Şimdi Ara

Anadolu Üniversitesi 2013 Girişliler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
231
Cevap
7
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam gelin tanışalım kaynaşalım.: bu sene hazırlık sınıfı isteğe bağlı arkadaşlar yüzde yüz hariç. . 

4 (KIRMIZI) ANADOLU ÜNİV - İKİ EYLÜL KAMPÜSÜ – HALLER GENÇLİK MERKEZİ
    GİDİŞ GÜZERGAHI
    Anadolu Üniv- İki Eylül Kampüsü Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulu Mimarlık-Mühendislik Fakültesi- Muttalip Yolu- Muttalip Cad- Sivrihisar-1 Cad- Hasan Polatkan Cad- Kırım Cad- Cengiz Topel Cad- Haller Gençlik Merkezi Önü- Üniversite Cad- Seylap Cad- Köşesi Son Durak

10 (MAVİ) VADİŞEHİR - ERENKÖY MAH – HUZUR MAH – ODUNPAZARI – İKİ EYLÜL KAM.
    GİDİŞ GÜZERGAHI

Personel Kon.-Erenköy Mah- Bademlitepe Sok- Altay Cad- Yavuzlar Sok- Çeşmeyolu Sok- Şantiye Sok- Kırbaşı Cad- Yazarlar Sok- Sevinç Cad- Yalı Sok- Cumhur Sok- Yıldızlar Sok- Seher Yıldızı Sok- Ali Rıza Efendi Cad- Maide Bolel Huzur Evi Cad- Cumhuriyet Bulv- Odunpazarı- Yunus Emre Cad- Hasan Polatkan Cd-Cengiz Sk-G.Yakup Satar Cd-İki Eylül Kam.

63 (KIRMIZI ) IHLAMURKENT-İKİ EYLÜL KAM.
    GİDİŞ GÜZERGAHI
    V.ŞEHİR KON.-IHLAMURKENT-AKÇINAR SK-BAYRAMİÇ SK-ADALET CAD-ORDU SK-NEVRUZ CAD-NİLÜFER CAD-ÖZLEM CAD-KARTOPU CD-MUSTAFA ÖZEL CD-GENÇLİK BL-DUMLUPINAR Ö-Y--ATATÜRK BL-ODUNPAZARI-YUNUSEMRE CD-HASAN POLATKAN CD-CENGİZ SK-G.YAKUP SATAR CD-İKİ EYLÜL KAM.

1 Otobüs daha var da Yenikent tarafı içinmiş oradan ev tutulmaz zaten. Para sıkıntı değil diyorsan otobüs güzergahlarında olan ve Eskişehir'in en güzel yerleri denebilecek Atatürk Bulvarından ev bakabilirsin ama orası da şehir içinde ama okula daha uzak kalıyor. Haller gençlik merkezi önü, üniversite caddesi ve seylap caddesi de yine ev tutulabilecek güzel yerler şehrin göbeğinde. Üniversite caddesi zaten adı üzerinde bir sürü öğrenci yurdu falan var. Yine haller gençlik merkeszi üniversite cad ve seylap caddesi kafe ve barlara da 15 dk yürüme mesafesinde. İlla güzergahta olmasın diyorsan adalar çok güzel direk zaten kafelerin olduğu yer. Zaten internette görebileceğin Venedik'e benzeyen porsuk nehri fotoğrafları genelde orada çekilir.

buyrun fotolar porsukhttp://gezipgordum.com/adalar-porsuk-resimleri/

merkezhttp://gezipgordum.com/eskisehir-sehir-merkezi-resimleri

-GEREKLİ BELGELER-
    Adayların kayıt için şu belgeleri hazırlamaları gerekiyor:
    - Mezun olunan ortaöğretim kurumundan alınan diplomanın aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi
    - Aday, 0.15 katsayısından veya ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı, diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge .
    - 1989 ve önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak askerlik durum belgesi
    - Son 6 ay içinde önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş 12 adet 4,5 cm X 6 cm boyutunda fotoğraf
    - Katkı payının ödenmesiyle ilgili belge
    - Kayıttan önce belirlenip, üniversite tarafından ilan edilecek diğer belgeler.
    ÖSYM’nin, ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları kılavuzunda, yükseköğretim öğrencilerinin kılık kıyafetle ilgili olarak yüksek yargı organları tarafından verilmiş kararlar ile oluşmuş bulunan hukuki mevzuata uymak zorunda oldukları belirtiliyor.
    -ADAYLARA UYARILAR-
    Adayların kayıt için bizzat kazandıkları üniversiteye başvurmaları gerekiyor. Postayla kayıt yapılmayacak. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmeyecek. Belgeler eksikse kayıt yapılmayacak. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemeyecek. Yükseköğretim kurumları kayıt yaptıracak adaylardan sağlık kurulu raporu isteyebilecek.

Devlet yurtları-

CUMHURİYET KIZ YURDU(ESKİŞEHİR)
    1 BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR SAKARYA CAD. HACI ALİBEY MAH. NO:16 0222 230 18 05 KIZ GENEL

DUMLUPINAR YURDU
    1. BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR GENÇLİK CAD. BÜYÜKDERE MAH. NO:8 0222 239 37 75 KIZ GENEL

DUMLUPINAR YURDU
    2. BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR GENÇLİK CAD. BÜYÜKDERE MAH. NO:8 0222 239 37 77 KIZ GENEL

DUMLUPINAR YURDU
    3. BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR GENÇLİK CAD. BÜYÜKDERE MAH. NO:8 0222 239 59 54 KIZ GENEL

DUMLUPINAR YURDU
    4. BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR GENÇLİK CAD. BÜYÜKDERE MAH. NO:8 KIZ GENEL

DUMLUPINAR YURDU
    5. BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR GENÇLİK CAD. BÜYÜKDERE MAH. NO:8 ERKEK GENEL

DUMLUPINAR YURDU
    6. BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR GENÇLİK CAD. BÜYÜKDERE MAH. NO:8 ERKEK GENEL

ESKİŞEHİR YURDU
    1.BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR GENÇLİK CAD. NO:10 BÜYÜKDERE MAH. 0 222 2293504-05-06 KIZ ÖZEL

ESKİŞEHİR YURDU
    2.BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR GENÇLİK CAD. NO:10 BÜYÜKDERE MAH. 0 222 2293504-05-06 KIZ ÖZEL

ESKİŞEHİR YURDU
    3.BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR GENÇLİK CAD. NO:10 BÜYÜKDERE MAH. 0 222 2293504-05-06 ERKEK ÖZEL

YUNUS EMRE YURDU(ESK.)
    1. BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR İSMET İNÖNÜ 2. CAD. A.Ü.YUNUSEMRE KAM. NO:2 0 222 335 28 28 ERKEK GENEL

YUNUS EMRE YURDU(ESK.)
    2. BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR İSMET İNÖNÜ 2. CAD. A.Ü.YUNUSEMRE KAM. NO:2 0 222 335 28 28 KIZ GENEL

YUNUS EMRE YURDU(ESK.)
    3. BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR İSMET İNÖNÜ 2. CAD. A.Ü.YUNUSEMRE KAM. NO:2 0 222 335 28 28 KIZ GENEL

YUNUS EMRE YURDU(ESK.)
    4. BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR İSMET İNÖNÜ 2. CAD. A.Ü.YUNUSEMRE KAM. NO:2 0 222 335 28 28 KIZ GENEL

YUNUS EMRE YURDU(ESK.)
    5. BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR İSMET İNÖNÜ 2. CAD. A.Ü.YUNUSEMRE KAM. NO:2 0 222 335 28 28 ERKEK GENEL

YUNUS EMRE YURDU(ESK.)
    6. BLOK ESKİŞEHİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ESKİŞEHİR İSMET İNÖNÜ 2. CAD. A.Ü.YUNUSEMRE KAM. NO:2 0 222 335 28 28 ERKEK GENEL

Yurtları otobüs güzergahlarına göre yapmışlardır herhalde Otobüs güzergahlarına bakmak için şu siteyi kullanabilirsin :http://www.eskisehir-bld.gov.tr/otobus_saatleri.php

Kazananlar :)
    mutfak artisti
    noskurt
    Kaan Duman
    Amarilla
    biophilla
    Tolgasahin34
    Woody*
    anilebe
    Masidar
    Lavaly
    consume obey die
    Anna Dewitt
    Egot
    Kanien
    qronikvaka
    DragonStyLe
    cevobüs
    Y4GO
    su357
    umutyldz
    justiss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanxxx -- 27 Temmuz 2013; 17:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu kimse koskoca sitede

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanxxx

Yok mu kimse koskoca sitede
    ben ben ben
  • Ooo hangi bölüm hocam

• Ben de bil. Müh

• Hoşgeldiniz hocam

• Ön kayıtlar ne zaman bilgisi olan var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ön kayıtlar ne zaman bilgisi olan var mı
    Hazırlık okuyacaklara allah sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmeyen denklem

Hocam hazırlık bizde isteğe bağlı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmeyen denklem

Hocam hazırlık bizde isteğe bağlı

Alıntıları Göster
    Merhabalar, elektrik-elektroniği nasıl bilirdiniz efendim?
    Oralardayım.

• quote:

Ooo hangi bölüm hocam

Gastronomi

• yerimi alayım. hukuk kazandım ben de.

• Merhaba arkadaşlar, ben de Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüne yerleştim. Hepimize hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: biophilia

Merhaba arkadaşlar, ben de Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüne yerleştim. Hepimize hayırlı olsun.
    Basın ve Yayın bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: biophilia

Merhaba arkadaşlar, ben de Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüne yerleştim. Hepimize hayırlı olsun.
    Halkla İlişkiler ve Reklamcılık.
  • Hoşgeldiniz efenim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Duman

Oralardayım.

Hocam bölümün iyide iki eylül kampüsündesin sanırım bu kötü biraz.

• quote:

quote:

Oralardayım.

Alıntıları Göster
    İktisat.

• quote:

quote:

Oralardayım.

İki Eylül evet ama pek üzülmedim nedense, şehre oldukça yakın geldi gözüme Google Maps üzerinde.
    Bide bu hazırlık işi nasıl oluyor şimdi zorunlu bana değil mi?
    İngilizcem iyidir, advanced'a yakın yani varsa bile sıkıntı çekmem ama yine de merak ediyorum. Sözlüklerde bu bölümle ilgili hiçbir şey yazmıyor korktum

• quote:

quote:

quote:

Oralardayım.

İki Eylül evet ama pek üzülmedim nedense, şehre oldukça yakın geldi gözüme Google Maps üzerinde.
    Bide bu hazırlık işi nasıl oluyor şimdi zorunlu bana değil mi?
    İngilizcem iyidir, advanced'a yakın yani varsa bile sıkıntı çekmem ama yine de merak ediyorum. Sözlüklerde bu bölümle ilgili hiçbir şey yazmıyor korktum

Hocam yüzde yüzse zorunlu değilse zorunlu değil.zor diyolar hazırlığı için ama bide sen mühendis olacan şart ingilizce temelin varsa oku derim.yarın üniyi arıcam daha detaylı bilgi almak için haber veririm

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.