Ne anlatıyorsun hoca ya "Cathein" iddialı Mario Kasun lu sezondan sonra Efes bitmistir cogu FB taraftarında... |
ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (608. sayfa)
-
-
Orada da yendi ya zaten işte siz şampiyonluk kutlamalarına başlamışken, ben de tam onu diyorum.
-
Sunu anlamıyorum ya su ulkede 2grup var.FB li olanlar ve FB ye karsı olanlar, FB li her bransta gururla kendi takımını desteklerken diger grup Efes,Vakıf,Ecz,Halkbank,UMMC falan biri FB yi yensin modunda cunku kendi takımlarından umutları yok.
Mevzuya gelince 2 0 onde iken ve muhtemelen sampiyon olacakken bir suru sey dustu basına ama olay arastırılmadı,kapatıldı.Kasun hemen gitti.Arastır en azından yok boyle birsey de Fed olarak...
Ergin de Dev butce var en onemlisi hic bir takımda olmayan Micic,Larkin var.Dusun GS da Mpenza var,Prime Messi var.
FB de oyuncu butcesi 18M gecmiyor vergi de var Hersey dahil toplam butce max 30M oluyor.Efes vergiden de dusuyor.
Efes diyor ki Larkin 3.8M alıyor 400 bin de Federasyon oduyormus.MVP Micic 3M alıyor diyor.yabancı basın 3 yıllık 16.5 falan diyor.Larkin in 3.8 aldıgı yerde MVP en az 5M alır.
Senelerce Obra yerli oynatmıyor dedi Ergin kendi Larkin i de yerli yaptı.En az 10 yabancı oynuyor.Yerlilerin de yuzune baktıgı yok.Cık de ki Alper Yılmaz olarak Oyuncu butcemiz su kadar Larkin 3.8 alıyor Micic 5M alıyor Bobua 2m alıyor vs cık acıkla...madem bu kadar Ergin Hoca hayranısın celiskilerini de yaz buraya hoca dun bunu diyordun bugun bunu yapıyorsun diye, butce butce dedi FB de hicbir zaman Efes deki oyuncu butcesi olmadı.2 yıldır butce arşa cıkmıstır.Ergin GS lı diye kuru kuru methiyeler duzmenin bence cok anlamı yok.
Sene sonu ne olursa olsun benim hissiyatım Efes Ergin ile yolları ayıracak.O zaman buyuk GS lı Ergin e imzayı attırırsınız.Ondan sonra yine konusuruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 5 Mart 2022; 23:17:52 >
-
Sen kafanda kurduklarını yazmışsın da yazmışsın , bense sadece tek bir şey yazdım Ergin Ataman yaklaşık son 15 senede üstelik bunun çok büyük kısmı Fb Ülker'in hem ekonomik hem de federasyon vs. nezdinde ağır üstünlüğüne rağmen 5 şampiyonluk aldı , avrupada çarptı , obrayı göndertti Fb tarafarı olsam ben de sevmem , bunun harici tırı vırı.
-
Hikaye anlatiyorsun.Ergin kim ki Obra Ergin den dolayi gidecek.9 EL,FB de 5 F4 3 Final oynayan adam mi gidecek?
Butce duser Obra tuyer.Pao da Bodiroga,Saras lar bitti Obra tuydu.FB butce dusurecem dedi Obra tuydu bu kadar basit gerisi sizin senaryolariniz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E tamam işte ben başka bişey demedim zaten ezici bütçe ve taraftar desteği ve Aziz Yıldırım baskısı+federasyon yardımlarıyla önüne gelen herkesi ezmek istemeniz normal ama ezemediniz bunun da sebebi Ergin Ataman o yüzden sevmiyorsunuz işte , kafa kafaya bütçeyle de hem eurolig hem ligde obrayı gömünce obra kaçtı.
Uzatmaya gerek yok , Ergin Ataman Fb ve Fb Ülker'in onlarca kupasını engelleyip kendi takımı ile aldı , bende olsam ben de sevmem.
-
Hangi kafa kafaya bütçeden bahsediyorsun ya FB de Efes deki oyuncu butcesi hicbir zaman olmadi.Hangi kafa kafaya butce?
Hoca Bjk ve GS ile şampiyon olurken daha az bütçesi vardı , 2019 senesinde bütçeler çok da farklı değildi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yavaştan F4 havasına girelim. Milano'yu playoff tarihinde ev sahibi olup en az sayıyı atan takım olarak tarihe geçirdik Tempo yapamadık bazı şutlar da girmedi fakat tecrübeyle, winnerlık ile ilk maçtan ev sahibi avantajını aldık. Larkin çok büyük oynadı, Micic daha canlanamamış fakat verebildiğini vermeye çalıştı en azından. Hadi bakalım sonu şampiyonluk olsun
-
Melli 4 hafta yok. Bizim açımızdan olumlu bi haber oldu.
-
Evet
Ortalık karıştı ! Monaco'nun seriyi alabileceğini düşünüyorum. Bize de ters gelen bi takım. Olimpiacos'u tercih ederdim belki. Barca'nın ise seriyi döndereceğini tahmin ediyorum. Real zaten farkı koydu, belli etti yani... Biz de biraz düşük skorda kalıyoruz. Sebebi de Beabouis bence. 2,3 atmasına alışık değiliz. 1,2 maça form tutarsa iyi olur.
Eurohoops önce Micic'in 2 hafta sahalardan uzak kalacağını yazdı, sonra haberi sildi 🤔
Ne yordun be Milano
Koç kafada final4 oynamış ve kazanmış , Oly gelecek onları çok zorlanmadan geçeriz finalde de Barca gelir onları da bu sefer yeneriz diyor.Ben de Monaco'nun gelmesini istemem şahsen , final içinse son 1,2 topa kalır muhtemelen o yüzden her şey olabilir ama Ataman çok niyetli yine :D
-
Efes her zamanki Efes.. son anlara kadar heyecan bitmiyor.
-
Efes Pilsen 97'de play off ta Asvel'e elenirken Final four Kaf dağının ardında gibi gelirdi bana. Ama son senelerde final four'lara o kadar çok alıştık ki sıradan gelmeye başladı. Nereden nereye. Şimdiki Efes o zamankinden elbette daha iyi ama o zaman kadroda Ufuk, Volkan, Hüseyin, Murat... vs pek çok Türk vardı ve süre alıyorlardı. Şimdi tek bir Türk bile yok. Zaten milli takımımızda bu yüzden başarısız oluyor. İnşallah final fourlara bundan sonraki senelerde Türk oyuncularımız da katkı verirler. İşte o zaman tadından yenmez.
-
Anderson'a güveniyorum. Çok profosyonel ve böyle maçlara iyi odaklanıyor. Dunston kendisinin çok formda olduğunu söylüyor zaten...Micic'in oyunu biraz belirleyici olacak. Bi de tek sıkıntı Beabouis'ın az süre almasından ve Simon'un oynamayacağından ötürü skorun düşük olabilme ihtimali. O yüzden iyi savunma yapmalıyız..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilsah -- 19 Mayıs 2022; 21:48:12 >
VASİLİJE MİCİCCCCCCCCCCC
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ergin ataman gerçekten inanılmaz şanslı bir adam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X