Şimdi Ara

Anadolu Üniversitesi 2013 Girişliler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
7
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tiriviriisler

quote:

Orijinalden alıntı: Kanién

quote:

2. aşama birinci aşamayı geçenler için ki bu da ilk yapılan sınavdan 60 ve üzerini alman demek,
    ki insanlar genelde 15 alıyormuş :D sen eğer ikinci aşamaya geçmişsen zaten yüksek bir kurdan başlıyorsun başarısız olursan.ki olmazsanda muafsın.

Sanki NASA sınavı ya. Onu geçersen şu şunu yaparsan şu. 60 alamam da bi 45 50 bekliyorum.

O Kayıtlar ayın 2sinde açılacakmış, aradığımda öyle demişlerdi. Osmangazi'nin ön kayıtı başladı bile. Ön kayıt dediğin odur.

Ayrıca ingilizce muafiyet sınavı değil bence. Muhafiyet sonuçta

ön kayıt denilen şey bir form dolduruluyor o değil midir? orada da iki nüsha alınıp imzalayıp kayıt sırasında vermemiz gerektiği yazmıyor mu? evet adı muafiyet sınavı değil yabancı dil sınavı olarak geçiyor :)

Tamam da nüsha nedir ? Kopya yazmak çok mu zor ? Bu nasıl resmi dil lan İsyanım sana değil Üniversiteye

• quote:

quote:

quote:

quote:

2. aşama birinci aşamayı geçenler için ki bu da ilk yapılan sınavdan 60 ve üzerini alman demek,
    ki insanlar genelde 15 alıyormuş :D sen eğer ikinci aşamaya geçmişsen zaten yüksek bir kurdan başlıyorsun başarısız olursan.ki olmazsanda muafsın.

Sanki NASA sınavı ya. Onu geçersen şu şunu yaparsan şu. 60 alamam da bi 45 50 bekliyorum.

O Kayıtlar ayın 2sinde açılacakmış, aradığımda öyle demişlerdi. Osmangazi'nin ön kayıtı başladı bile. Ön kayıt dediğin odur.

ön kayıt denilen şey bir form dolduruluyor o değil midir? orada da iki nüsha alınıp imzalayıp kayıt sırasında vermemiz gerektiği yazmıyor mu? evet adı muafiyet sınavı değil yabancı dil sınavı olarak geçiyor :)

Tamam da nüsha nedir ? Kopya yazmak çok mu zor ? Bu nasıl resmi dil lan İsyanım sana değil Üniversiteye

isyanın burada bana olmalı :D çünkü nüshayı ben kendim dedim :D arada bir geliyorlar bana :D :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

isyanın burada bana olmalı :D çünkü nüshayı ben kendim dedim :D arada bir geliyorlar bana :D :D

Sen demedin ya ben de okumuştum ya dosyanın içinde geçiyor ;

Öğrenciler doldurdukları "Öğrenci bilgi formu" ndan iki nüsha çıktı alarak imzalayıp, kayıt evrakları ile birlikte kayıt olduğu birimin öğrenci işleri bürosuna teslim etmelidir. Kesin kayıt işleminden önce; aynı web sayfasında bulunan Temel Bilgisayar Derslerinden "Muafiyet Sınavı" ve "Zorunlu Yabancı Dil Derslerinden Muafiyet Sınavı" linklerine tıklayarak muafiyet sınavına gireceğiniz dersleri belirlemelisiniz.

Ne içtin sen

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen demedin ya ben de okumuştum ya dosyanın içinde geçiyor ;

Öğrenciler doldurdukları "Öğrenci bilgi formu" ndan iki nüsha çıktı alarak imzalayıp, kayıt evrakları ile birlikte kayıt olduğu birimin öğrenci işleri bürosuna teslim etmelidir. Kesin kayıt işleminden önce; aynı web sayfasında bulunan Temel Bilgisayar Derslerinden "Muafiyet Sınavı" ve "Zorunlu Yabancı Dil Derslerinden Muafiyet Sınavı" linklerine tıklayarak muafiyet sınavına gireceğiniz dersleri belirlemelisiniz.

Ne içtin sen

hiç bilmiyorum

• Ne sandın Biz neler çektik şimdiden geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykuTMira

Ne sandın Biz neler çektik şimdiden geçmiş olsun

• Çok güzel bir video olmuş. ''Teşekkürler Eskişehir'' https://www.youtube.com/watch?v=Q4P_a19nsU0
  • http://yenikayit.anadolu.edu.tr/ hala açılmıyor . biligis olan var mı biriniz arasın üniversiteyi
  • http://w2.anadolu.edu.tr/duy/ilan/kesinkayitduy19agusto13/anasayfa.htm

2013-2014 Öğretim Yılı İlk Kez Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler de
    cari hizmet maliyetine öğrenci katkı payı diyor, bu ne demek acaba Bilen var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirBiyolog -- 21 Ağustos 2013; 12:21:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masidar

http://yenikayit.anadolu.edu.tr/ hala açılmıyor . biligis olan var mı biriniz arasın üniversiteyi

pazartesi aramıştım gelince buradaki bilgisayarlardan yapacaksınız dedi.bir yerde de ayın 26sında açılcakmış sistem öyle gördüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Masidar

http://yenikayit.anadolu.edu.tr/ hala açılmıyor . biligis olan var mı biriniz arasın üniversiteyi

pazartesi aramıştım gelince buradaki bilgisayarlardan yapacaksınız dedi.bir yerde de ayın 26sında açılcakmış sistem öyle gördüm.

+1

• Ben de o siteyi açmaya çalışırken şimdi şurayı buldum. Acaba yanlış link verdiler, doğrusu bu mu? Şimdi bi deneyeceğim.

Düzeltme:Bu sitede de yeni kayıta tıklayınca hata veriyor. Zaten 2 eylülde başlayacak demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 21 Ağustos 2013; 20:26:57 >
  • Her fakülte için kayıt tarihleri ayrı ayrı mı yoksa 2-6 Eylül arası istediğimiz tarihte gidebilir miyiz?
  • Eskişehirdeyim beyler soruları alim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda diğer üniversitedekiler baya buluşma işine girmiş. Biz de @qronikvaka ile işin ucundan tutalım dedik. Buluşma konusunu daha rahat konuşabilmek ve nerede, ne zaman buluşacağımıza karar verebilmek için şu konuyu açtık. Buluşmaya katılmak isteyenler konuya mesaj atarsa ona göre liste çıkartıp gün belirleriz.

Düzeltme: Buluşma olayına katılamama ihtimalim var. Ama qronikvaka arkadaş buluşma işini halledecek, kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 26 Ağustos 2013; 21:25:51 >
  • şu kayıt duyurusunda yer alan "askerlik durumu ile ilgili yazılı beyanı" herkes mi götürecek
  • http://yenikayit.anadolu.edu.tr
    açılıyor bilginize
  • Masidar kullanıcısına yanıt
    kayıtlarımız şu anda kapalıdır :( ne zaman açılıyor ki?
  • Bugün kayıt oldum. Kayıt olan herkese hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 C:/Edebiyat Fakültesi/Sanat Tarihi/CaseModder
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.