Şimdi Ara

Anadolu Hukuk gelme ihtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 16700 anadolu hukuk 15400'ten akdeniz hukuk 17400'ten kapatmış anadolu hukukun gelme olsaılığı var mıdır akdeniz hukuka yüksek ihtimalle gelir gözüyle bakılabilir mi?

• Eskişehir gelebilir dostum.Akdeniz bence garanti.Ama Akdeniz'i iyi düşün derim.Kampüs,ortam çok güzel ama eğitimi pek iyi değil diye biliyorum.
  • prisonerdreams kullanıcısına yanıt
    Kocaeli hukuk hakkında bir bilginiz var mı?
  • Kocaeli hukukta okuyanlarla konuştum da iyi diyen de var,övülecek bir yanı yok diyen de.Bana kalırsa orta dereceli bir hukuk fakültesi.Zaten hukukta nerede okursan oku iş sende bitiyor dostum
  • Akdeniz hukuk hakkında bilgisi olan yazabilir mi?
  • kramuk K kullanıcısına yanıt
    sıralaman kaç bin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teleskop9

sıralaman kaç bin?

Ben şuan anadoludayım zaten 2.sınıf akdenize geçme ihtimalim var daha düşük ama yapacak bir şey yok nasıldır acaba akdeniz sıkıntı olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EGE TIP GELİR Mİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kramuk K kullanıcısına yanıt
    sıralama olarak çok az bir fark var daha düşük gözüyle bakılacak bir okul değil bence ben okulun binasını ve sahile olan yakınlığını şehir içi konumunu çok beğendim kesinlikle attan inip eşşeğe binmelik bi durum olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: prisonerdreams

Kocaeli hukukta okuyanlarla konuştum da iyi diyen de var,övülecek bir yanı yok diyen de.Bana kalırsa orta dereceli bir hukuk fakültesi.Zaten hukukta nerede okursan oku iş sende bitiyor dostum

O halde ankara hukuk puaniyla erzurumda da okuyalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • svshatay26 S kullanıcısına yanıt
    çok sevdiğim bir hocam demişti hukukta 13k dan düşüksen evine yakın olanı yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimmyHasselbaink

Hoca bi sey bilmiyormus. Ondandir.

• svshatay26 S kullanıcısına yanıt
    doğrudur belki,ama sanmıyorum anadolu-akdeniz ile kırıkkale'nin eğitim kalitesinin çok farklı olduğunu
  • evim adıyamanda, dicle hukuk mu yazayım kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: JimmyHasselbaink

Doğru yapıyomuşum o halde . başlığı açan arkadaşla sıralamamız çok yakın ,önce kendime yakın devletleri sonra da özel tam bursluları yazıyorum.

• teleskop9 T kullanıcısına yanıt
    senin durumun ayrı dicle yazmazdım ben malum terör derdi var,konya-adana-malatya civarı yazardım ben
  • konya adana malatya insanı leş yerler. yaşadığım yerin barzoluğundan farksız.. evime yakin olsa ne olmasa ne topu topu tatillerde gitcem yol parasi yuzunden mi yobazlarin yanina gidiyim

• Şöyle anlatayım dostum.Serbest avukatlık yapıyorsun diyelim.Avukata ihtiyacı olan kişi yanına geldiğinde hangi okuldan mezunsun diye mi sorar yoksa senin o işi halledip halledemeyeceğini mi sorar ? Tabiki üniversiteler arası kalite farkı var ama sen o kaliteyi kullanabildiğin sürece avantajın olur.Senin mantığına göre Ankara hukuk mezunu bir avukat ile Atatürk hukuk mezunu bir avukat davada karşılaşınca her zaman Ankara hukuk mezunu kazanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: prisonerdreams

Şöyle anlatayım dostum.Serbest avukatlık yapıyorsun diyelim.Avukata ihtiyacı olan kişi yanına geldiğinde hangi okuldan mezunsun diye mi sorar yoksa senin o işi halledip halledemeyeceğini mi sorar ? Tabiki üniversiteler arası kalite farkı var ama sen o kaliteyi kullanabildiğin sürece avantajın olur.Senin mantığına göre Ankara hukuk mezunu bir avukat ile Atatürk hukuk mezunu bir avukat davada karşılaşınca her zaman Ankara hukuk mezunu kazanıyor

Ben öyle bir şeyi savundum da ben mi bilmiyorum? Kusura bakma ama eğer soru yapabilecek misin? ise burada %90 ankara hukukçu öndedir.
    %9'da diğer hukuka %1 ise beraberliğe oynuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.