Şimdi Ara

Anadolu Üniversitesi 2013 Girişliler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
7
Favori
6.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de tam senin sorun için araştırma yapıyordum. Okul şehir dışında olunca okula yakın bir ev şehir dışında bir ev olur. Bu da hiç hoş olmaz. Okula tek ulaşım otobüsle yapılıyor. Otobüslerin güzergah bilgilerini buldum şimdi.

4 (KIRMIZI) ANADOLU ÜNİV - İKİ EYLÜL KAMPÜSÜ – HALLER GENÇLİK MERKEZİ
    GİDİŞ GÜZERGAHI
    Anadolu Üniv- İki Eylül Kampüsü Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulu Mimarlık-Mühendislik Fakültesi- Muttalip Yolu- Muttalip Cad- Sivrihisar-1 Cad- Hasan Polatkan Cad- Kırım Cad- Cengiz Topel Cad- Haller Gençlik Merkezi Önü- Üniversite Cad- Seylap Cad- Köşesi Son Durak

10 (MAVİ) VADİŞEHİR - ERENKÖY MAH – HUZUR MAH – ODUNPAZARI – İKİ EYLÜL KAM.
    GİDİŞ GÜZERGAHI
    Personel Kon.-Erenköy Mah- Bademlitepe Sok- Altay Cad- Yavuzlar Sok- Çeşmeyolu Sok- Şantiye Sok- Kırbaşı Cad- Yazarlar Sok- Sevinç Cad- Yalı Sok- Cumhur Sok- Yıldızlar Sok- Seher Yıldızı Sok- Ali Rıza Efendi Cad- Maide Bolel Huzur Evi Cad- Cumhuriyet Bulv- Odunpazarı- Yunus Emre Cad- Hasan Polatkan Cd-Cengiz Sk-G.Yakup Satar Cd-İki Eylül Kam.

63 (KIRMIZI ) IHLAMURKENT-İKİ EYLÜL KAM.
    GİDİŞ GÜZERGAHI
    V.ŞEHİR KON.-IHLAMURKENT-AKÇINAR SK-BAYRAMİÇ SK-ADALET CAD-ORDU SK-NEVRUZ CAD-NİLÜFER CAD-ÖZLEM CAD-KARTOPU CD-MUSTAFA ÖZEL CD-GENÇLİK BL-DUMLUPINAR Ö-Y--ATATÜRK BL-ODUNPAZARI-YUNUSEMRE CD-HASAN POLATKAN CD-CENGİZ SK-G.YAKUP SATAR CD-İKİ EYLÜL KAM.

1 Otobüs daha var da Yenikent tarafı içinmiş oradan ev tutulmaz zaten. Para sıkıntı değil diyorsan otobüs güzergahlarında olan ve Eskişehir'in en güzel yerleri denebilecek Atatürk Bulvarından ev bakabilirsin ama orası da şehir içinde ama okula daha uzak kalıyor. Haller gençlik merkezi önü, üniversite caddesi ve seylap caddesi de yine ev tutulabilecek güzel yerler şehrin göbeğinde. Üniversite caddesi zaten adı üzerinde bir sürü öğrenci yurdu falan var. Yine haller gençlik merkeszi üniversite cad ve seylap caddesi kafe ve barlara da 15 dk yürüme mesafesinde. İlla güzergahta olmasın diyorsan adalar çok güzel direk zaten kafelerin olduğu yer. Zaten internette görebileceğin Venedik'e benzeyen porsuk nehri fotoğrafları genelde orada çekilir.

Ekleme: Gazipaşa Mahallesi'ni düşünme bence. Sana ulaşım zor geliyor herhalde ama Eskişehir el kadar şehir Bağlar'da otursan da 15 dkda otobüsle gidersin okula. Ev alacaksan şehir içinde al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 26 Temmuz 2013; 12:01:38 >

• Bunu ana konuya eklersek sıkıntı olmaz sanırım undefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanxxx -- 26 Temmuz 2013; 12:11:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Ben de tam senin sorun için araştırma yapıyordum. Okul şehir dışında olunca okula yakın bir ev şehir dışında bir ev olur. Bu da hiç hoş olmaz. Okula tek ulaşım otobüsle yapılıyor. Otobüslerin güzergah bilgilerini buldum şimdi.

4 (KIRMIZI) ANADOLU ÜNİV - İKİ EYLÜL KAMPÜSÜ – HALLER GENÇLİK MERKEZİ
    GİDİŞ GÜZERGAHI
    Anadolu Üniv- İki Eylül Kampüsü Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulu Mimarlık-Mühendislik Fakültesi- Muttalip Yolu- Muttalip Cad- Sivrihisar-1 Cad- Hasan Polatkan Cad- Kırım Cad- Cengiz Topel Cad- Haller Gençlik Merkezi Önü- Üniversite Cad- Seylap Cad- Köşesi Son Durak

10 (MAVİ) VADİŞEHİR - ERENKÖY MAH – HUZUR MAH – ODUNPAZARI – İKİ EYLÜL KAM.
    GİDİŞ GÜZERGAHI
    Personel Kon.-Erenköy Mah- Bademlitepe Sok- Altay Cad- Yavuzlar Sok- Çeşmeyolu Sok- Şantiye Sok- Kırbaşı Cad- Yazarlar Sok- Sevinç Cad- Yalı Sok- Cumhur Sok- Yıldızlar Sok- Seher Yıldızı Sok- Ali Rıza Efendi Cad- Maide Bolel Huzur Evi Cad- Cumhuriyet Bulv- Odunpazarı- Yunus Emre Cad- Hasan Polatkan Cd-Cengiz Sk-G.Yakup Satar Cd-İki Eylül Kam.

63 (KIRMIZI ) IHLAMURKENT-İKİ EYLÜL KAM.
    GİDİŞ GÜZERGAHI
    V.ŞEHİR KON.-IHLAMURKENT-AKÇINAR SK-BAYRAMİÇ SK-ADALET CAD-ORDU SK-NEVRUZ CAD-NİLÜFER CAD-ÖZLEM CAD-KARTOPU CD-MUSTAFA ÖZEL CD-GENÇLİK BL-DUMLUPINAR Ö-Y--ATATÜRK BL-ODUNPAZARI-YUNUSEMRE CD-HASAN POLATKAN CD-CENGİZ SK-G.YAKUP SATAR CD-İKİ EYLÜL KAM.

1 Otobüs daha var da Yenikent tarafı içinmiş oradan ev tutulmaz zaten. Para sıkıntı değil diyorsan otobüs güzergahlarında olan ve Eskişehir'in en güzel yerleri denebilecek Atatürk Bulvarından ev bakabilirsin ama orası da şehir içinde ama okula daha uzak kalıyor. Haller gençlik merkezi önü, üniversite caddesi ve seylap caddesi de yine ev tutulabilecek güzel yerler şehrin göbeğinde. Üniversite caddesi zaten adı üzerinde bir sürü öğrenci yurdu falan var. Yine haller gençlik merkeszi üniversite cad ve seylap caddesi kafe ve barlara da 15 dk yürüme mesafesinde. İlla güzergahta olmasın diyorsan adalar çok güzel direk zaten kafelerin olduğu yer. Zaten internette görebileceğin Venedik'e benzeyen porsuk nehri fotoğrafları genelde orada çekilir.

Ekleme: Gazipaşa Mahallesi'ni düşünme bence. Sana ulaşım zor geliyor herhalde ama Eskişehir el kadar şehir Bağlar'da otursan da 15 dkda otobüsle gidersin okula. Ev alacaksan şehir içinde al derim

Seylap Caddesinden İki Eylül Kampüsüne gidiyor demek bu hat. Bu harika işte!

http://daire.trovit.com.tr/index.php/cod.frame/url.http%253A%252F%252Fwww.eskisehirkonut.com%252Femlakdetay1.asp%253Femlakid%253D110658/id_ad.x1V1pw1DRUk/what_d.eski%C5%9Fehir%20seylap%20caddesi/type.1/origin.2/section.1/section_type.1/pop.1

Şurda bir de ilan buldum, hacı ali bey camii yakınlarında sanırsam.

En yakın zamanda Eskişehir'e gelip göreceğiz zaten. Sanırım şu an seçtiğim nokta fena değil gibi görünüyor, birde emlakçılarla görüşmesi var tabi bu işin. Neyse, tekrardan yardımlarınız için sonsuz teşekkür ederim.

Benim yardım edebileceğim bir şey var mı?

Edit: Bende şehir içini iyice düşünmeye başladım zaten. Merkeze yakın olmakta sonuçta bir noktada (birkaç noktada) önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35F3EFB66 -- 26 Temmuz 2013; 12:15:22 >

• Merhabalar beyler. Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümündeyim. Tanışalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanién

Merhabalar beyler. Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümündeyim. Tanışalım

İllaki itinayla ana kampüse uğrarım çok yakın sayılır zaten.
    Bulurum sizi.
  • Önemli değil, başka sorun varsa cevaplayabilirim. Ablam bir ara Seylap Caddesinin orada ev kiralamıştı kirası 450 tlydi. Yeri çok güzel bence. Eskişehir'de en çok alışveriş yapılan Espark vardır. Oraya 5 dklık yürüme mesafesindeydi ev. Zaten Espark'tan 7dklık yürüme mesafesiyle demin dediğim Adalar'a varıyorsun. Yardım edebileceğin bir şey yok galiba Üniversitenin ilk gününden hep tırsmışımdır kampüste tanışsak yeter
  • Düzeltmene koptum Aralara boşluk bırakmayınca karınca duası gibi olmuş
  • quote:

Önemli değil, başka sorun varsa cevaplayabilirim. Ablam bir ara Seylap Caddesinin orada ev kiralamıştı kirası 450 tlydi. Yeri çok güzel bence. Eskişehir'de en çok alışveriş yapılan Espark vardır. Oraya 5 dklık yürüme mesafesindeydi ev. Zaten Espark'tan 7dklık yürüme mesafesiyle demin dediğim Adalar'a varıyorsun. Yardım edebileceğin bir şey yok galiba Üniversitenin ilk gününden hep tırsmışımdır kampüste tanışsak yeter

Yok ya ilk gün şeyini aştım ben, sayfalarca yazı okudum. (İlk gün aptal aptal gezen bi tip görürsen yine de o benim )

Ben kira değil ama satın alacağım galiba dediğim gibi. Neyse ayarlayacağız artık bir şeyler.

Espark. Bak bunu da not alayım bir tarafa. Güzel güzel her şeyden bir şeyler kapıyoruz.

Çok ilginç bir durumdayım bu arada, 0.5 puanla filan Ege Üniversitesi Elektrik-Elektroniği kaçırdım ama üzgün değilim.

• quote:

Düzeltmene koptum Aralara boşluk bırakmayınca karınca duası gibi olmuş

mobildim hocam hallettik
  • @ Kaan Duman
    Bornova'ya gitmiştim tam öğrenci yeriydi orası da. Belki böylesi hayırlıdır

@ gokhanxxx
    Hee tamam o zaman. Şimdi güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 26 Temmuz 2013; 12:59:58 >
  • bende bilg. Müh..kaç binle girdin hocam?

• Kazananlara tebrikler, akıl hastanesinden farksız mmf'ye girenlere ise şimdiden geçmiş olsun.

Ayrıca bu konu niye lys bölümünde? Üniversite konusunu lise bölümüne açmak? Ait olduğunuz yere gidin artık.

Şehir hakkındaki abartılı övgülere de çok inanmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilebe

İktisat.

Bende İİBF - İktisat :)

Valla şuana kadar en gıcık olduğum şey AÇIKMI diye sormaları :D Örgün anasını örgün işte daa :D

Bide şimdi mezun olunca AÖF ile diploma farkı olacak mı arkadaşlar valla rezil maskara oluruz la :D
  • eskişehir nasıl bari? Ankara dan gelcem,burayı ararmıyım?şehir canlıdır umarım

• Ayrıca otobüs hatları eksik.
    56 var, eskiden çevre yolundan giderdi, en son Aytaç cadresine almışlardı cevre youna bat-ciklar yapılırken.
    Odunpazarı'ndan muttalip köyüne 58 var. Okula yine 48 var.

Ayrıca servisler de oluyor, hazırlık 2 Eylül'e alındığından beri.

• Kusura bakma ben belediyenin sitesinden bakıp yazmıştım ama belki eksik yazmışımdır. Servis olayını bilmiyordum sevindim buna. Eskişehir'de yaşasam da üniversiteyle alakam olmayınca bilmiyordum tabi bunları. Şehri gereksiz övmedim gibi geldi. Üzerime mi alınmalıyım bilemedim. Çünkü büyük şehirlerden gelecek olanlar sıkılabilirler ama ben seviyorum Eskişehir'i dedim Bu servis olayı nasıl oluyor güzergahları hakkında bir bilgin var mı?
  • quote:

Kusura bakma ben belediyenin sitesinden bakıp yazmıştım ama belki eksik yazmışımdır. Servis olayını bilmiyordum sevindim buna. Eskişehir'de yaşasam da üniversiteyle alakam olmayınca bilmiyordum tabi bunları. Şehri gereksiz övmedim gibi geldi. Üzerime mi alınmalıyım bilemedim. Çünkü büyük şehirlerden gelecek olanlar sıkılabilirler ama ben seviyorum Eskişehir'i dedim Bu servis olayı nasıl oluyor güzergahları hakkında bir bilgin var mı?

Yok özellikle sana bir şey demedim.
    İnternet yorumlarına bakarlarsa Eskişehir=paris.
    Ben de severim Eskişehir'i, ama bu, bir noktadan sonra sıkılacakları gerçeğini değiştirmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Kusura bakma ben belediyenin sitesinden bakıp yazmıştım ama belki eksik yazmışımdır. Servis olayını bilmiyordum sevindim buna. Eskişehir'de yaşasam da üniversiteyle alakam olmayınca bilmiyordum tabi bunları. Şehri gereksiz övmedim gibi geldi. Üzerime mi alınmalıyım bilemedim. Çünkü büyük şehirlerden gelecek olanlar sıkılabilirler ama ben seviyorum Eskişehir'i dedim Bu servis olayı nasıl oluyor güzergahları hakkında bir bilgin var mı?

Yok özellikle sana bir şey demedim.
    İnternet yorumlarına bakarlarsa Eskişehir=paris.
    Ben de severim Eskişehir'i, ama bu, bir noktadan sonra sıkılacakları gerçeğini değiştirmiyor.

Türkiye şartlarında bence çok iyi :)

• Haftaya yurt için gideceğim malum geç kalmamak lazım bitebilir yerler.Ve şehri biraz keşfedelim Eskişehir'de yaşayan arkadaşlar ilk nerelere gitmemizi önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.