yıl gerçekten 4 numaradan skor katkısı alamıyorduk. Singleton da eski savunmasına dönebilirse, problem kalmadı demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilsah -- 17 Aralık 2021; 14:12:22 >
Hem Ataman hem İsmail Şenol doğruladı piyasada olduğumuzu, Landale bekleniyor olabilir adamı G-League'e gönderdiler.
-
Ne para varmıs be arkadas ama bir tane yazan basın da yok.FB 18m oyuncu butcesi varken vergileri herseyi ekleyip senelerce 30m yaygara yapanlar , Efes in su butceye ve daha hala oyuncu almasına 1 tane birsey yazmıyorlar.
Demek ki tek dertleri FB ve Obra imis.
-
Ooo harika olur.
4 numaradan katkı alamama hastalığımız, yine nüksetti.
Son nefeste kazandık. 4 numaradan skor katkısı "0"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilsah -- 22 Aralık 2021; 22:32:12 >
Dzanan ACB'de sayı lideri ve Milano'nun kendisini kadroya katacağı konuşuluyor. Ne olursa olsun geldiği sene sonrası 1 sene daha denenmeliydi diye düşünüyorum. Tolga'yla sürekli sözleşme yenilediğimiz gerçeğini de hesaba katarsak..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X