Şimdi Ara

Anadolu Üniversitesi 2013 Girişliler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
7
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yunusemre kampüsünün eline su dökemez ama köy denecek kadar da kötü değil bence. Gerçi gidip yaşamak lazım belki kulüp imkanları falan sınırlıdır ama bilemiyorum. Dışarıdan bakarsan Osmangazi Üniversitesi'ni gördükten sonra şükretmiştim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Yunusemre kampüsünün eline su dökemez ama köy denecek kadar da kötü değil bence. Gerçi gidip yaşamak lazım belki kulüp imkanları falan sınırlıdır ama bilemiyorum. Dışarıdan bakarsan Osmangazi Üniversitesi'ni gördükten sonra şükretmiştim ben

Siz Anadolu'da mı okuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ben de anadolu elektrik-elektronik müh.ni yeni kazandım Ama Eskişehir'de yaşıyorum, ondan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 27 Temmuz 2013; 11:09:06 >
  • Bilgisayar müh. kazandım :)

• quote:

Yok ben de anadolu elektrik-elektronik müh.ni yeni kazandım Ama Eskişehir'de yaşıyorum, ondan biliyorum.

Yaşadığınız yeri tercih ettiğinize göre Eskişehir sıkılınmayacak kadar güzel olmalı :)

• Hemen bu düşünceye kapılmayın. Ben daha farklı sebeplerden burayı yazdım. Dışarıyı yazsaydım İstanbul yazardım. Ama böyle küçük bir şehirden sonra İstanbul'un kalabalığından, gürültüsünden, kaosundan korktum. Sosyal hayatı çok yoğun yaşamayan biri olunca da Eskişehir yetiyor bana. Ama sosyal hayatı çok yoğun yaşayan arkadaşlarım da var, gayet memnunlar şehirden. Tek sıkıntıları şehir küçük, mekanlar belli olunca tanıdığın ve sevmediğin insanları görme olasılığın çok fazlaymış
  • quote:

Hemen bu düşünceye kapılmayın. Ben daha farklı sebeplerden burayı yazdım. Dışarıyı yazsaydım İstanbul yazardım. Ama böyle küçük bir şehirden sonra İstanbul'un kalabalığından, gürültüsünden, kaosundan korktum. Sosyal hayatı çok yoğun yaşamayan biri olunca da Eskişehir yetiyor bana. Ama sosyal hayatı çok yoğun yaşayan arkadaşlarım da var, gayet memnunlar şehirden. Tek sıkıntıları şehir küçük, mekanlar belli olunca tanıdığın ve sevmediğin insanları görme olasılığın çok fazlaymış

Ya benim bilincaltimda Eskisehir bir Venedik lutfen bunu degistirmeyin:) Italya'yi kazanmis gibi hissediyorum gidenler ove ove bitiremiyor belki beni alistirmak icin bilmiyorum cunku hedefim Eskisehir degildi.

• Nereden geldiğinizi bilmediğim için, tamam şehir güzel cidden porsuk nehri çarşı içinde Venedik gibi görüntü oluşturuyor. Adalar yaz-kış yürümek bana hep zevk vermiştir. Ama İstanbul'dan falan geliyorsanız bir süre sonra "Ne küçük şehir ya burası." diye sıkılabilirsiniz. O yüzden dedim. Yoksa aynı boyutlarda bir şehirden geliyorsanız çok güzel bir şehir
  • quote:

Nereden geldiğinizi bilmediğim için, tamam şehir güzel cidden porsuk nehri çarşı içinde Venedik gibi görüntü oluşturuyor. Adalar yaz-kış yürümek bana hep zevk vermiştir. Ama İstanbul'dan falan geliyorsanız bir süre sonra "Ne küçük şehir ya burası." diye sıkılabilirsiniz. O yüzden dedim. Yoksa aynı boyutlarda bir şehirden geliyorsanız çok güzel bir şehir

Liseyi Istanbul'da okudum ama su an Manisa'dan gelecegim sorun olmaz :)

• açık öğretim mi kazandınız :)
  • Kazananları ilk mesaja yazsan diğer topluluklar gibi güzel olurdu bence

• Ben de hukuktayım. Eskişehirde olan varsa bi el atsa yüksek ücretli yurt var mı orda varsa yunusemre kampüsüne yakın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutfak Artisti

Kazananları ilk mesaja yazsan diğer topluluklar gibi güzel olurdu bence

yazarız hocam
  • Bilgisayar Mühendisliği... O değil de, o hazırlık ne olacak şimdi hazırlık?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crocodile tears

Bilgisayar Mühendisliği... O değil de, o hazırlık ne olacak şimdi hazırlık?..

hahahah zor hocam valla
  • http://yenikayit.anadolu.edu.tr/yenikayit/giris.seam beyler bi şansımı deniyim dedim kayıt yaptırak öğrenciler arasında değilsiniz diyor bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Crocodile tears

Bilgisayar Mühendisliği... O değil de, o hazırlık ne olacak şimdi hazırlık?..

hahahah zor hocam valla

Lisede de almanca idi dilim. Muafiyete girmeye çalışsam şu durumda hiçbir anlamı da yok. Ne yapsam bilemedim. Hızlandırılmış kurslar falan var ama. Paşa paşa kalacağız galiba hazırlığa...
  • Bu arada Facebookta Anadolu Üniversitesi 2013 girişliler grubu buldum isteyen beğenebilir : https://www.facebook.com/pages/Anadolu-Üniversitesi-2013-Girişliler/287259854738529?fref=ts
  • quote:

Bu arada Facebookta Anadolu Üniversitesi 2013 girişliler grubu buldum isteyen beğenebilir : https://www.facebook.com/pages/Anadolu-Üniversitesi-2013-Girişliler/287259854738529?fref=ts

Yok hocam bu sayfa bişe paylaşmıyor adam gibi günaydın iyi akşamlar sürekli

• Zihin engelliler öğretmenliği, hazırlık yokmuş lan nasıl sevindim kara kara düşünüyordum : D

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.