ERGIN ATAMAN HOCAM COK büyüksün cooook MICIIIIIIIIIIC |
ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (609. sayfa)
-
-
Şu maç niye buraya geldi, anlamadım zaten. Ribaundlara, asistlere, top kayıplarına bakıyorum. Hiç birinde bi sıkıntı yok. Tek açıklaması var; o da hucümda agresif oynamadık. Sonlara doğru aklımız başımıza geldi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi ya... Maçı mı izledin sen ? Sonuna kadar hakkımızdı maç. Hazımsızlık senin ki. Hadi Ataman'ı sevmiyorsun, Türk takımının finale çıkmasını da mı hazmedemiyorsun ? Şansmış. Maçın buraya gelmesi anormaldi zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilsah -- 19 Mayıs 2022; 21:9:49 >
Beni gecmise goturen bir mac oldu. Efes-Aris ve Tofas-Aris maçlarının hesabı görüldü. Teşekkürler Efes.
Micic yanlış bir şut kullandı ama sonuç çok güzel oldu. Tebrikler Efes inşallah finali de alırız.
-
Hocam bu adamların hayatı böyle geçti. Fatih Terim e bal diye diye adam 25 kupa aldı. Şimdi de Ergin Atamana diyorlar .
Bunlar o kadar loser Bi camia ki, herkes şanslı bunlar talihsiz, ondan başarılı olamıyorlar zannediyor. Durumları fena
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oly tamam kaldı bir , şu an madrid geri geldi ancak ben daha iyi bir kadro olmasına rağmen barcelonayı istiyorum , madrid'den daha çok çekiniyorum.
Madrid aldı , barca kadrosu daha iyi düşüncem de değişti başta koç olarak madrid çok daha iyi , uzun bir ligde rudy,lull falan traş olabilir ama kritik anda bu akşam lull maçı getirdi caseurla birlikte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 20 Mayıs 2022; 0:1:25 > -
Rakibimiz Real... Gerçekten çok iyi basketbol oynuyorlar. Barca maçı öncesi Laso "Rahatım, çünkü takımım iyi durumda" demişti. Bu adamın bir bildiği vardır diye düşünmüştüm. Laso son 2 yılda kendini çok geliştirdi gerçekten. Geçen yıl ki gibi kolay olmayacak...
Ataman tam bir taktik adam. Tartışmasız en iyi koçlardan. Efes ise klasik Efes. son dakikaları hep stres hep heyecan. :D
-
Federasyonun aldığı mola işe yaramış :)
-
Yalnız son hücum rezalet çizilmiş bir oyun bütün maç kötü geçirmiş micic'e ikilikte yetiyorken al topu el üstü üçlük yolla demek çok kötü bir coaching
-
Ergin ataman ikilik atmasını tercih ediyormuş böyle durumlarda yani micic kendi insiyatifi ile kullanmış şutu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ataman taktiksel olarak çokta iyi olduğunu düşünmüyorum. Biraz bam bam bam kafasında.. Oyuncuların şutu atarsa tamam ama ters giderse kontrolden çıkıyor işler.
-
Eurolig'in ne yapıp edip şu tek maç saçmalığından biran önce vazgeçmesi lazım. Basketbolda tek maçlı final mı olur arkadaş
Efes Oly çok daha rahat geçebilecek bir takım eğer playoff şeklinde olsa. Fakat bu tek maç saçmalığı sayesinde neredeyse maçı verecekti.
Yani bir lig nasıl kötü yönetilir her sene üzerine koyarak gösteriyor eurolig yönetimi. Çok daha iyi bir organizasyon olacak iken 90 yılların zihniyetinde yönetiliyor.
Bu arada Efes' e tebrikler.
-
Basketbol hakkında çok bilgiye sahip değilim ama şunun cevabını çok merak ediyorum.Nba’de oynayan bir yıldız oyuncu,mesela Curry euroligteki şampiyonluğa en uzak takımda oynasa o takımı final four’a taşıyabilir mi?Nba ile Avrupa basketbolu arasındaki uçurumu daha iyi anlayabilmek adına soruyorum.Ya da bugünkü finalde Nba’den tek bir oyuncu taraflardan birinde olsa maçı güle oynaya kazandırabilir mi?
Bence kazandıramaz hocam modern takım sporunda tek kişinin mucize yaratması artık zor.
-
O kupa yine gelecek.
Bireysel oyuna kaldık tamamen. 3. periyotta toplanmamız lazım.
Tebrikler Efes helal olsun size.
-
Çok büyüksün Hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X