Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.351
Cevap
36
Favori
330.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ergin Ataman nedense böyle genç isimlere pek şans vermiyor Petrusev de bunlardan biri mecburen bir kaç dakika oynatıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dzanan Musa ispanyada müthiş oynuyor, acaba Ergin Ataman ve teknik kadrosu bu adamın nesini beğenmedilir ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga'yı yollayıp Egemen Güven'i alıyormuşuz. Aylar sonra kulüpten doğru bir hareket geldi. Egemen'e de çok bayılmam ama en azından ligde katkı verecek bir yerli uzun ihtiyacımız vardı. Şimdi sıra ana pivot transferinde, çok geç bile kaldık aslında da

• Egemen'i yıllar önce Mvp olduğu U-18 Avrupa Şampiyonası'nda izlemiştim. Fundemental'i çok iyiydi, post-up'ı özellikle... Nenad Krstic'e benziyordu tarzı. Ama kendini geliştirdi mi bilmiyorum tabi. Şutu var mıydı onu da hatırlamıyorum.

• Ne süprizler oluyor ya. Milan Bacelona'yı yenmiş.

• Müthiş bi savunma maçı oluyor. Guardlarımız oynarsa bu maçı kazanırız. Andersonn'un savunmaya ve ribaundlara katkısı müthiş. Gerektiği zaman, çıkıp oynuyor ! Ben bu adamı seviyorum. Kim ne derse desin...

• 3'lükler girmedi, kaybettik. Efes gibi bi takıma 5/26 üçlük nedir ya ? Micic maçlara yumruğunu vuramıyor baya bi zamandır. Adamlar da hayvan gibi savunma yapıyor, haklarını yemiyelim şimdi Barca'nın yeni guardı Jocuboitis de baya iyi adam. Şampiyon yapabilir onları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilsah -- 14 Ocak 2022; 14:45:8 >
  • Bu sezondan hiç keyif alamadım yav, takım da oynamaktan keyif almıyor gibi.

• Adamlar takır takır atıyor biz de bomboş kaçırıyoruz,ribaund alıp yine kaçırıyoruz...

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Kupanın gelmesi ardından Micic ve Larkin'e verilen büyük paralar takımda tutmak için ..ister istemez motivasyon azalıyor . Takım Micic ve Larkin'e3 bağımlı hale gelince onlar olmayınca ya da formsuz olunca işler karışıyor..

• Sugar Shaneee

• Micic dün ne kadar hata yaptı çıldırttı resmen. Larkin iyiydi. Rahat kazabilecekleri maçı uzatmalarda zorla kazandı. CSKA var sonuçta karşısında ama 18-0lık skor nedir, bu kadar geç mi müdahale gelir anlamak imkansız. Neyse yine de Shved sayesinde kazandık...

• 4. ya da 5. bitiririz

• Böyle kaybedilmez gerçekten. Sluokas'ı resmen mutlu etmek için oynadık. Resmen kazanacağımız maçı her seferinde basit hatalar ve yanlış hücumlarla onlara hediye ettik. Larkin resmen oyunun içine etti. Hakemler de oyunu etkileyecek kararlarda bulundu.

• Şöyle bir haber dolanıyor ;

eurohoops
    BOMBA İDDİA: Real Madrid, Shane Larkin ile Anlaştı; Vasilije Micic, NBA Yolcusu!
    https://www.eurohoops.net/tr/euroleague-tr/1309371/bomba-iddia-real-madrid-shane-larkin-ile-anlasti-vasilije-micic-nba-yolcusu/

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

ataman'la larkin'in arasındaki sorun nedir tam olarak?

edit: haber güncellenmiş, larkin yalanlamış şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 17 Şubat 2022; 15:43:45 >
  • Beyler maccabi maçına gideceğim. 8 yaşındaki kardeşimi de götürmek istiyorum. Çocukların maça gelmesi hala yasak mı?

• Darısı Euroleague başına 😀

• Fenerbahçe'ye karşı son 25 maçta 21 galibiyet. Dominasyon  

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Fb taraftarlarının Ergin Ataman'ı sevmemesinin en temel nedeni bu , bakmayın "efendi olsun,çirkef olmasın,şunu yapmasın bunu yapsın" dediklerine , hoca sürekli Fb takımını yenip elinden kupa,şampiyonluklar aldığı için sevmiyor ve nefret ediyorlar.

• 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.